راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

وردپرس
بدون دیدگاه
346

در این مقاله قصد داریم به آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست، ساخت دیتابیس در لوکال هاست ومپ و رفع خطاهای راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس بپردازیم. که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راحتی قالبی که به صورت نصب بسته آسان در وردپرس طراحی شده است را دقیقا مشابه دمو در لوکال هاست نصب کرده و ازآن استفاده کنید.

اما قبل از اینکه به ادامه آموزش بپردازیم لازم است توضیحاتی در رابطه با قالب ها با بسته نصبی خدمت شما ارائه کنیم. همانطور که میدانید بعد از انتخاب قالب مناسب برای سایت، مهمترین بخشی که زمان زیادی را هم از شما خواهد گرفت تنظیمات قالب و چیدمان ظاهر و سایت است.

نصب بسته نصبی وردپرس در لوکال هاست

قالب ها در دو نوع رایگان و تجاری در اختیار کابران قرار میگیرند. طراحی و بهره وری و به وسیله قالب های رایگان بسیار ساده است .اما در قالب های تجاری اینطور نیست. در قالب های تجاری که با استفاده از صفحه سازها ساخته میشوند وضعیت به این سادگی نیست و نیازمند ساعت ها وقت گذاشتن است تا شما بتوانید به آن چیزی که مد نظرتان است برسید و ظاهر سایت را مشابه دموی قالب خریداری شده کنید.

اینجاست که ابزاری کاربردی ساخته شد و به وسیله آن توسعه دهندگان و سازندگان قالب ها درهنگام فروش قالب، یک بسته نصبی از پیش نمایش سایت بسازند و آن را به کاربر ارائه می کنند که شامل تمامی افزونه ها و کلیه تنظیمات روی آن سایت است. پس به این ترتیب شما پس از تهیه قالب و خروجی گرفتن از آن، یک سایت تماما مشابه با نسخه پیش نمایش خواهید داشت.

بسته نصبی وردپرس چیست؟

هنگامی که میخواهید برای سایت خود یک قالب تهیه کنید معمولا شرکت های هاستینگ یک نسخه پیش نمایش از سایت رابه شما نمایش میدهند. اما برای اینکه آن سایت به این شکل درآمده باشد تنها از یک قالب استفاده نشده بلکه از مجموعه ای از تنظیمات به همراه افزونه ها ساخته شده است که اگر بخواهید سایت شماهم به همان کل در بیاید باید ساعت ها وقت بگذارید تا بتوانید سایت را به یک حداقل برسانید و صفحات اصلی، مطالب، آرشیو، برگه‌ها و…را با چیدمانی که مدنظرتان است پیاده سازی کنید.

بسته نصبی مجموعه ای از قالب افزونه وتنظیمات لازم برای زیبایی سایت شما و تبدیل شدن سایت شما به نسخه دمو قالب است.

با استفاده از بسته نصبی وردپرس کلیه تنظیمات موجود در سایت، قالب و افزونه ها مثل فارسی سازی و راست‌چین کردن قالب، درون ریزی برگه ها و… به صورت یک پکیج و در قالب یک فایل zip. تهیه میشود که بعد ازآن میتوانید با نصب این پکیج و وارد کردن اطلاعات دیتابیس سایت در آن سایت خود را مشابه دمو و پیش نمایش عینا با کلیه تنظیمات run کرده و بالا بیاورید.

عملکرد این پکیج به این شکل است که درواقع شما یک نسخه از قالب و تنظیمات آن را به همراه اسکریپت وردپرس در حالت خام دریافت میکنید و بعد با طی مراحل کوتاهی بعد از نصب بسته آسان در لوکال هاست ، میتوانید سایت خود را عینا مشابه دمو سایتی که از آن در همین پکیج خروجی گرفته شده نمایش دهید.

در این آموزش به نحوه نصب و راه اندازی بسته نصب آسان در لوکال هاست می‌پردازم که با استفاده از این آموزش میتوانید نسبت به راه اندازی بسته نصب سریع وردپرس در لوکال هاست ومپ، زمپ و لمپ اقدام کنید.

آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

قبل از هرکاری ابتدا لازم است در مسیری که لوکال هاست در سیستم شما نصب شده است وارد شوید و فایل بسته نصبی را که از قبل دانلود کرده اید را در پوشه ای که قصد نصب بسته آسان در لوکال هاست دارید آپلود کنید. بنابراین به درایو C از سیستم خود مراجعه کرده و به ترتیب زیر فایل بسته نصبی وردپرس را در پوشه دلخواه قرار دهید.

  • لوکال هاست زمپ: اگر برای استفاده از لوکال هاست از برنامه xampp استفاده میکنید برای نصب بسته آسان در زمپ باید وارد مسیر C:\xampp\htdocs در ویندوز خود شده و یک پوشه با نام دلخواه برای سایت خود بسازید.
  • لوکال هاست ومپ: اگر که برای استفاده از لوکال هاست از برنامه Wamp استفاده میکنید برای نصب بسته آسان در ومپ باید وارد مسیر c:\wamp64\www شده و یک پوشه با نام دلخواه برای سایت خود بسازید.
  • لوکال هاست لمپ: اما اگر که کاربر لینوکسی هستید و برای استفاده از لوکال هاست از برنامه lamp استفاده میکنید برای نصب بسته آسان در لمپ باید وارد مسیر file system/var/www/html شده و یک پوشه با نام دلخواه برای سایت خود بسازید.

اما از آنجایی که در این آموزش من از برنامه ومپ برای لوکال هاست استفاده می کنیم بنابراین وارد مسیر c:\wamp64\www شده و سپس پوشه ای که قصد راه اندازی بسته نصبی وردپرس در لوکال هاست با برنامه ومپ را دارم با نام mizbanfa می‌سازم و ادامه مراحل را به ترتیب زیر طی می کنیم.

حالا بعد از اینکه پوشه خود را ساختید وارد پوشه Mizbanfa شده و فایل بسته نصبی را در مسیر c:\wamp64\www\mizbanfa کپی کنید.

آموزش نصب قالب وردپرس در لوکال هاست xampp

حالا مشابه تصویر بالا فایل بسته نصبی را با راست کلیک کردن روی آن و انتخاب گزینه Extract از حالت فشرده خارج کنید.

در مرحله بعد آدرس localhost را وارد کرده و در انتهای آن آدرس installer.php را وارد کنید تا به مرحله راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست وارد شوید. به عنوان نمونه آدرس شما میبایست به شکل localhost/installer.php باشد، حالا همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید در صفحه مورد نظر اطلاعات و نیازمندی هایی که برای نصب بسته آسان وردپرس لازم است به شما نمایش داده خواهد شد اگر همه چی درست و دقیق بود کلیه گزینه‌ها با رنگ سبز رنگ قابل مشاهده خواهد بود.

راه اندازی قالب بر لوکال هاست

حالا همانطور که در تصویر مشاهده می کنید روی بخش Options کلیک کنید تا گزینه های مربوط به تنظیمات به شما نمایش داده شوند و مانند نمونه از قسمت Extraction آن را در حالت دستی یعنی Manual Archive Extraction انتخاب کنید.

دلیل انتخاب این گزینه این است که گاها به دلیل برخی محدودیت‌ها این امکان وجود دارد که در حالت اتوماتیک ، اسکریپت قادر نباشد فایل های وردپرس را از حالت زیپ خارج کند، از طرف دیگر سرعت خارج کردن از حالت فشرده نسبت به حالت دستی ممکن است تا کندتر باشد بنابراین پیشنهاد می کنیم تا فایل های وردپرس را به صورت دستی از حالت فشرده خارج کنید، بنابراین وارد پوشه Mizbanfa شده و همانطور که در بالا هم در تصویر مشخص شد دو فایل که با عنوان installer.php و فایل قالب که با فرمت zip. در دسترس قرار دارد را خواهید دید، حالا روی این فایل zip راست کلیک کرده و آن را از حالت فشرده خارج کنید.

برای این کار مشابه قبل روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید تا بعد از خارج شدن فایل های وردپرس از حالت فشرده مشابه تصویر زیر فایل های وردپرس و پایگاه داده SQL سایت از حالت فشرده درآیند و قابل مشاهده باشند. در تصویر زیر دو فایل installer.php و فایل zip که مشخص شده اند درون فایل zip اصلی در بسته نصب وردپرس بودن که بعد از خارج کردن این فایل zip از حالت فشرده میبینید که پوشه‌ها و فایل های وردپرس از آن استخراج شده و نمایش داده شده اند.

راه اندازی قالب روی لوکال هاست

حالا که فایل ها از حالت فشرده خارج شدند به صفحه installer.php در سایت مراجعه کنید و تیک گزینه I have read and accept all terms & notices (required to continue) را فعال کنید تا دکمه Next فعال شده و قوانین مربوط به راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست را هم تایید کرده باشید. حالا روی دکمه Next کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.

آموزش نصب بسته نصبی وردپرس در لوکال هاست

همانطور که مشاهده می کنید در این مرحله از شما میخواهد تا اطلاعات مربوط به دیتابیس لوکال هاست خود را وارد کنید، بنابراین لازم است تا یک دیتابیس جدید بسازید و اطلاعات مربوط به آن را وارد کنید.

ساخت دیتابیس در لوکال هاست ومپ

برای ساخت پایگاه داده در محیط لوکال هاست به آدرس http://localhost/phpmyadmin مراجعه کنید. قبل از هر کاری در محیط لوکال هاست، دقت کنید که برنامه را اجرا کرده باشید تا مفسرهای مورد نیاز و سرور آپاچی برای کار در لوکال هاست برای شما فعال شده باشند سپس مشابه تصویر زیر وارد صفحه مدیریت پایگاه داده یا همون دیتابیس شده و پایگاه داده برای سایت خود در محیط لوکال هاست وردپرس را بسازید.

phpmyadmin ممکن است از شما نام کاربری و رمز بخواهد که کافی است تا در فیلد نام کاربری عبارت root را وارد کرده و فیلد رمز را خالی بگذارید تا بتوانید وارد محیط phpmyadmin در لوکال هاست شوید.

آموزش نصب قالب وردپرس در لوکال هاست wamp

حالا برای ساخت پایگاه داده وردپرس مشابه تصویر زیر میتوانید از منویی که در سمت چپ قرار دارد ،روی گزینه New کلیک کنید تا صفحه ساخت پایگاه داده برای شما نمایش داده شود و یا اینکه از تب بالا روی گزینه Database کلیک کنید تا در نهایت باز هم همین بخش برای شما نمایش داده شود.

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید کافیه تا در فیلد Create Database نام پایگاه داده خود را به صورت لاتین وارد کنید و در نهایت با کلیک بر روی دکمه Create چند لحظه‌ای تامل کنید تا پایگاه داده شما ساخته شود. در اینجا ما پایگاه داده را با نام mizbanfa انتخاب کردیم که قرار است از این نام در قسمت کانفیگ و راه اندازی وردپرس در لوکال هاست استفاده کنیم. بنابراین دقت کنید تا اسم پایگاه داده به درستی وارد شده باشد تا با خطایی مواجه نشوید.

آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

ادامه مراحل راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

حالا که دیتابیس را ساختید و وارد صفحه مورد نظر شدید، همینطور که در سربرگ Basic قرار دارید ابتدا از قسمت Action گزینه connect and remove all data را انتخاب کنید و سپس اطلاعات دیتابیس را مشابه تصویر و توضحات ارائه شده در زیر وارد کنید.

آموزش راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس در لوکال هاست

Host: در این فیلد گزینه localhost به صورت پیشفرض قرار دارد و لازم نیست تا هیچ گونه تغییری در آن اعمال کنید، همانطور که میبینید فیلد دیگری با نام port هم در مقابل آن قرار دارد که آن هم به صورت خودکار شناسایی خواهد شد، بنابراین در این گزینه هیچ تغییری ایجاد نمیکنیم.

Database: در این بخش باید نام پایگاه داده خود را که در لوکال هاست ساختید وارد کنید، در اینجا ما نام پایگاه داده‌ را mizbanfa انتخاب کردیم، شما هم هر نامی که برای پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خود انتخاب کردید در این فیلد وارده کنید.

User: در این بخش هم باید نام کاربر پایگاه داده وردپرس را وارد کنید. اما از آنجایی که در برنامه لوکال هاست ومپ هنگام ساخت پایگاه داده تنها پایگاه داده را میسازیم و مثل هاست چیزی تحت عنوان User برای دیتابیس وجود ندارد باید از کلمه root برای یوزر پایگاه داده وردپرس خودمون در لوکال هاست استفاده کنیم.

Password: در این فیلد نیز مشابه اتفاقی که برای User پایگاه داده وردپرس می افتد، در هنگام ساخت پایگاه داده ، ما رمزی را مشخص نمی کنیم بنابراین این فیلد را باید خالی بگذارید و از هیچ کاراکتری درون آن استفاده نکنید.

حالا که اطلاعات دیتابیس را وارد کردید کمی صفحه را اسکرول کنید و روی دکمه Test Database کلیک کنید تا مشابه تصویر بالا در کادر قرمز رنگ که با شماره 3 مشخص شده است، اطلاعات دیتابیس بررسی شده و پیغام Success را برای اطلاعات دیتابیس، هاست، ورژن مورد نیاز سرور و… را مشاهده کنید.

اگر در این مرحله با خطا مواجه شدید باید بررسی کنید که در کدام بخش خطا را ثبت شدهاست و نسبت به رفع آن اقدام کنید. حالا که همه چیز صحیح و درست است روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار دارد کلیک کنید، با کلیک روی این دکمه پنجره ای مشابه تصویر زیر برای شما باز میشود که به عنوان یک تاییدیه در هنگام نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشود . اگر همه چی را درست وارد کردید روی دکمه Yes کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

آموزش نصب قالب وردپرس روی لوکال هاست

بعد از کلیک روی دکمه Yes منتظر بمانید تا داده های شما پردازش شده و موارد مورد نیاز برای راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست پردازش شوند تا در مرحله بعد اقدام به  خود کنید.

بعد از اینکه وارد مرحله بعد شدید ابتدا روی Options کلیک کنید تا تنظیمات آن به شما نمایش داده شوند و بعد از آن در قسمت New Admin Account در فیلد Username نام کاربری و در فیلد Password رمز مورد نظر خود را برای ساخت و راه اندازی وردپرس انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه Next کلیک کنید.

راه اندازی قالب روی لوکال هاست

با کلیک روی دکمه Next به صفحه زیر هدایت میشوید که در آن جزییات نصب بسته آسان وردپرس در لوکال هاست به شما نمایش داده میشود و همانطور که مشاهده میکنید،هیچ خطایی درآن وجود ندارد و همگی موارد به رنگ سبز هستند. حالا کافیه تا آدرس localhost/mizbanfa را باز کرده و نتیجه کار را مشاهده کنید.

نصب قالب در لوکال هاست

بعد از اینکه کار نصب و راه اندازی بسته نسبی قالب وردپرس در لوکال هاست با موفقیت به پایان رسید، وارد پوشه mizbanfa در درایو C شده و فایل installer.php و فایل zip مربوط به فایل های وردپرس را پاک کنید، چون اگر این فایل ها پاک نشوند اگر کسی به آدرس نصب مراجعه کند میتواند باعث ایجاد خرابکاری در سایت شما شده و برای شما مشکل آفرین شود.

رفع خطاهای راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

گاهی ممکن است در حین راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس هم خطاهایی رخ دهد وشما قادر به نصب آن نباشید؛ در ادامه به خطاهای رایجی که هنگام نصب و راه اندازی بسته نصب آسان ممکن است برای شما پیش بیاید میپردازیم تا از خطاهای احتمالی جلوگیری کنید.

رفع خطای Interval server Error 500

بیشترین و شایع ترین خطایی که هنگام راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست ومپ رخ میدهد، خطای 500 است. این خطا به دلیل سطح دسترسی ها رخ میده و به دلیل اینکه ممکن است درحین نصب، دسترسی به فایل ها و پوشه ها تغییر کنند با این خطا مواجه شوید. بنابراین وارد پوشه ای که بسته نصب را در آن نصب کردید شوید و تمام فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس را از نظر سطح دسترسی بررسی کنید.

رفع خطای INSTALL ERROR هنگام راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

این خطا میتواند به دلایل گوناگونی رخ دهد که بسته به نوع خطا در هنگامی که در صفحه installer.php قرار دارید باید پیغامی که نمایش داده میشود را بررسی کنید و برای رفع آن اقدام کنید که در ادامه به توضیح چند مورد رایج از این خطا میپردازیم.

  • In order to extract the archive.zip file the PHP ZipArchive module must be installed

این خطا همانطور که در مراحل اولیه راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس به آن اشاره کرده به دلیل فعال نبودن ماژول Zip رخ میدهد. در حالت اتوماتیک خود اسکریپت در تلاش است تا فایل های مورد نیاز را از حالت زیپ خارج کند، بنابراین اگر با چنین خطایی مواجه شدید در مرحله اول که در صفحه installer.php قرار دارید گزینه Manual Archive Extraction را انتخاب کنید و بعد از آن به صورت دستی فایل zip بسته نصبی را از حالت فشرده خارج کنید.

  • A wp-config.php already exists in this location

این خطا هم همانطوری که از نام آن مشخص است به این دلیل رخ میدهد که از قبل فایلی با نام wp-config.php در مسیری که در حال راه اندازی بسته نصبی وردپرس هستید وجود دارد.

بسته نصب آسان وردپرس مناسب سایت های تازه تاسیس است.

  • MySQLi Support Fail

این خطا هم به دلیل عدم پشتیبانی از پایگاه داده mysqli است. اگر با چنین خطایی مواجه شدید تنها راه برطرف کردن آن این است که از برنامه دیگر مثل xampp برای لوکال هاست استفاده کنید .هرچند ممکن است با وجود استاده از این برنامه هم خطایی برای شما رخ دهد اما احتمال آن خیلی پایین خواهد بود..

  • When choosing manual package extraction, the contents of the package must already be extracted and the wp-config.php and database.sql files must be present in the same directory as the installer.php for the process to continue

همانطور که از این خطا هم مشخص است اگر حالت خروج دستی فایل زیپ از حالت فشرده را انتخاب کرده باشید هنگام نصب باید فایل های wp-config.php، installer.php و database.sql قابل دسترسی باشند. پس اگر با چنین خطایی مواجه شدید کافی است به پوشه ای که در حال نصب بسته نصبی وردپرس هستید مراجعه کنید و فایل zip که شامل فایل های وردپرس است را از حالت فشرده خارج کنید تا مشکل شما برطرف شود و بتوانید ادامه مراحل نصب را پیش بگیرید.

سوالات متداول مقاله راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست

  1. لوکال هاست چیست؟

    لوکال هاست Local Host با نصب لوکال هاست بر روی کامپیوتر بستری فراهم میکنید که بتوانید وردپرس را بدون هاست و دامنه روی کامپیوتر خود نصب و اجرا کنید.

  2. ساخت دیتابیس در لوکال هاست ومپ به چه صورت است؟

    برای ساخت پایگاه داده در لوکال هاست میتوانید به این آدرس http://localhost/phpmyadminمراجعه کنید و مراحل ساخت دیتابیش طبق آموزش پیش ببرید.

  3. رفع خطای Interval server Error 500 به چه صورت است؟

    این خطا یکی از شایع ترین خطاها در هنگام راه اندازی قالب وردپرسی در لوکال هاست می باشد برای رفع این خطا باید وارد پوشه ایی که بسته خود را نصب کردید شوید و تمام فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس را بررسی کنید تا از قسمت Permissions سطح دسترسی آنها به صورت صحیح وارد شده باشند.

نتیجه گیری

بسته نصبی یک پکیج است که با استفاده آن شما قادر هستید تا کمتر از 5 دقیقه طراحی و چیدمان سایت خود را دقیقا مشابه به قالب خریداری شده به همراه تمامی قابلیت ها و تنظیمات و افزونه های فعال بر رو نسخه نمایشی پیاده سازی کنید.

برای ساخت بسته نصب آسان در وردپرس از افزونه ای به نام duplicator استفاده میکنند که بعد از نهایی شدن طراحی و چیدمان قالب و تنظیمات سایت کافی است تا مراحل ساخت بسته نصب وردپرس طی شده و در انتها دو فایل در خروجی برای دانلود تهیه خواهد شد، یکی از این فایل ها شامل تمامی فایل های مربوط به سایت که عبارت است از پوشه افزونه ها، فایل های وردپرس، فایل های آپلود شده و… به همراه پایگاه داده وردپرس و دومین فایل هم شامل فایلی با نام installer.php است که برای نصب و راه اندازی بسته نصبی وردپرس از آن استفاده میشود و تنظیمات و دیتابیس از طریق همین فایل کانفیگ شده و در انتها میتوانید تا این فایل را از هاست یا لوکال هاست خود حذف کنید.

امیدوارم که این مقاله آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست ، ساخت دیتابیس در لوکال هاست wamp و رفع خطاهای راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس
هم مورد پسند شما واقع شده باشد و با استفاده از آن تونسته باشید تا به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی نسبت به نصب و راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در لوکال هاست اقدام کنید.

اگر هنگام نصب بسته نصب آسان در وردپرس مشکلی برای شما پیش آمد و یا سوالی در رابطه با این آموزش داشتید میتوانید ان را در بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم .

لذت کار با وردپرس پرسرعت و پایدار

با 19 درصد تخفیف ویژه رونمایی سرورهای نسل جدید، هاست وردپرس را خریداری نمایید.

پربازدید ترین مطالب
مطالب مرتبط
این مطلب را می پسندید

امتیاز دهید ...

نویسنده: محتوای تیمی کار شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اشتراک گذاری مطلب