چگونه سایت بسازیم؟ آموزش ساخت سایت قدم به قدم – آپدیت 1403

چگونه سایت بسازیم؟ به دنبال آموزش ساخت سایت به صورت قدم به قدم و ویدیویی هستید؟ چطور سایت بسازیم بدون حتی یک سطر برنامه نویسی؟ این یک آموزش جامع رایگان طراحی سایت با وردپرس به صورت قدم به قدم است اما نکته مهم این است که میبایست تمام قدم ها را طبق همین آموزش نحوه راه اندازی سایت به صورت مرحله به مرحله و دقیق پیش بروید و هیچ کدام از مراحل را با بی دقتی پشت سر نگذارید. بسیاری از افراد به دلیل همین مساله، کار را نصفه و نیمه رها کرده اند و خود را از یک فرصت فوق العاده برای تبدیل شدن به متخصص تمام عیار طراحی سایت محروم کرده اند! ما مراحل رو از صفر استارت میزنیم از خرید هاست مناسب گرفته تا نصب وردپرس روی هاست و آموزش جامع وردپرس تا برسه به کار با صفحه ساز های وردپرس و سئو سایت وردپرس علاوه بر مورد ذکر شده. این جامع ترین دوره آموزشی ساخت سایت به صورت قدم به قدم و ویدیویی و همواره آپدیت است بهتون توصیه میکنیم در مراحل ساختن سایت اصلا عجله نکنین و قبل از شروع تمام پیش نیاز های راه اندازی سایت رو با دقت مطالعه بکنین ببینین اصلا شرایطشو دارید؟ اگر جواب بله بود پس با دقت تمام در این دوره آموزشی با ما همراه باشید.

چطور سایت بسازیم؟

چرا باید از آموزش ساخت سایت میزبان فا برای راه اندازی سایت استفاده کنم؟ بحث لیاقت ها

من علی یزدان پرست و این کامل ترین آموزش نحوه ساخت سایت به صورت صفر تا صد و قدم به قدم ویدیویی هستش آموزشی که نسخه رایگانش هیچوقت به این کاملی تو اینترنت نبوده و اگرم بعدا ساخته بشه کپی از این ویدیو هستش چون تمام آموزش های من رو تو این سالا هزاران نسخه ازش ساختن و پخش کردن.  و من چرا شایستگی اینو دارم که نحوه ساخت سایت رو بهت آموزش بدم چون از سال ۱۳۸۷ فعالیتم رو رسمی شروع کردم و از ۸۵ سایت طراحی میکردم برای ملت. اول این که اگه دنبال آموزش های کوتاهو الکی و نصفه و ناقص و خیلی سریع هستی این ویدیو به دردت نمیخوره چون ما میخوایم نحوه راه اندازی سایت با وردپرس به صورت اصولی و قدم به قدم رو بهت یاد بدیم چون الان تو اینترنت آموزش هایی هستش که تو کمتر از یک ساعت میتونی باهاش سایت راه بندازی و بعدش سال ها برات مشکل پیش بیاد و هیچوقت هم سایتت به نتیجه نمیرسه پس ما میخوایم راجب اصولی ترین روش راه اندازی سایت صحبت کنیم چون افراد با صد ها روش ابداعی و غیر اصولی سایت راه میندازن که این روش ها رو خودشون از خودشون در میارن که محصولشونو به شما بفروشن و بعدش همیشه وابسته اونا هستی و یه جا با سر میخوری زمین ولی ما میخوایم اصولی ترین روش ساخت سایت رو بهت یاد بدیم که واقعا درک کنی سایتی که داری میسازی پایه هاش چیا هستن و چجوری کار میکنه و این که واقعا بلد باشی پس فردا سایتتو توسعه بدی و قوی ترش کنی اگه همین الان با روش های غیر اصولی سایتتو بسازی که زیادم هست همونطور که گفتم تا آخرش وابسته به یه سری ها میشی و سایتی که صفر تا صدش اصولی و تمیز نباشه و لایسنس های لازم رو نداشته باشه خیلی زود به مشکل میخوره سءو نمیشه تا بازدید میاد روش میترکه و همه زحمت هات هدر میره پس اگه توام دنبال راهی هستی که سایتتو بسازی ولی بعدا به مشکل نخوری و از صفر تا صد سایتت سر در بیاری و همه چیز در کنترل باشه با من توی این آموزش همراه بشو که تجربیات ۱۵ سالم تو این حوزه رو بهت انتقال بدم.

آموزش ساخت سایت میزبان فا

شرایط شروع دوره آموزشی ساخت سایت میزبان فا چیست؟ قول و قرار ما

و یه عهد و پیمانی هم با من ببند برای راه اندازی سایت که اول از همه تموم قسمت های این آموزشو دقیق گوش کنی چون تو هرقسمتش رمزو راز های اساسی بهت میگم تیتر ها سادست ولی محتوا ها واقعا غنی هستند و دوم از همه از الان تا همیشه خودتو درگیر افراد دلال و سودجو تو این حوزه ننداز مثلا برا قالب برا پلاگین برای سءو و پیشرفت سایتت نگران نباش این که چجوری شمارو تو هر قسمت تو دام میندازنو مرتکب چه اشتباهاتی میشی تو هر کدوم از قسمت های راه اندازی سایت رو یکی یکی بهت میگم و بهت قول میدم در انتهای این مجموعه آموزشی ساخت سایت یه سایت بسیار بسیار زیبا و سبک و پرسرعت داشته باشی و سئو شده باشه و ردیف های اول گوگل رو بگیری و این که امنیت خوبی هم داشته باشه برای همین خیلی داخل مراحل ساخت سایت من سخت گیرم و میخوام آموزش های نابی رو بهت بدم که این سه مهم براورده بشه و ساخت سایت برامون منفعت و موفقیت داشته باشه وگرنه راه اندازی یه سایت الکی پلکی و بی سرو ته رو همه میتونن بهت یاد بدن و آموزش هاش زیاده و اصن این آموزشا ساخته شدن برای راه اندازی سایت تا به شما وسطاش بگن بیا محصول مارو بخر ولی این آموزش اینطوری نیست و ما داخلش نمیخایم بگیم بیا محصول مارو بخر بلکه کامل صفر تا صد راه اندازی سایت رو بهت یاد میدیم و تو تصمیم میگیری که برای هر قسمت راه اندازی سایت با چه شرکتی کار کنی.

چطور سایت بسازیم؟

چرا مدیر کسب و کار باید از صفر تا صد مراحل راه اندازی سایت مطلع باشد؟ رشد پایدار کسب و کار

شما به عنوان مدیر سایت و مدیر کسب و کار باید از همه مراحل زیر سر در بیارین تا بعدا به مشکل نخورید و سایتتون براتون سود آوری خوبی داشته باشه و اکر هر کدوم از این آموزش ها رو سر سری رد بکنین و تنظیماتی که بهتون میگم رو انجام ندید بعدا براتون دردسر ساز میشه و کلی هزینه اضافی ایجاد میکنه تعداد قسمت های این آموزش رو محدود نمیکنیم و یه روال آپدیت شونده براش در نظر میگیرم که به مراتب پایین این پست قرار میگیره، شما به عنوان مدیر کسب و کار باید از صفر تا صد مراحل راه اندازی سایت و این که داخل سایتتون چه تنظیمات مهمی انجام شده؟ از کدام قالب ها و افزونه ها و با چه منبعی استفاده می شود؟ مطلع باشید تا وقتی سایت شما رشد چشمگیری داشت بتوانید راحت تر تیم سازی کنید و مسئولیت مدیریت هر بخش از سایت را به دست فرد شایسته ای بسپارید و بر روی فعالیت تیم های تولید محتوا و مدیریت وب سایتتان در آینده با علم و آگاهی نظارت داشته باشید در غیر اینصورت همیشه باید مدیریت و توسعه سایتتان را به این و آن بسپارید و همیشه وابسته به افرادی خارج از سازمان برای پیشبرد اهداف سایتتون هستین و این ممکنه در آینده کلی براتون دردسر بسازه، سعی میکنیم ماهی یه دونه آپدیت برای این پست داشته باشیم تا بتونین هی سایتتون رو نسبت بع علم روز دنیا بهتر و بهتر کنید بنابراین اگر میخواین در جریان بروزرسانی این پست باشین آدرس ایمیلتونو تو همین صفحه برامون وارد کنین که قسمت های جدید آموزش رو براتون ایمیل کنیم پس به لطف خدا اصولی ترین آموزش ساخت سایت رو باهمدیگه استارت میزنیم.

آموزش راه اندازی سایت در میزبان فا چند مرحله است؟ چقدر زمان لازم است؟

آموزش جامع نحوه راه اندازی سایت در میزبان فا همواره در حال آپدیت است و ما همواره تیتر های جدیدی به آن اضافه می کنیم تا تمام مراحل ساخت سایت را به صورت کامل پوشش دهد اما به صورت کلی تا امروز این دوره جامع آموزشی ویدیویی در 60 مرحله تنظیم و برنامه ریزی شده است، تمام مراحل میبایست با نظم و ترتیب تعیین شده پیش بروند شما اصلا نباید این مراحل را با عجله پیش ببرید چرا که تمام قسمت های راه اندازی سایت دارای نکاتی مهم و حیاتی است که آینده وب سایت اینترنتی شما را تعیین می کند و برخی از قسمت های آموزش بدون امکان برگشت هستند یعنی اگر با بی دقتی سایتتون رو بسازین و طبق آموزش پیش نرید ممکنه در برخی از مراحل دیگه امکان به عقب برگشتن نباشه پس برای این کار عجله نداشته باشید.

راه اندازی سایت

برای ساخت سایت توسط این آموزش باید برنامه نویسی یاد بگیرم؟

ساخت سایت

خیر، تمام مراحل این آموزش جامع طوری طراحی شده اند که نیاز به هیچ دانش برنامه نویسی ندارید، طی این دوره حتی یک سطر هم برنامه نویسی و کار های سخت وجود ندارد، فقط کافی هستش تمام مراحل را طبق همین آموزش پیش بروید تا درآینده هم نیاز به هیچ برنامه نویسی نداشته باشید، براتون مثال میزنم داخل یکی از قسمت های این آموزش به نصب قالب و تنظیمات قالب سایت میرسیم، فرضا اگر در این مرحله شما طبق گفته مدرس عمل نکنید و از قالب دیگری جز قالبی که آموزش داده می شود استفاده کنید فقط برای این که کار رو راحت تر پیش ببرید، بعد ها هزینه های پنهانی برای شما خواهد داشت و ممکن است در آینده برای توسعه سایتتون نیاز به برنامه نویسی دارید؛ درصورتی که قالبی که ما انتخاب می کنیم و بهتون آموزش میدیم هیچوقت و در هیچ مرحله ای نیاز به کد نویسی ندارد حتی در آینده.

چرا وردپرس را برای ساخت سایت در این آموزش انتخاب می کنیم؟

اگه اون بیرون داخل جامعه درمورد این صحبت کنید که می خواهم با وردپرس سایت خود را بسازم شاید برخی از افراد با شما مخالفت کنند و بهتون میگن نه برای ساخت یه وب سایت خوب باید برنامه نویسی بلد باشی، اما حقیقتی که وجود دارد این است که بیش از 90 درصد سایت های دنیا در حال حاضر با وردپرس ساخته شده اند. اگر شما سایتتون رو با وردپرس بسازین در آینده وقتی میخواین تیمتون رو بزرگ کنین متخصصین وردپرس زیادی هستند که بهتون کمک کنند یا وقتی یه خطایی داخل سایتتون پیش میاد با یه سرچ ساده کلی آموزش وردپرسی تو گوگل پیدا می کنین، فرض کنید در آینده بخواهید یک قابلیت به سایتتون اضافه کنید مثل فرم ثبت سفارش، امکان ثبت و پرداخت آنلاین سفارش و… قابلیت دیگه وقتی سایتتون وردپرس باشه با یک کلیک افزونه مربوطه رو نصب می کنین و سایتتون رو توسعه میدین، مهم ترین مسئله برای دیده شدن و موفقیت وب سایت شما سئو و بالا اومدن در نتایج گوگل است حالا جالبه که بدونین وردپرس بهترین سازگاری رو با سئو داره و اگر سایتتون رو با وردپرس بسازین در آینده راحت تر میتونین سایتتون رو سئو کنین و…

ایجاد سایت

آموزش نحوه راه اندازی سایت

شروع مراحل قدم به قدم ساخت سایت توسط وردپرس!

از همینجا مراحل آموزش ساخت سایت شروع میشه پس کاغذ و قلم بردارید و طبق مراحل زیر پیش برید، توجه داشته باشین که در هر قدم از ساخت سایت باید کاری رو انجام بدیم که داخل کادر های زیر اون قدم بهش لینک داده شده، یعنی این صفحه رو به عنوان مراحل ساخت سایت مرجع خودتون قرار بدید و داخل هر قدم کلیک کنید و به مقاله ویدیویی اون قدم برید که توضیحات کامل هم براش نوشتیم و اون قدم رو که انجام دادین دوباره به همین روال پیش برید تا به قدم های نهایی و بروزرسانی های دوره راه اندازی سایت با وردپرس برسید. در تمام مراحل اولیه راه اندازی سایت مانند خرید هاست و دامنه، نصب وردپرس و بالا اومدن سایت اگر هر مشکلی بود و سرویس هاست و دامنه رو از شرکت خودمون میزبان فا خریده بودید هم تو سیستم چت آنلاین سایت اصلی میزبان فا ازمون سوال بپرسید سریعا مشکلتون رو حل می کنیم و اگر بازم به نتیجه نرسیدید و سوالات بیشتری در روال راه اندازی سایت براتون پیش اومد تو قسمت کامنت های این مقاله برام بنویسین سریعا بهش پاسخ میدهیم، دقت کنید که مطمئن ترین روش برای این که با سوالات و مشکلات پیچیده در این آموزش مواجه نشید اینه که قدم ها رو یکی یکی و با دقت پیش برید.

قدم 1: دامنه چیست؟ آشنایی با انواع دامنه

قدم اول ساخت سایت یعنی دامنه داشتن یعنی آدرس سایت داشتن! برای اینکه بازدیدکننده ها بتوانند محتوای سایت ما را مشاهده نمایند می بایست سایت ما یک آدرس مشخص داشته باشد که با وارد کردن آن در مرورگر بتوان به آن دسترسی داشت. دامنه ها انواع و اقسام مختلفی دارند که بر حسب نیاز می توان از آنها استفاده کرد. برای آشنایی کامل با دامنه و انواع آن بهتره که آموزش زیر رو قبل از راه اندازی سایت و ثبت دامنه بخونین.

آموزش شماره 1 : دامنه چیست و انواع دامنه

قدم 2: انتخاب آدرس سایت و نام آن

مهم ترین چیزی که بعد از ساخت سایت ممکنه شمارو گیر بندازه اینه که آدرس دامنه رو طبق استاندارد های خاص خودش انتخاب نکرده باشین، انتخاب آدرس دامنه مهم ترین چیزه، اگر نام دامنه رو خوب انتخاب کنید دیگه جونتون راحته، حتی تو مراحل پایانی راه اندازی سایت که به اصول تبلیغات و سئو میرسیم اگر نام دامنتون خوب انتخاب شده باشه سایتتون صد پله جلو میوفته.

آموزش شماره 2 : آموزش انتخاب اسم دامنه برای سایت

قدم 3: آموزش ساخت شناسه ایرنیک برای ثبت دامنه ir

اگه بخواین برای ساخت سایتتون از دامنه ir. استفاده کنید که قیمتشم خیلی خیلی مناسبه یه سری ملزومات داره، برای راه اندازی دامنه آی آر ابتدا باید در سایت nic.ir ثبت کنید و تنظیماتش رو انجام بدید و بعدش با شناسه ایرنیکی که در اختیار دارید یه دامنه ثبت کنید، حالا مراحل ساخت و فعال سازی شناسه ایرنیک هم به این آسونی ها نیست پس اول باید آموزش زیر رو به صورت کامل ببینین.

آموزش شماره 3 : آموزش ساخت شناسه ایرنیک

قدم 4: آموزش ثبت دامنه ir

اگر تصمیم گرفتین سایتتون رو با دامنه ir. راه بندازین خیلی تصمیم خوب و اقتصادی هستش فقط اول از همه باید طبق آموزش قبلی شناسه ایرنیک رو گرفته باشین و تنظیمش کرده باشین، و مرحله بعدی استعلام و ثبت دامنه آی آر طبق آموزش زیر هستش، فقط دقت کنید از وقتی یه دامنه آی آر سفارش میدید تا زمانی که فعال و قابل استفاده بشه حدود 6 ساعت زمان لازمه، اگر عجله دارید برید مرحله بعدی و دامنه com بخرید تا زیر 30 دقیقه فعال بشه، ولی کلا مراحل قدم به قدم ثبت دامنه آی آر رو در لینک زیر ببینید.

آموزش شماره 4 : آموزش ثبت دامنه ir

قدم 5: آموزش ثبت دامنه com و net

اگر میخواین که سایتتون رو از همین اول با دامنه های بین المللی مثل com و net یا org و co و … راه بندازین این دامنه ها بین المللی محسوب میشن، هر دامنه ای جز ir که ملی هستش، بین المللی حساب میشه و خوبیش اینه که هم کنترل پنل پیشرفته تری داره هم تو کمتر از 30 دقیقه فعال میشه و هم در آینده وجه بهتری برای کسب و کار شما داره و برای تبلیغات های گوگل ادز هم بهتره دامنه شما بین المللی باشه، در کل من که نظرم اینه دامنه اصلی سایتمون com باشه و دامنه ir رو هم برای احتیاط ثبت کنیم که کسی بعدا نره ثبتش کنه و ازمون اخاذی کنه، مراحل قدم به قدم ثبت دامنه بین المللی رو در لینک زیر ببینید و با دقت انجام بدید.

آموزش شماره 5 : آموزش ثبت دامنه های بین المللی

قدم 6: هاست چیست و چرا باید هاست داشته باشیم؟

هاست، فضای اختصاصی مورد نیاز برای قرارگیری و بارگزاری فایل ها و اطلاعات وب سایت است. هاست ها انواع مختلفی دارند که معیار اصلی انتخاب نوع آن بر اساس زبان برنامه نویسی سایت ساز است. هاست ها یک کلید اتصال به نام DNS دارند که با قرار دادن آن بر روی دامنه به یکدیگر معرفی می شوند. یعنی قدم دوم بعد از خرید دامنه خرید هاست هستش شما باید دامنه ای که خریدید رو به هاست وصل کنید، هاست همون فضایی هستش که شما نرم افزار مدیریت سایتتون رو داخلش نصب می کنین مثلا وردپرس رو باید روی هاست نصب کنید، به صورت کلی من که توصیه میکنم ویدیو هاست چیست رو کامل ببینید تا با مفهوم هاست به خوبی آشنا بشین.

آموزش شماره 6 : هاست چیست و چه کاربردی دارد؟

قدم 7: آشنایی با 99 اصطلاح قبل از خرید هاست و راه اندازی سایت

قبل از این که بدونیم چگونه سایت بسازیم و مراحل آموزش ساخت سایت رو باهمدیگه پیش بگیریم باید با یه سری اصطلاحات آشنا بشین که هم برای خرید هاست و دامین و کار با شرکت های هاستینگ براتون لازمه اینو بدونین و هم در حین مراحل راه اندازی سایت با وردپرس خیلی مهم هستش که این اصطلاحات رو بشناسین و همشون کاربردی هستش و به کارتون میاد. هر شرکتی روی پلن های هاست که داخل سایتش میفروشه یه سری اصطلاح فنی رو قبل از خرید مقدارشو به شما اعلام میکنه، همچنین بعد از خرید هاست هم شما با پنلی مواجه میشین که کلی امکانات داره ما داخل این مقاله کامل همه اینا رو توضیح دادیم تا شما حرفه ای تر بشین و از همه چیز سایت سر در بیارین.

آموزش شماره 7 : آشنایی با 99 اصطلاح قبل از خرید هاست و راه اندازی سایت

قدم 8: نکات مهم قبل از خرید هاست

انتخاب یه هاست خوب از یه شرکت هاستینگ خوب اهمیت بسیار زیادی داره تا شما توسط مراحل آموزش ساخت سایت بتونین سایتتون رو قدم به قدم بسازین و به هیچ مشکلی یا خطایی نخورید، هاست شما باید کاملا با وردپرس و قالب و افزونه های وردپرس و پیش نیاز هاش کاملا بهینه باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه تا تو مراحلی که آنلاین میخایم سایت رو روی هاست هی ادیت کنیم راحت این کار پیش بره، اگر توصیه من رو بخواین اولین پلن سرویس های هاست وردپرس برای شروع عالیه و قیمتشم در برابر منابعش خیلی معقوله ولی اگر بخواین کمتر هزینه کنین اولین پلن هاست اشتراکی هم میتونه پاسخگو باشه، در هر صورت اگر بازم سردرگم هستین که کدوم هاست رو بگیرین میتونین مقاله زیر رو بخونین که کامل با ویژگی های انواع هاست ها و قابلیت هاشون آشنا بشین.

آموزش شماره 8 : نکات مهم قبل از خرید هاست

قدم 9: آموزش قدم به قدم خرید هاست

پس از اینکه مشخص شد از چه هاستینگی و کدام سرویس را خریداری نماییم، نوبت به آموزش خرید هاست می رسد. در این آموزش، نحوه خرید هاست از میزبان فا برای شما تهیه گردیده است. ما توی این آموزش قدم به قدم در مراحل خرید هاست شما رو همراهی میکنیم که هیچ مرحله ای رو اشتباه انجام ندید یا جا نندازین پس این قسمت از آموزش ساخت سایت رو با دقت طبق آموزش زیر پیش برید. تو این آموزش ما یه هاست میخریم و دامنه بین المللی رو هم همزمان با هاست میخریم، اما اگر طبق قدم ها پیش رفتین و دامنه رو خریدید و دامنتون حاضره تو مرحله دوم از آموزش زیر به جای دکمه ثبت دامنه جدید، دکمه از دامنه ای که قبلا ثبت کردم استفاده می کنم رو بزنین و اسم دامنتون رو وارد کنید و مراحل خرید هاست رو کامل پیش برید.

آموزش شماره 9 : آموزش قدم به قدم مراحل خرید هاست

قدم 10: آموزش معرفی تمام قسمت های هاست سی پنل

پس از خرید هاست و تحویل سرویس، می بایست با کنترل پنل هاست سی پنل آشنا شویم. ابزارهای مدیریت فایل، دیتابیس، ایمیل و … همگی در هاست قرار دارند و حتما می بایست بصورت کامل به آن مسلط شویم. البته نه این که لازم باشه شما تموم آموزش های لینک زیر رو به صورت کامل یاد بگیرین اما بهتره سری به مقاله زیر بزنین و دوتا ویدیو که داخل این مقاله هستش رو بخونین حداقل متوجه بشین هرکدوم از آپشن های هاست سی پنل چیکار میکنن و چطوری توی مراحل راه اندازی و مدیریت سایت به کارتون میان؟ حداقل وقتی تمام قسمت های سی پنل رو ازش سر در بیارین بهتر میتونین سایتتون رو در آینده مدیریت کنید و متوجه میشین هرقسمت از هاست روی کارایی کدوم قسمت از سایتتون تاثیر مستقیم میزاره؟ پس برای ادامه مراحل چگونه سایت بسازیم عجله نکنین و اول آموزش زیر رو ببینید.

آموزش شماره 10 : آموزش کامل معرفی سی پنل و کار با ابزار ها

قدم 11: وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس یک نوع سایت ساز است که می توان سایت های متنوعی را با آن راه اندازی کرد. بنابراین خیلی سادست وردپرس یه نرم افزاره که روی هاستتون نصب میشه و میتونین باهاش سایت بسازین و از اینجا به بعد آموزش خیلی با وردپرس کار داریم و میشه گفت 99 درصد مراحل ساخت سایت توسط وردپرس انجام میشه؛ اما بازم برای این که بیشتر ساختار فنی وردپرس رو بشناسین و ازش سر در بیارین ببینین وردپرس کلا چه کارایی میتونه بکنه و چه سایت هایی میتونه راه بندازه و چه مزایایی نسبت به سایر نرم افزار های ساخت سایت داره و از اینطور حاشیه های وردپرسی؛ بهتره وارد مقاله زیر بشین و ویدیو وردپرس چیست رو ببینین تا کلا حساب کار دستتون بیاد و کمی بیشتر ازش بدونین تا در آینده اگر یکی مثلا ازتون پرسید زبان برنامه نویسی وردپرس چیه هنگ نکنید نتونین جواب بدید😅

آموزش شماره 11 : وردپرس چیست؟ و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

قدم 12: آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل

پس از خرید دامنه و خرید هاست و این که فعال شده باشن هردوشون و هاست و دامنه بهم متصل باشن نوبت به آموزش نصب وردپرس میرسه؛ اگر هاست رو از میزبان فا خریدید که چون هاست های میزبان فا همشون سی پنل پیشرفته دارن میتونین از آموزش نصب وردپرس در 5 ثانیه که هیچ سختی نداره استفاده کنید که روی هاست های میزبان فا این آموزش کار میکنه، اگر هاستتون رو از سایر شرکت ها جز میزبان فا خریدید مثلا هاست دایرکت ادمین خریدید میتونین از آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین استفاده کنید، اگرم میخواین کلا از تموم مراحل نصب وردپرس سر در بیارین و یکسری مراحل نصب رو دستی پیش ببرید یا این که هاستتون سی پنل هستش ولی ابزار نصب 5 ثانیه ای وردپرس رو نداره میتونین از آموزش قدم به قدم نصب وردپرس روی هاست سی پنل در لینک زیر استفاده کنید.

آموزش شماره 12 : آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل

قدم 13: آموزش ورود به پیشخوان وردپرس

بعد از نصب وردپرس روی هاست کار تمومه و دیگه بقیه مراحل رو از پنل مدیریت زیبای وردپرس پیش میبریم، خیلی خب حالا چطوری وارد پنل پیشخوان یا ادمین وردپرس بریم و کارمون رو برای راه اندازی سایت استارت بزنیم؟ توسط آموزش زیر شما یاد میگیرین که از چه راه هایی میشه وارد پیشخوان وردپرس شد و دیگه آدرس ورود به پیشخوان وردپرستون رو داخل مرورگر بوکمارک کنید و یوزر و پسورد ورود به مدیریت وردپرس رو هم در یه جای امن همیشه دم دستتون نگه دارین چون از این به بعد خیلی باید وارد ادمین وردپرس بشیم و باهاش کار کنیم.

آموزش شماره 13 : آموزش ورود به پیشخوان وردپرس

قدم 14: آموزش معرفی تمام قسمت های مدیریت وردپرس

پس از ورود به پیشخوان وردپرس با انبوهی از ابزارها و گزینه ها روبرو می شوید که هر کدام از این بخش ها، کاربرد و وظایف خاص خود را دارند. برای اینکه بتوانید با ابزارهای موجود در پیشخوان وردپرس آشنا شوید پیشنهاد می کنیم حتما مطلب زیر را مطالعه کنین، شما قبل از شروع مراحل ساخت سایت باید از این سر در بیارین که هر قسمت از وردپرس چه کارایی میکنه و چه تنظیماتی داره؟ مثلا افزونه ها کجا نصب میشن؟ قالب ها داخل کدوم قسمت هستن؟ تنظیمات اصلی هسته وردپرس کجاست؟ چطوری زبان وردپرس رو فارسی کنیم؟ چطوری یه ادمین دیگه به وردپرس اضافه کنیم؟ ابزارک های سایت چی هستن و کجان؟ توصیه میکنم مقاله زیر رو بخونین تا با همه چیز پنل مدیریت وردپرس آشنا بشین.

آموزش شماره 14 : آموزش معرفی امکانات پنل مدیریت وردپرس

قدم 15: آموزش معرفی قالب های وردپرس و نحوه انتخاب قالب در مارکت وردپرس

قالب ها نقش تعیین کننده در وردپرس دارند. ظاهر سایت، امکانات و موارد متعدد دیگری که مستقیما با قالب در ارتباط هستند. باید در نظر داشت که حوزه فعالیت سایت نیز در انتخاب قالب بسیار تعیین کننده است. در آموزش زیر با نحوه انتخاب قالب مناسب برای سایت وردپرسی آشنا می شوید.

آموزش شماره 15 : آموزش انتخاب قالب مناسب برای وردپرس

قدم 16: معرفی قالب آوادا و این که چرا آوادا رو باید انتخاب کنیم

قالب آوادا محبوب ترین قالب وردپرسی دنیاست. این قالب، امکانات و قابلیت های بسیار زیادی دارد که می توانید انواع وب سایت ها را با آن طراحی نمایید. در ادامه به معرفی قالب آوادا خواهیم پرداخت.

آموزش شماره 16 : معرفی قالب آوادا

قدم 17: آموزش خرید قالب آوادا و نحوه فعال سازی لایسنس قالب در وردپرس

قالب آوادا با لایسنس ارائه می شود و می بایست آن را خریداری نمایید. البته با خرید هاست از میزبان فا می توانید قالب آوادا را بصورت رایگان استفاده نمایید. در آموزش زیر، نحوه خرید و فعال سازی قالب آوادا توضیح داده شده است.

آموزش شماره 17 : آموزش خرید و فعال سازی قالب آوادا

قدم 18: نحوه فعال سازی پلاگین های پیش نیاز آوادا و ایمپورت دمو قالب

در این قسمت بعد از خرید قالب آوادا از مرجع معتبر و فعالسازی لایسنس قالب، میایم و افزونه های پیش فرض و مهم آوادا مانند صفحه ساز و ایمپورت دمو قالب رو بهتون آموزش میدیم.

قدم 19: آموزش معرفی تمام تنظیمات قالب آوادا

قالب آوادا، امکانات بسیار زیادی دارد که برای کار کردن با آن می بایست بصورت کامل بر آن ها تسلط داشته باشید. در مطلب زیر، نحوه کار با قالب آوادا و امکانات موجود در آن آموزش داده شده است:

آموزش شماره 19 : آموزش کار با قالب آوادا

قدم 20: آشنایی با امکانات و صفحه ساز فیوژن بیلدر قالب آوادا

قالب آوادا یک صفحه ساز بسیار قدرتمند و اختصاصی به نام فیوژن بیلدر دارد که می توان انواع وب سایت ها را با آن طراحی کرد. شما می توانید به کمک آموزش زیر، نحوه کار با صفحه ساز فیوژن بیلدر را فرا گرفته و وب سایت های زیبا و کاربردی را با آن بسازید.

آموزش شماره 20 : آموزش کار با صفحه ساز فیوژن بیلدر آوادا

معرفی افزونه های کاربردی وردپرس

افزونه ها کارایی وردپرس را افزایش می دهند. از تبدیل وردپرس به فروشگاه، سئو کردن سایت، صفحه سازها، مدیریت کاربران، مدیریت سرویس ایمیل، خبرنامه، افزایش امنیت و … همگی به کمک افزونه ها انجام می شوند. در آموزش زیر، شما را با افزونه های کاربردی وردپرس آشنا می کنیم.

معرفی افزونه های کاربردی وردپرس

آموزش راست چین سازی و نصب فونت فارسی روی قالب آوادا

برای اینکه خوانایی و زیبایی نوشته های سایت ما بالا رود می بایست از فونت مناسب استفاده نماییم. نحوه نصب و اضافه کردن فونت به سایت بسته به هر قالب، متفاوت است. در آموزش زیر نحوه اضافه کردن فونت بر روی وردپرس و قالب آوادا را آموزش می دهیم.

آموزش نصب فونت بر روی قالب آوادا

آموزش ساخت انواع منو در قالب آوادا

منوها در سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. قالب آوادا یکی از بهترین و قوی ترین منوسازها را دارد که می توانید هر چیزی که می خواهید با آن بسازید. در آموزش زیر، نحوه کار با قالب آوادا برای ساخت انواع منو را مشاهده می کنید:

آموزش ساخت منو در قالب آوادا

آموزش ساخت انواع فوتر در قالب آوادا

فوترها نقش مهمی در هدایت و ساماندهی یک سایت در بحث دسترسی را دارند. شما با طراحی یک فوتر خوب می توانید کاربران را از سردرگمی در سایت نجات داده و بخش مورد نظر هدایت نمایید. معمولا اطلاعات و لینک های بسیار مهمی در فوتر قرار داده می شوند که در آموزش زیر، نحوه ساخت آن با قالب آوادا توضیح داده شده است.

آموزش ساخت فوتر در قالب آوادا

آموزش طراحی صفحه اصلی یک سایت شرکتی با قالب آوادا

صفحه اصلی هر سایتی، مهم ترین صفحه آن است. اینکه ظاهر، امکانات و دسترسی صفحه اصلی به چه شکلی باشد اهمیت بسیار بالایی دارد و می بایست بیشترین دقت را در این مساله داشته باشیم. در مطلب زیر، نحوه طراحی صفحه اصلی یک سایت را با قالب آوادا به شما آموزش داده ایم.

آموزش طراحی صفحه اصلی سایت با قالب آوادا

آموزش طراحی صفحه درباره ما با قالب آوادا

صفحه درباره ما حاوی اطلاعات مفید و خلاصه ای از دستورالعمل ها، دستاوردها، اهداف، هویت مجموعه و … است که مخاطبین علاقه زیادی دارند آن را مطالعه نموده و با شما آشنایی بیشتری داشته باشند. در آموزش زیر، نحوه طراحی صفحه درباره ما با قالب آوادا را آموزش داده ایم.

آموزش طراحی صفحه درباره ما با قالب آوادا

آموزش ساخت ایمیل شرکتی و تهیه هاست ایمیل معتبر

داشتن ایمیل رسمی شرکتی که معمولا با info آغاز می شود بسیار ضروری است. این ایمیل می بایست در هاست ایجاد شد و توسط ابزارهای سرویس ایمیل، مدیریت گردد. با توجه به اهمیت بالای این ایمیل بهتر است از هاست ایمیل استفاده نمایید.

آموزش ساخت ایمیل شرکتی info

آموزش طراحی صفحه تماس با ما با قالب آوادا

صفحه تماس با ما یکی از صفحات مهم و شاخص هر وب سایتی است که در آن اطلاعاتی مانند شماره تماس، آدرس ایمیل، آدرس، روش های ارتباطی و … درج می گردد. در آموزش زیر، نحوه ساخت و طراحی صفحه تماس با ما بصورت کامل توضیح داده شده است:

آموزش طراحی صفحه تماس با ما

سئو چیست و چرا باید آن را جدی بگیریم؟

به مجموعه اقداماتی که منجر به کسب رتبه مناسب کلمات کلیدی سایت در گوگل و سایر جستجوگرها شود، سئو می گوییم. گوگل به عنوان برترین موتور جستجوگر دنیا، بستری بسیار مستعد برای دریافت بازدیدهای رایگان است که حتما باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم. برای اینکه آشنایی بیشتر و بهتری با این موضوع داشته باشید پیشنهاد می کنیم حتما مطلب زیر را مطالعه نمایید:

سئو چیست؟

آشنایی با تمامی فاکتورهای سئو و بهینه سازی

بیش از 200 فاکتور در رتبه بندی نتایج جستجوی گوگل نقش دارند. لازم به ذکر است که این فاکتورها بصورت مداوم در حال تغییر یا بروزرسانی هستند. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص هستید پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید:

فاکتورهای سئو و بهینه سازی سایت

معرفی افزونه رنک مث و آشنایی با امکانات آن

افزونه رنک مث (RankMath) در حال حاضر، بهترین و قوی ترین افزونه سئو برای وردپرس است. رابط کاربری ساده و وجود امکانات رایگان متعددی مانند مدیریت ریدایرکت ها، دستیار هوش مصنوعی و چندین مورد دیگر موجب پیشی گرفتن این افزونه نسبت به افزونه Yoast SEO شده است. در آموزش زیر با افزونه رنک مث و امکانات موجود در آن آشنا می شوید:

معرفی افزونه رنک مث

آموزش نصب افزونه رنک مث و تنظیمات آن

نصب و بخصوص پیکریندی اولیه افزونه رنک مث بسیار مهم بوده و می بایست با تسلط و آگاهی کامل انجام شود. تنظیمات اشتباه ممکن است مشکلات زیادی را برای سئو سایت شما ایجاد نماید. پیشنهاد می کنیم آموزش نصب و پیکربندی رنک مث را با دقت مطالعه نموده و انجام دهید.

آموزش نصب و پیکربندی رنک مث

آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

یکی از مهمترین و ابتدایی ترین اقدامات در بحث سئو این است که سایت را به ابزار سرچ کنسول گوگل معرفی کنیم. در سرچ کنسول، اطلاعات بسیار مفیدی از میزان ورودی های گوگل، خطاها، صفحات لیست شده، نقشه سایت و … وجود دارد که نیاز هر وبمستری برای مدیریت سئو سایت است. در ادامه، آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول را به شما آموزش می دهیم.

آ آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول

نقشه سایت وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

نقشه سایت به دو صورت xml و html وجود دارد که نسخه xml آن بسیار ضروری است. نقشه سایت کمک می کند که خرنده های موتورهای جستجوگر به راحتی به لیست صفحات سایت شما دسترسی داشته و در صورت لزوم، آنها را کاوش کرده و ایندکس کنند.

نقشه سایت وردپرس چیست؟

آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس و معرفی آن به گوگل

ساخت نقشه سایت بسیار آسان است و معمولا به کمک افزونه های سئو وردپرس ایجاد می شود. تنها کاری که برای ساخت نقشه سایت در وردپرس باید انجام شود فعال سازی قابلیت نقشه سایت در افزونه هایی مانند رنک مث یا یواست است. سپس می بایست لینک نقشه سایت را در سرچ کنسول گوگل ثبت نماییم تا خزنده ها به آن دسترسی داشته باشند.

آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس

گوگل آنالیتیکس چیست و چطور باید از آن استفاده کنیم؟

گوگل آنالیتیکس یک ابزار فوق العاده برای مشاهده آمار بازدیدها، تحلیل رفتار کاربران، اختصاصی کردن گزارش ها، اتصال به سایر سیستم ها مانند تگ منیجر و … است که در آموزش زیر بصورت کامل به آن پرداخته شده است.

گوگل آنالیتیکس چیست؟

آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس

پس از اینکه دانستیم گوگل آنالیتیکس چیست و چه کاری انجام می دهد، نوبت به استفاده کردن از آن می رسد. در آموزش زیر، نحوه اتصال سایت به گوگل آنالیتیکس توضیح داده شده است و می توانید از آن استفاده نمایید.

آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس

معرفی انواع روش های تبلیغات سایت

روش های زیادی برای تبلیغات سایت وجود دارد که هر کدام می توانند اثر متفاوتی را داشته باشند. از تبلیغات گوگل و تبلیغات بنری گرفته تا متنی و اسپانسری و … همگی جزو روش های تبلیغاتی وب سایت محسوب می شوند. بازخورد گرفتن از تبلیغات می بایست با روش های خاصی انجام شود و صرفا با تبلیغ دادن نمی توان به نتیجه ایده آل رسید. در آموزش زیر، انواع روش های تبلیغاتی بیان شده و روش های موثر به شما معرفی می گردد.

انواع روش های تبلیغات سایت

بازاریابی محتوایی چیست و چطور می توان آن را پیاده کرد؟

بازیابی محتوایی یا همان کانتنت مارکتینگ (Content Marketing) یکی از بهترین روش ها برای جذب مخاطب از بسترهای مختلف مانند گوگل، اینستاگرام، یوتیوب و … است. در آموزش زیر به شما یاد می دهیم که چطور می توانید با این استراتژی، تعداد بسیاری از مخاطبین مستعد را به سمت سایت خود جذب کرده و خدمات خود را به آنها معرفی نمایید.

بازاریابی محتوایی چیست؟

طراحی یکی از صفحات سایت با رعایت اصول سئو برای رتبه 1

صفحات یک سایت هر قدر هم که کاربردی و زیبا باشند بدون رعایت اصول سئو نمی توانند رتبه مناسبی در نتایج جستجوی گوگل داشته باشند. بنابراین می بایست در کنار کارایی و زیبایی به اصول سئو نیز توجه داشت. مواردی مانند عنوان صفحه، تیترها، پاراگراف ها، سرعت لود صفحات و ده ها مورد دیگر همگی جزو مواردی هستند که حتما می بایست در هنگام طراحی صفحات سایت در نظر گرفته شوند.

آموزش طراحی سایت با رعایت اصول سئو

آموزش راه اندازی بلاگ برای سایت جهت تولید محتوا

بلاگ که معمولا بستری برای درج مطالب و مقالات مفید وب سایت است به دلیل ایجاد ارزش و مفید بودن می تواند تاثیر بسیار مناسبی را بر روی سئو داشته باشد. بنابراین وجود بلاگ برای هر سایتی لازم است اما اینکه به شکلی راه اندازی شود تا بهترین نتیجه را در بر داشته باشد مهم تر است. در آموزش زیر، نحوه راه اندازی بلاگ برای سایت را تشریح کرده ایم.

آموزش راه اندازی بلاگ برای سایت

آموزش پیاده کردن ساختار استاندارد برای بلاگ

داشتن رابط کاربری استاندارد موجب سهولت کار مخاطبین وب سایت می شود. همین مساله بر روی بحث تجربه کاربری نیز تاثیر مثبت خواهد داشت که در نهایت موجب بهبود وضعیت سئو می گردد. برای اینکه بتوانید ساختار سایت، مطالب، دسته بندی ها، برچسب ها و … را به شکل مطلوبی پیاده نمایید پیشنهاد می کنیم آموزش زیر را از دست ندهید.

پیاده کردن ساختار استاندارد محتوایی

چگونه یک محتوای سئو شده برای ردیف یک در بلاگ بنویسیم؟

محتوای سئو شده یکسری ویژگی ها دارد که با وجود آنها، مطلب مورد نظر می تواند مستعد کسب رتبه مناسب در نتایج جستجوی گوگل باشد. مفید بودن محتوا، بروز بودن، کاربرپسند بودن، جامع و کامل بودن به همراه ساختار استاندارد محتوا از جمله عواملی هستند که یک محتوای سئو شده را به وجود می آورند. در آموزش زیر به تشریح کامل این موضوع پرداخته ایم.

آموزش نوشتن محتوای سئو شده

تضمینی ترین روش سئو برای اوردن سایت به ردیف یک گوگل چیست؟

رسیدن به رتبه یک گوگل، مستلزم وجود شرایطی است که وب سایت شما در مقایسه با دیگر وب سایت ها از نظر گوگل وضعیت بهتری باشد. مباحثی مانند سئو تکنیکال، سئو داخلی و سئو خارجی بصورت کلی در این موضوع نقش دارند و برای اینکه یک وب سایت بتواند رتبه مناسبی داشته باشد می بایست در همه موارد شرایط مطلوبی داشته باشد. در آموزش زیر، مواردی که موجب ارتقای رتبه صفحات سایت در گوگل می شوند تشریح شده است.

چگونه رتبه اول گوگل شویم؟

چگونه با تولید مقاله صفحات اصلی سایت رو به ردیف یک گوگل بیاریم؟

سئو خارجی چیست؟ معرفی انواع روش های Off-page SEO

به مجموعه اقداماتی که در جهت بهبود سئو در خارج از سایت انجام می شود سئو خارجی گفته می شود. سئو خارجی از نظر گوگل بسیار مهم است و اثر بسیار زیادی در رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجو دارد. البته به همان میزان که سئو خارجی برای یک سایت می تواند تاثیر مثبت داشته باشد به همان میزان هم تاثیرات منفی ناشی از اقدامات اسپم می تواند به سایت ضربه بزند. برای آشنایی بیشتر با این موضوع به صفحه زیر مراجعه نمایید.

سئو خارجی چیست؟

لینک سازی چیست؟ معرفی بهترین روش های لینک بیلدینگ

لینک سازی یکی از روش های بالا بردن اعتبار سایت است، البته اگر به شکل صحیحی انجام شود. گوگل با لینک های اسپم و غیرموثر میانه خوبی ندارد و آنها را به حساب نمی آورد و حتی ممکن است این لینک ها به سئو سایت آسیب بزنند. اگر مایل هستید با روش های موثر و سالم لینک سازی (لینک بیلدینگ) آشنا شوید حتما آموزش زیر را مطالعه نمایید:

لینک سازی چیست؟

رپورتاژ چیست؟ چه سایت هایی برای رپورتاژ مناسب هستند؟

اگر می خواهید در سئو نتیجه بگیرید و رتبه های مناسبی را در گوگل بدست آورید حتما باید با رپورتاژ آشنا باشید. برای اینکه بدانید رپورتاژ چیست و چه سایت هایی برای دریافت رپورتاژ مناسب هستند پیشنهاد می کنیم حتما این مطلب را مطالعه نمایید:

رپورتاژ چیست؟

آموزش نوشتن رپورتاژ برای دستیابی به بهترین نتیجه

رپورتاژ نوعی روش تبلیغاتی و لینک سازی است که انجام صحیح آن موجب بهبود وضعیت سئو سایت می شود. از رپورتاژ می توان بصورت مستقیم و غیرمستقیم، بازخورد گرفت که این موضوع جزو مزیت های رپورتاژ محسوب می شود. در این خصوص، آموزش کاملی را تهیه کرده ایم که پیشنهاد می کنیم حتما آن را مطالعه نمایید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید.

چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

سرعت سایت وردپرسی چرا مهمه و چقدر باشه خوبه؟

بالا بودن سرعت سایت بسیار مهم است و اگر زمان لود کامل یک صفحه بیش از 3 الی 5 ثانیه باشد به احتمال بسیار بالا، بازدیدکننده از سایت خارج خواهد شد. بنابراین حتما می بایست سرعت وب سایت وردپرسی خود را افزایش دهیم تا در کوتاه ترین زمان ممکن بصورت کامل نمایش داده شود. برای انجام اینکار کافیست آموزش زیر را مطالعه نمایید:

آموزش افزایش سرعت وردپرس

چطوری سرعت و کیفیت هاست و سرور سایت رو به صورت عملی بررسی کنیم؟

ما به عنوان مدیر سایت حتما می بایست مهارت بررسی تخصصی کیفیت هاست را داشته باشیم. در این حالت قادر خواهیم بود میزان سرعت، پایداری و امنیت هاست را مورد بررسی قرار دهیم. ما اینکار را می توانیم با بررسی هاست و عوامل خارجی انجام دهیم که بصورت مشروح در آموزش زیر به آن پرداخته شده است.

آموزش بررسی کیفیت هاست

آموزش تست سرعت سایت وردپرسی

سرعت سایت می بایست بصورت پیوسته و با ابزارهای مخصوص آن تست شود تا در صورت پایین بودن آن، نسبت به رفع مشکل اقدام گردد. چندین ابزار برای تست سرعت سایت وجود دارد که از میان آنها می توان به GTmetrix و PageSpeed Insights اشاره کرد. در آموزش زیر بصورت کامل، سرعت یک سایت وردپرسی را تست خواهیم کرد تا در صورت نیاز، سرعت آن را افزایش دهیم.

تست سرعت وردپرس

معرفی انواع ابزار های اندازه گیری تست سرعت سایت وردپرسی

سرعت سایت یکی از مباحث مهم و تاثیرگذار در سئو و تجربه کاربری است که حتما باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید. حداکثر زمان فراخوانی کامل صفحات وب سایت شما حتما باید کمتر از 5 ثانیه باشد و بیشتر از این مقدار به هیچ عنوان قابل قبول نیست. برای اینکه بتوانید سرعت سایت وردپرسی خود را به حدی برسانید که در کمتر از 2.5 ثانیه که ایده آل ترین حالت ممکن است، لود شود حتما این آموزش را مطالعه نمایید.

آموزش افزایش سرعت وردپرس

نحوه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت وردپرسی از صفر تا صد

آموزش افزایش امنیت وردپرس و جلوگیری از هک شدن آن

یکی از مهم ترین و ضروری ترین اقداماتی که می بایست پس از راه اندازی سایت با وردپرس انجام دهیم افزایش امنیت وردپرس برای جلوگیری از هک شدن آن است. توصیه می کنیم حتما مطلب لینک شده زیر را بصورت کامل و با دقت مطالعه نموده و مراحل اشاره شده در آن را انجام دهید چون بدون داشتن امنیت، سایتی در کار نخواهد بود.

آموزش افزایش امنیت وردپرس

آموزش بکاپ گیری از وردپرس و نگهداری آن

به دلایل مختلفی این امکان وجود دارد که سرور میزبان دچار خرابی شده و بکاپ سایت قابل استفاده نباشد که در این حالت به راحتی شاهد نابودی سایت خود خواهید بود. برای جلوگیری از بروز چنین فاجعه ای می بایست بصورت دوره ای از سایت خود بکاپ گیری کرده و آن را نزد خود نگهداری نمایید.

آموزش بکاپ گیری و دانلود کردن آن

آپ تایم چیست و چطور آن را تحت نظر داشته باشیم؟

آپ تایم یا همان پایداری به میزان در دسترس بودن هاست و سایت گفته می شود. پایداری عامل بسیار مهم در سئو و یکی از معیارهای کیفی هاست محسوب می شود. ابزارهایی وجود دارند که بتوانید بصورت مستمر، در دسترس بودن سایت خود را بررسی نمایید که در آموزش زیر به آن پرداخته شده است.

آپتایم چیست و چطور می توان آن را کنترل کرد؟

مشاهده و بررسی میزان مصرف منابع cpu و ram در هاست

منابع پردازشی هاست مانند سهم پردازنده، رم و I/O حتی از حجم و ترافیک هاست هم مهم تر هستند! اگر میزان مصرف سایت شما از منابع مجاز عبور نماید از دسترس خارج می گردد. برای اینکه بدانید میزان مصرف سایت شما از منابع هاست به چه صورت است پیشنهاد می کنیم مطلب آموزشی زیر را مطالعه نمایید:

مشاهده و بررسی مصرف منابع هاست

سی دی ان چیست و چرا یک سایت حرفه ای از آن استفاده می کند؟

پس از مراحل راه اندازی سایت توسط وردپرس ما باید بتونیم که سایت وردپرسیمون رو همیشه بالا نگه داریم و در دسترس عموم مردم داخل اینترنت باشه و برای حفظ پایداری و دسترس پذیر بودن راحت اون در کل دیوایس ها و در کل کشور ها تلاش کنیم؛ cdn یا شبکه توزیع محتوا همون کلید موفقیت بزرگ برای سایت ما هستش که وقتی داشته باشیمش و یه cdn خوب انتخاب کنیم سرعت و دسترسی پذیری سایتمون میره بالا و همین منجر به افزایش ورودی ها و بهبود سئو و افزایش فروش و شهرت سایتمون میشه و استفاده از cdn به صد ها شکل مختلف به رشد سایت ما کمک میکنه. با خوندن مقاله زیر از اهمیت cdn و روش کار cdn ها مطلع میشیم.

نحوه فعال سازی CDN کلودفلر و تنظیمات اولیه آن

بین تمام cdn های ایرانی و خارجی، این سی دی ان cloud flare هستش که از همه بهتر و قابل اطمینان تر هستش، ما توسط استفاده از سی دی ان کلودفلر میتونیم سرعت سایتمونو چند پله بهتر کنیم، آمار ترافیک و ورودی های سایتمون رو کنترل کنیم، دسترسی پذیری سایتمون رو داخل تمام کشور ها و قاره ها بهبود بدیم، آپ تایم سایتمونو بیشتر کنیم؛ از آپشن های بهینه سازی و افزایش سرعت سایت به کمک کلود فلر کمک بگیریم، سایتمون رو در برابر حملات ddos لایه 7 مقاوم تر کنیم، صفحه های مهم سایت وردپرسیمونو مثل صفحه ورود به مدیریت وردپرس رو امن و برای غریبه ها غیر قابل دسترس کنیم و هزاران کار دیگه؛ داخل مقاله زیر صفر تا صد نصب و تنظیمات حرفه ای کلودفلر رو برای سایت وردپرسی به صورت کامل یاد میگیرین.

اهمیت بکاپ سایت چی هستش و چگونه تاریخ آخرین بکاپ های هاست رو ببینیم؟

هاست بکاپ چیست و چرا باید هاست بکاپ داشته باشیم؟ نحوه خرید

نحوه اتصال وردپرس به هاست بکاپ

مدیریت سایت وردپرسی یعنی چه؟ چطوری وضعیت سایت رو همیشه تحت کنترل داشته باشیم؟

چیکار کنیم سایت وردپرسی ما ویروسی یا هک نشه؟

مشاهده آمار بازدید وردپرس سایت وردپرسی توسط ابزار های مختلف

یک وب سایت از منابع مختلفی مانند سرچ گوگل، سایر جستجوگرها، تبلیغات، شبکه های اجتماعی و … بازدید می گیرد. برای اینکه بدانید منابع، تعداد و جزئیات بازدیدهای وب سایت وردپرسی شما به چه صورت است حتما می بایست از ابزارهای مشاهده بازدید استفاده نمایید.

مشاهده آمار بازدید وردپرس

چه زمانی باید هاست سایتمونو عوض کنیم؟

ممکن است قبل از راه اندازی سایت، بررسی و محاسبات درستی از بابت حجم، ترافیک، منابع پردازشی و مباحث کیفی مانند سرعت، پایداری و امنیت نداشته باشید و به هر حال نیاز باشد تا هاست خود را ارتقا و یه به شرکت هاستینگ دیگری منتقل نمایید.

برای آموزش ارتقا هاست و انتقال آن به هاست دیگر، مطالب زیر را مطالعه نمایید:

آموزش ارتقا هاست به پلن های بالاتر

آموزش انتقال به هاست دیگر

لذت کار با وردپرس پرسرعت و پایدار

با 19 درصد تخفیف ویژه رونمایی سرورهای نسل جدید، هاست وردپرس را خریداری نمایید.

مطالب مرتبط
نمایندگی هاست
نمایندگی هاست
تعداد بازدیدها:  3,584
اگر قصد راه اندازی هاستینگ دارید شاید یکی از چالش برانگیزترین موارد، راه اندازی و مدیریت سرور باشد. با توجه…
مشاهده کامل
هاست پربازدید
هاست پربازدید
تعداد بازدیدها:  3,551
همانطور که از نام این سرویس پیداست، سایت هایی که بازدید بالایی دارند می بایست از هاست پربازدید استفاده نمایند.…
مشاهده کامل
هاست حرفه ای
هاست حرفه ای
تعداد بازدیدها:  582
هاست حرفه ای سرویسی است که بتواند نیازهای افراد حرفه ای فعال در حوزه وب را تامین نماید. حال ممکن…
مشاهده کامل
هاست ارزان
هاست ارزان
تعداد بازدیدها:  657
هاست ارزان برای سایت هایی که بازدید زیادی ندارند بهترین انتخاب است. همچنین سایت های تازه راه اندازی شده نیز…
مشاهده کامل
سرور مدیریت شده
سرور مدیریت شده
تعداد بازدیدها:  605
سرورها برای اینکه بتوانند آماده ارائه خدمات شوند می بایست پیکربندی شوند که بر اساس زمینه مورد استفاده، کانفیگ متفاوتی…
مشاهده کامل
مطالب پربازدید
این مطلب را می پسندید؟
5/5 - (2 رای)

1 دیدگاه. نوشتن دیدگاه تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.