آموزش رایگان وردپرس به صورت صفر تا صد

وردپرس
بدون دیدگاه
1,927

همان طور که می دانید وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوایی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد و هر شخص بدون دانش برنامه نویسی قادر است وب سایت مورد نظر خود را به واسطه این CMS محبوب راه اندازی نماید. از طرفی وجود افزونه های متعددی که برای گسترش قابلیت های وردپرس ارائه شده این امکان را فراهم می سازند تا به سادگی بتوانیم امکانات دلخواه خود را پیاده سازی کنیم. حتما می پرسید اصلا چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ در ادامه به این سوال و اینکه هاست مخصوص وردپرس چیست و بهترین هاست برای میزبانی وردپرس کدام است پاسخ های جامعی خواهیم داد. پس با ما در دوره آموزش وردپرس به صورت 0 تا 100 همراه باشید.

چطور با وردپرس کار کنم؟

در خصوص راه اندازی سایت با وردپرس و نحوه کار با این سیستم مدیریت محتوا ابتدا می بایست با پیش نیازهای آن جهت نصب و راه اندازی آشنا شوید پس از آن می آموزید که وردپرس روی هاست و لوکال هاست به چه شکل پیاده سازی و نصب می شود. در ادامه نیز با ورود به پیشخوان با بخش های مختلف آن آشنا خواهید شد. در نهایت نیز با نصب قالب امکانات و قابلیت های کلی و همچنین ظاهر وبسایت خود را تعیین و به واسطه افزونه ها قابلیت های سایت خود را گسترش خواهید داد. در پایان این دوره آموزشی قادر به راه اندازی وبسایت خود خواهید بود.

دقت داشته باشید تمام آموزش های قدم به قدم وردپرس پس از انتشار در این صفحه قرار می گیرند و این آموزش به صورت منظم، بروزرسانی خواهد شد. پس در بازه های زمان کوتاه آن را چک نموده و فصل های آموزش وردپرس را همراه با میزبان فا دنبال کنید.

فصل 1: نکات اولیه در خصوص وردپرس

قبل از شروع کار بهتر است بدانید که اصلا وردپرس چیست و چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ همچنین پیشنهاد می کنیم در خصوص سایر cms ها نیز تحقیقاتی به عمل آورید تا در نهایت با اطمینان کامل بتوانید سیستم مدیریت محتوای خود را انتخاب کنید. پس برای شروع پیشنهاد می کنیم راهنمای مقایسه سیستم های مدیریت محتوا را مطالعه نمایید و پس از آن به سراغ آموزش های قدم به قدم بروید.

اکنون با مطالعه راهنمای بهترین سرویس های مدیریت محتوا و ویژگی های وردپرس باید پاسخ مناسبی برای سوالتان که چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ یافته باشید. در حال حاضر ما به درک عمیقی از ارزشمند بودن این سیستم مدیریت محتوای محبوب رسیدیم و می دانیم درصد بسیار بالایی از وبسایت ها بر پایه وردپرس پیاده سازی شده اند. خیلی خب بهتر است هر چه زودتر به فصل دوم برویم و با هم یاد بگیریم که چطور وردپرس را نصب کنیم.

فصل 2: نصب وردپرس روی هاست

اکنون که وردپرس را انتخاب کردید، باید در خصوص اتخاب هاست مناسب وردپرس هم تصمیم بگیرید. بعد از خرید هاست نیز نوبت نصب و راه اندازی سیستم مدیریت محتوا فرا می رسد. خب حالا می پرسید چه هاستی برای وردپرس بهتر است؟ نگران نباشید به این سوال هم پاسخ خواهیم داد تا در نهایت بدانید هاست مخصوص وردپرس چیست و چه ویژگی هایی دارد. اکنون می دانید که سیستم های مدیریت محتوای محبوب و متعددی ارائه شده که در خصوص راه اندازی وب سایت های فروشگاهی و غیرفروشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند. از میان آن ها می توان به سیستم مدیریت محتوای وردپرس اشاره نمود.

به منظور داشتن بهترین و عالی ترین بهره وری، می بایستی هاستی تهیه نمایید که مخصوص وردپرس کانفیگ و بهینه سازی شده باشد. میزبان فا برای اولین در کشور اقدام به ارائه هاستی نموده که مخصوص وردپرس بهینه سازی شده و روی سرورهای میزبان تعداد سایت های بسیار کمی نگهداری می شود بر همین اساس منایع بسیار بالایی در اختیار هر کاربر قرار دارد. البته برای آن دسته از اشخاصی که وبسایت خود را به تازگی راه اندازی کرده اند نیز هاست ایران را پیشنهاد می کنیم.

وردپرس پتانسیل بسیار بالایی دارد و بر اساس نیاز خود می توانید آن را روی هاست یا لوکال هاست نصب و اجرا نمایید. امکان نصب وردپرس روی ساب فولدر، ادان دامین یا ساب دامین بنا بر نیاز و شرایط شما متغیر است. پس قبل از نصب می بایست سایت خود را نیازسنجی نموده و سپس اقدام نمایید.

  • نکته بسیار مهم قبل از نصب وردپرس روی هاست: حتما دقت داشته باشید که قبل از نصب وردپرس دامنه شما تایید و فعال شده باشد و همچنین از ست و نشر DNSهای هاست روی دامنه خود مطمئن شوید.
  • حتما دقت کنید در صورتی که از بسته نصبی استفاده می کنید نیاز به نصب وردپرس نخواهید داشت و تنها کافیست بسته نصبی را اجرا کنید. چرا که با راه اندازی بسته نصبی آسان وردپرس نصب و چیزی مشابه دمو خواهید داشت. (برای این منظور به فصل 4 مراجعه کنید.)

حتما می پرسید هر کدام از این موارد بالا در چه شرایطی کاربرد دارند؟ اگر بخواهیم به صورت سریع و اجمالی به موارد فوق اشاره کنیم بدین صورت می توان گفت که:

  • ادان دامین امکانی فراهم می کند که دو یا چند سایت مجزا با محتوای کاملا متفاوت از یکدیگر روی یک هاست داشته باشید.
  • با نصب وردپرس روی ساب فولدر می توانید وردپرسی کاملا مجزا داشته باشید که از امتیازات دامنه اصلی بهره می گیرد. فرض کنیم ساب فولدر شما next نام دارد در نتیجه آدرس دهی آن به صورت mizbanfa.net/next خواهد بود.
  • ساب دامین نیز امکانی فراهم می کند که زیر شاخه ای از دامنه اصلی خود ایجاد و وردپرس مجزایی روی آن نصب نمایید. ساب دامین مثل ساب فولدر مستقیما ارزش دامنه خود را نمی گیرد و تفاوت های تکنیکالی با ساب فولدر دارد. فرض کنیم ساب دامین blog را ایجاد کرده اید آدرس دهی ساب دامین شما به شکل blog.mizbanfa.net خواهد بود.

فصل 3: نصب وردپرس روی لوکال هاست

برخی از کاربران در ابتدای راه هستند و تمایل دارند وردپرس را یاد بگیرند و بعد از تکمیل دوره آموزشی خود و آزمون و خطا در خصوص نصب وردپرس روی هاست و راه اندازی سایت اقدام کنند. برخی دیگر نیز ترجیح می دهند ابتدا سایت خود را کامل با وردپرس طراحی و راه اندازی کنند و سپس بعد از اتمام کار، وردپرس را کامل به هاست منتقل کنند.

اگر جزء این دسته افراد هستید و تمایلی به خرید هاست ندارید اصلا نگران نباشید چرا که به راحتی می توانید وردپرس را روی کامپیوتر شخصی خودتان نصب و راه اندازی کنید. به این کار اصطلاحا نصب وردپرس روی لوکال هاست گفته می شود. در واقع کاری می کنید که سیستم شما حالت میزبان داشته باشد و وردپرس را روی کامپیوتر خودتان نصب می کنید پس دیگر نیازی به هاست نخواهید داشت. حتی امکان انتقال اطلاعات از لوکال هاست به هاست نیز میسر است.

اگر قصد راه اندازی بسته نصبی آسان را دارید نیازی نیست که وردپرس را نصب کنید. با راه اندازی بسته، وردپرس نیز نصب خواهد شد. (برای راهنمایی بیشتر به آموزش راه اندازی بسته نصبی وردپرس فصل 4 مراجعه کنید.)

خب حالا که یکی از روش های بالا وردپرس را روی لوکال هاست نصب کردید باید به سراغ آموزش بخش های مختلف آن برویم.

فصل 4: آموزش راه اندازی بسته نصبی وردپرس

برخی کاربران هنگام نصب قالب با این مشکل مواجه هستند که قالب نصبی آن ها شبیه دمو نیست، چیدمان ابزارک ها متفاوت است و ظاهری که در خروجی می بینند با دموی قالب تفاوت دارد. در چنین حالتی یا باید به دنبال تنظیمات ابزارک ها باشید و یک به یک آن ها را در محل مشخص شده ای قرار دهید با بر اساس سلیقه خود چیدمان آن ها را تعیین و ظاهر دلخواه خود را بسازید.

یک روش ساده و سریع برای راه اندازی وردپرس و قالب آن دقیقا مشابه دمو، این است که از بسته نصبی آسان استفاده کنید. بسته های نصبی راه کاری سریع و ساده هستند و این امکان را به شما می دهند که تنها با چند کلیک قالب و وردپرس خود را در کسری از زمان نصب نمایید. قالب نصب شده دقیقا مشابه دمو خواهد بود و نیازی نیست که ابزارک ها را جداگانه اضافه کنید. دقت داشته باشید در این شیوه قبل از  اجرای بسته، نیز به نصب وردپرس نیست.

فصل 5: انواع روش های ورود به پیشخوان وردپرس + بررسی مشکلات ورود

حالا که وردپرس را با موفقیت نصب کردید، نوبت به آن رسیده که وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. حالا سوال اینجاست که چگونه وارد وردپرس شویم؟ ممکن است در مراحل ورود به وردپرس هم با مشکلاتی مواجه شوید که لاینحل نیستند. در ادامه به انواع روش های ورود به وردپرس پرداختیم به عنوان مثال می توانید به جای وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، از طریق اکانت گوگل خود وارد پیشخوان شوید.

فصل 6: آموزش گذاشتن محتوا در سایت از طریق بخش نوشته ها

در این فصل از آموزش رایگان وردپرس نوشته های وردپرس و طریقه محتواگذاری در سایت را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم. گذاشتن محتوا در سایت کار بسیار ساده ایست. توصیه می کنیم قبل از ایجاد برگه یا نوشته، حتما با تفاوت این دو مورد آشنا شوید. چرا که برگه و نوشته تفاوت های تکنیکی و خاصی با یکدیگر دارند. در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان “نوشته ها” وجود دارد که در آن زیر منوهایی شامل موارد زیر می بینید:

  • همه نوشته ها (تمامی نوشته های ایجاد شده در این قسمت قابل مشاهده هستند.)
  • افزودن نوشته (برای درج محتوا و پست جدید در سایت)
  • دسته ها (دسته بندی کردن محتوا، در فصل های بعدی به شرح مفصل آن خواهیم پرداخت.)
  • برچسب ها (برچسب یک نوع دسته بندی داخلی برای مدیریت محتوا به شمار می رود در فصل مدیریت برچسب ها به شما می آموزیم که چطور به صورت کاملا حرفه ای برای سایت خود برچسب تعریف و از آن استفاده کنید.)

در ادامه با مدیریت نوشته ها آشنا می شوید. پست هایی که روی سایت قرار می گیرند حالت نوشته دارند. محتوای ثابت همچون تماس با ما، صفحه استخدام و… برگه هستند برای آشنایی با برگه ها در وردپرس به فصل 7 آموزش رایگان وردپرس مراجعه نمایید.

فصل 7: آشنایی با انواع ادیتور وردپرس و نحوه سوئیچ بین آن ها

در فصل قبلی نحوه محتواگذاری روی سایت وردپرسی را با هم بررسی کردیم. باید بدانید که برای مدیریت محتوای درون برگه ها و نوشته ها می بایست از ادیتورهایی که وردپرس ارائه کرده کمک بگیرید. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس دو مدل ویرایشگر داریم که به واسطه آن ها قادر به محتوا گذاری، مدیریت محتوا، مدیریت تصاویر، تیتربندی و… خواهید بود. این دو ادیتور عبارتند از:

  1. ویرایشگر کلاسیک وردپرس
  2. ادیتور گوتنبرگ وردپرس

در برخی قالب ها که صفحه ساز فیوژن بیلدر مورد استفاده قرار می گیرد با فعال بودن ویرایشگر گوتنبرگ قابلیت لایو آن یا همان ادیت به صورت زنده از دسترس خارج می گردد و حتما باید ادیتور گوتنبرگ را غیرفعال نمود. پس می توان گفت این ادیتور همچنان می بایست بهبود داده شود.

در حالت پیش فرض بعد از نصب وردپرس ویرایشگر گوتنبرگ روی وردپرس شما قابل دسترس خواهد بود. ادیتور کلاسیک قدیمی تر است و طبیعتا وردپرس کاران با آن راحت تر هستند البته ادیتور گوتنبرگ نیز که از نسخه 5.0 به بعد رونمایی و اراائه شد محبوبت خاص خود را دارد. باز هم کاربرانی هستند که ترجیح می دهند از ادیتور قدیمی تر وردپرس یعنی ویرایشگر کلاسیک استفاده کنند. سوئیچ کردن بین این دو ویرایشگر کار چندان سختی نیست در ادامه به نحوه تغییر ادیتور و همچنین سوئیچ بین آن ها می پردازیم.

فصل 8: آموزش ساخت دسته بندی در وردپرس + مدیریت حرفه ای آن

تصور کنید محتوایی که در وب سایت خود منتشر می کنید به صورت نامظم و پراکنده در سایت قرار گیرد و طبقه بندی نشده باشد. بدین ترتیب بازدیدگنندگان سردرگم می شوند و احتمال اینکه سریع به محتوای مورد نظر خود دست یابند به حداقل خواهد رسید. هر چقدر هم غنی از محتوا باشید باز هم بدون نظم و طبقه بندی کردن موضوعات، هدفمند عمل نمی کنید. در خصوص رفع این مشکل و نظم دادن به محتوای سایت، از دسته ها کمک می گیریم.

با ایجاد دسته بندی در وردپرس می توانید محتوای سایت خود را به صورت هدفمند و منظم طبقه بندی کنید. در این فصل به آموزش ایجاد دسته بندی، مدیریت دسته ها و همچنین تفاوت دسته بندی و برچسب خواهیم پرداخت.

فصل 9: مدیریت برچسب در وردپرس + اصول تگ گذاری تخصصی

در فصل های گذشته به چگونگی محتوا گذاری درون سایت و همچنین شیوه ایجاد نوشته در وردپرس پرداختیم و گفتیم که این نوشته ها بنابر موضوعات خود بایستی در دسته بندی های از پیش تعریف شده ای قرار گیرند تا نظم و انسجام بیشتری برقرار شود و کاربر سریع تر به محتوای مورد نظر خود دست یابد. حالا فرض کنید چند محتوا در دسته بندی های مختلف منتشر شده اما هر کدام به نوعی با هم یک وجه اشتراک داشته باشند، کاربری که به دنبال این وجه اشتراک است چطور به این مطالب در کنار یکدیگر دست یابد؟

با برچسب ها می توانید دسته بندی های داخلی ریزتری ایجاد کنید. به عنوان مثال فرض کنید آموزش نصب وردپرس  در دسته بندی آموزش های وردپرس، و آموزش نصب جوملا در دسته بندی آموزش های جوملا قرار گرفته است. وجه اشتراک این دو چیست؟ هر دو سیستم مدیریت محتوا هستند.

پس می توان یک برچسب تحت عنوان cms یا سیستم مدیریت محتوا برای هر دو آن ها قرار داد. شخصی که دنبال انواع سیستم های مدیریت محتوا باشد با کلیک روی این برچسب به آموزش های نصب سیستم های مدیریت محتوا خواهد رسید. پس برچسب می تواند در نمایش انواع محتوای کاربردی به کاربران موثر واقع گردد و تا حدودی موجب سهولت در جستجوهای داخلی و دسترسی آسان به مطالب خواهد شد.

فصل 10: آموزش تمام نکات کار با رسانه ها در وردپرس

حتما می پرسید منظور از رسانه در وردپرس چیست؟ باید بگوییم شما هر فایلی که از طریق وردپرس آپلود می کنید در بخش رسانه های تصویری نمایش داده می شوند پس برای سهولت دسترسی و مدیریت بهتر فایل ها از این قسمت کمک می گیریم. در واقع تمام این فایل هایی که آپلود می شوند روی هاست شما قرار گرفته اند اما به جای بررسی هاست و گذراندن زمان طولانی برای یافتن یک فایل، یا حذف و مدیریت آن ها خیلی راحت از بخش رسانه وردپرس کمک می گیریم. بیایید با هم بررسی کنیم که رسانه وردپرس چه امکاناتی ارائه می کند؟

  • امکان آپلود رسانه‌ (فایل صوتی، تصویری یا ویدیویی و …)
  • امکان ساخت گالری در وردپرس
  • ساخت فهرست پخش صوتی یا ویدئویی
  • ویرایش تصاویر
  • جستجوی فایل دلخواه که قبلا آپلود شده
  • و…

خیلی خب حالا که با قابلیت های این بخش و عملکرد آن آشنا شدید بهتر است به بررسی بخش رسانه و نحوه کار با آن بپردازیم.

مشکلات موجود هنگام آپلود فایل در وردپرس

ممکن است هنگام اپلود فایل دلخواه در رسانه وردپرس با خطاهایی مواجه شوید. یکی از شایع ترین ارورها سقف مجاز آپلود است. در واقع برای آپلود فایل سایز مشخصی در نظر گرفته شده و اگر شما در تلاش برای آپلود فایلی بیش از حجم مجاز تعیین شده باشید با این اعلان مواجه می شوید. اما نگران نباشید به سادگی می توانید حجم مجاز آپلود را ارتقاء دهید.

مشکل دیگری که ممکن است در رسانه وردپرس با آن مواجه شوید این است که سعی در آپلود فایلی با فرمت غیر مجاز دارید. حتما می پرسید منظورتان از فرمت غیر مجاز چیست؟ در وردپرس فرمت های خاصی از قبل تعریف شده که به صورت پیش فرض مجاز هستند و کاربران وردپرسی می توانند این نوع فایل ها را از طریق رسانه در هاست خود آپلود نمایند. نگران نباشید این مشکل هم قابل رفع است و می توانید فرمت های دلخواه خود را به این لیست اضافه نمایید.

فصل 11: آموزش کار با برگه ها در وردپرس

پس از اینکه وردپرس را نصب و به آن وارد شدید، کم کم باید با بخش های مختلف پیشخوان آشنا شوید. به این ترتیب گام به گام یاد می گیرید که چطور با وردپرس کار کنید. در مراحل ابتدایی بهتر است به سراغ برگه و نوشته ها بروید. در واقع محتوایی که روی سایت قرار می گیرد از این دو بخش قابل کنترل و مدیریت است. حالا سوالی که برای اغلب کاربران پیش می آید این است که تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟ میزبان فا پیشنهاد می کند قبل شروع آموزش های این فصل، به درکی از تفاوت برگه و نوشته برسید و بعد ادامه آموزش را طی کنید.

فصل 12: آموزش مدیریت دیدگاه های وردپرس

همان طور که قبلا اشاره کردیم از طریق بخش نوشته و بخش برگه های می توانید محتوای وب سایت خود را مدیریت کنید. که در فصل 6 و فصل 10 به شرح مفصل آن ها پرداختیم. حالا تصور کنید بازدیدکنندگان سایت سوالی در خصوص این محتواها داشته باشند، ساده ترین راه برقراری ارتباط و مطرح کردن سوالات مربوط به آن نوشته، درج کامنت یا همان دیدگاه است. در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان دیدگاه ها وجود داره که به واسطه آن  می توان تمامی دیدگاه هایی که توسط بازدیدکنندگان سایت برای محتواهای شما ارسال شده را مشاهده نموده، برخی را تایید یا رد کنید و به آن ها پاسخ دهید.

قبل از هر چیزی توصیه می کنیم به مسیر تنظیمات پیشخوان وردپرس و زیرمنوی گفتگو مراجعه نموده و مطابق با آموزش تنظیمات، این بخش را پیکربندی نمایید. این کار را یکبار انجام می دهید تا دیدگاه های شما به صورت حرفه ای تر قابل مدیریت باشند.

خیلی خب حالا که تنظیمات بخش گفتگو را اعمال کردید بهتر است به آموزش بخش دیدگاه های وردپرس بپردازیم:

حالا می توانید تمامی کامنت ها و نظراتی که از کاربران خود دریافت می کنید را مدیریت نمایید. دقت داشته باشید مدیریت دیدگاه ها و پاسخگویی به آن ها می تواند موجب تعامل بین شما و کاربران گردد. از طرفی دیدگاه های می توانند روی سئوی سایت شما تاثیرات مثبتی داشته باشند طوری که ایده هایی به نام کامنت مارکتینگ مطرح شد…

فصل 13: نحوه کار با افزونه وردپرس + معرفی برترین افزونه ها

وردپرس سیستم مدیریت محتوای محبوبی است و قابلیت های بسیار خوبی را ارائه کرده اما باز هم مسیر برای وردپرس کاران باز است و به کمک نصب افزونه های متعدد می توانند قابلیت های دلخواه خود را به راحتی به وبسایت خود اضافه کنند. نصب افزونه ها موجب می شود که بدون دانش کدنویسی امکانات وردپرس و قابلیت های آن را وسیع تر کنید. بدین ترتیب با این سیستم مدیریت محتوا امکان راه اندازی هر نوع سایت با هر قابلیتی را خواهید داشت. از میان منابع موجود مخزن وردپرس به آدرس wordpress.org را برای دانلود و تهیه افزونه ها پیشنهاد می کنیم.

دقت داشته باشید در خصوص انتخاب و نصب افزونه ها با احتیاط عمل کنید چرا که بسیاری از افزونه ها آلوده بوده و با اهداف خرابکارانه منتشر شده اند. از طرفی دانلود از منابع غیر معتبر خطر آلوده شدن سایت شما را دو چندان خواهد کرد. همچنین سعی کنید تا سرحد ممکن از نصب افزونه هایی که نیاز مبرمی به آن ها نیست اجتناب کنید تا سایت دچار سنگینی نشود.

حالا که با ماهیت افزونه وردپرس بیشتر آشنا شدید بهتر است نحوه نصب و راه اندازی افزونه ها و روش کار با آن ها را هم یاد بگیرید.

خیلی خب اکنون می دانید که یک افزونه چطور نصب می شود. صاحبان وبسایت ها فارغ از نوع وبسایتی که دارند می بایست یکسری افزونه ها را برای بهبود عملکرد و کارایی روی وردپرس خود نصب و راه اندازی کنند. اما از آنجایی که افزونه های متعدد با کارکرد مشابه در مخزن وردپرس منتشر شده شاید

حالا اگر بخواهیم بررسی اجتمالی داشته باشیم یکسری از افزونه ها از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار هستند و بهتر است که روی وردپرس نصب و راه اندازی شوند. در ادامه به معرفی و بررسی ان ها خواهیم پرداخت.

فصل 14: نکاتی درباره مدیریت کاربران در وردپرس که احتمالا نمی دانید

در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان کاربران تعریف شده. به واسطه این بخش می توانید اکانت های کاربری با نقش های متفاوت تعریف کنید. کم کم با رشد وبسایت تعداد کاربرانی که روی وردپرس تعریف می کنید افزایش می بایند و هر کدام نقش متفاوتی برای یاری رسانی در مدیریت سایت خواهند داشت. به عنوان مثال برخی کاربران نقش نویسنده دارند و در مدیریت محتوا به شما کمک می کنند، کاربری و ویرایشگر است و متون شما را بازبینی و اصلاح می نماید، خود شما مدیر کل هستید و به همین ترتیب بنابر نیازهای سایت ممکن است نقش های دیگری هم در سیستم تعریف شده باشد.

جالب است بدانید هر نقش سطح دسترسی متفاوتی به وردپرس دارد، کاربرانی که به برخی بخش های دسترسی و از مشاهده برخی بخش ها محروم هستند. به عنوان مثال یک نویسنده در وردپرس نیازی ندارد که به بخش افزونه های سایت سترسی داشته باشد چرا که هم با این بخش کاری ندارد هم اینکه از لحاظ امنیتی کار چندان جالبی نیست که همه کاربران به تمام بخش های وردپرس دسترسی یابند. بر همین اساس ایده تعیین نقش برای هر کابربر مطرح شد که در ادامه آموزش ها به شرح مفصل آن و همچنین میزان دسترسی هایی که هر نقش دارد اشاره خواهیم نمود.

امروزه با توجه به محبوبیت وردپرس اکثر وب سایت ها بر پایه این سیستم مدیریت محتوا پیاده سازی شده اند. بر همین اساس آموزش های متعددی در این حوزه تهیه و منتشر شده است. تمام تلاش بر این بوده تا آموزش های جامع و دقیقی را به صورت قدم به قدم و کاملا رایگان در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم تا در نهایت نحوه کار با وردپرس را فراگرفته و قادر باشند در آخر این دوره آموزشی وردپرس، بدون دانش کدنویسی یک وبسایت وردپرسی راه اندازی کنند. پس در  این دوره با هم یاد می گیریم که چطور با وردپرس کار کنیم.  آموزش های مورد نیاز و سوالات خود در حوزه وردپرس را از طریق دیدگاه ها در زیر این آموزش درج کنید تا در برنامه ریزی آموزشی قرار دهیم.

لذت کار با وردپرس پرسرعت و پایدار

با 19 درصد تخفیف ویژه رونمایی سرورهای نسل جدید، هاست وردپرس را خریداری نمایید.

پربازدید ترین مطالب
مطالب مرتبط
این مطلب را می پسندید

5/5 - (1 رای)

نویسنده: محتوای تیمی کار شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اشتراک گذاری مطلب