آموزش های وردپرس

آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس

پس از خرید هاست ایران یا خارج و راه اندازی سایت باید توجه ویژه ای چه از لحاظ فنی و کدنویسی و چه از لحاظ ظاهری و طراحی آن داشته باشیم. به هر میزانی که در سایتتون از کدنویسی اصولی و با قاعده استفاده کرده باشید اما ظاهر مناسبی نداشته باشه و به اصطلاح User Friendly نباشه کاربران سایت شما رو نمی‌پسندند و خیلی از اونها بعد از اولین مراجعه به وبسایت سریعا ممکنه خارج شده و دیگه حتی به سایت شما هم برنگردند.  در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا به آموزش مدیریت و نصب قالب وردپرس بپردازم تا با استفاده از این آموزش به کلیه اقداماتی که برای  تغییر قالب وردپرس ، آشنایی با محیط سفارشی‌سازی، آشنایی با ویرایشگر قالب و در نهایت نصب قالب وردپرس از بسته نصب آسان و گیت ‌هاب استفاده کنید.

تصور کنید که شما یک فریلنسر و آزادکار هستید و حالا تصمیم گرفتید تا اتاق کارتون را به شکلی که برای کار شما مناسب باشه تغییر چیدمان بدین مطمئنا اگر هر وسیله‌ای که توی اتاق هست در جای نامناسبی باشه به درستی نمیتونید کار کنید و حواس شما رو پرت خواهد کرد، از سوی دیگه یک بی نظمی به وجود میاد که وقتی اتاق کار بقیه را با خودتون مقایسه کنید کاملا از طرح و چیدمانی که برای اتاق خودتون در نظر گرفتید ناامید خواهید شد. بنابراین در یک وبسایت هم باید به همین شکل عمل کنید و از قالب و پوسته مناسب در اون استفاده کنید تا کاربران از طراحی انجام شده نهایت لذت را داشته باشند و ازش استفاده کنند.

آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست

بخشی تحت عنوان پوسته ها برای نصب قالب، شخصی سازی و فعال و غیر فعال کردن قالب ها در پیشخوان وردپرس وجود دارد. با مراجعه به این بخش لیستی از قالب‌های موجود در سایت خودتونو مشاهده می‌کنید که در ادامه به بررسی همه این موارد خواهم پرداخت. از طریق بخش پوسته ها قادر هستید که:

  • هر کدوم از قالب‌هایی که قصد دارید استفاده کنید به راحتی با استفاده از دکمه فعال کردن اونو فعال کنید تا ظاهر سایت شما تغییر داده بشه.
  • با استفاده از دکمه سفارشی‌سازی بر اساس تنظیماتی که قالب شما در این بخش در اختیارتون قرار میده اقدام به شخصی سازی تمامی بخش‌های قالب خودتون بکنید.

حتما دقت داشته باشید اگر بسته نصبی آسان در اختیار دارید دیگر نیازی به نصب وردپرس نیست و روال نصب با این آموزش متفاوت خواهد بود. در صورت داشتن بسته نصبی آموزش های زیر را مطالعه نمایید. در صورتی که حین نصب با مشکلی مواجه شدید راهنمای تصویری رفع مشکلات موجود در نصب بسته نصبی وردپرس را دنبال نمایید.

راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

بخش مدیریت قالب های وردپرس

اولین قدم برای مدیریت قالب و یا همون پوسته وردپرس اینه که به صفحه اختصاص داده شده برای اون مراجعه کنید. بنابراین مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. به کمک آموزش ورود به مدیریت وردپرس و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد پیشخوان وردپرس شوید.
  2. سپس به مسیر نمایش> پوسته‌ها مراجعه کنید.
    آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس
  3. در صفحه باز شده لیستی از تمام قالب های نصب شده روی وردپرس را مشاهده می کنید. به صورت پیش فرض همراه وردپرس چند قال نیز نصب و در اختیار شما قرار می گیرد.
  4. اکنون قادر هستید تا به مدیریت قالب های نصب شده روی سایتتان بپردازید و یا با استفاده از بخش‌های افزودن پوسته تازه قالب جدیدی را به وردپرس اضافه کنید و از آن استفاده کنید. در ادامه نحوه نصب قالب روی وردپرس را تشریح خواهیم کرد.

آموزش نصب و تغییر قالب وردپرس

برای تغییر قالب وردپرس ابتدا باید قالب خودتون را در هاست بارگزاری کنید و بعد از اینکه قالب شما آپلود شد اقدام به فعال سازی اون کنید. به صورت کلی برای نصب قالب وردپرس 4راهکار پیش روی شما خواهد بود. که شامل موارد زیر هستند.

  1. نصب قالب از مخزن وردپرس
  2. نصب قالب سفارشی
  3. نصب قالب از طریق هاست
  4. نصب قالب از طریق گیت هاب (توصیه نمیشود)

1- نصب قالب از مخزن وردپرس

برای نصب قالب از مخزن وردپرس که در آدرس wordpress.org/themes در دسترس قرار داره میتونید تا بر اساس انواع دسته‌بندی و فیلتر کردن ویژگی‌های گوناگون یک قالب اقدام به جستجو کرده و قالب مد نظر خودتون را پیدا کنید. البته از اونجایی که ما کاربر فارسی زبان هستیم باید حتما از قالب‌های راست‌چین شده استفاده کنیم بنابراین باید از فیلتر پشتیبانی از زبان‌های راست به چپ برای پیدا کردن پوسته‌هایی که راست‌چین شده هستند استفاده کنیم. اما اگر قالبی که اونو پسندیدید راست‌چین شده نبود میتونید تا خودتون اقدام به راست‌چین و فارسی سازی اون کنید. برای نصب قالب از مخرن وردپرس میتونید به ترتیب زیر عمل کنید.

  1. ابتدا به مسیر نمایش> پوسته‌ها مراجعه کنید.
  2. روی دکمه افزودن کلیک کنید تا به صفحه زیر هدایت شوید.
    آموزش فعال کردن قالب وردپرس
  3. با استفاده از گزینه‌های ویژه، محبوب، تازه ترین، علاقه‌مندی‌ها و یا فیلد جستجو اقدام به یافتن قالب مد نظر در دسته‌بندی‌های دلخواه خودتون بکنید تا قالبی که مد نظر شما هستش رو پیدا کنید و یا اینکه روی دکمه صافی خصوصیات کلیک کنید تا پنجره زیر برای شما نمایش داده بشه.
  4. از میان ویژگی‌های موجود قالبی که میخواید ویژگی‌های تعیین شده را داشته باشد را پیدا کنید.
    دانلود قالب رایگان وردپرس
  5. حالا همونطور که در صفحه مشاهده می‌کنید بر اساس فیلترهایی مثل حالت قالب و تعداد ستون آن، ویژگی های قالب و موضوع قالب به دنبال قالب‌هایی که چنین ویژگی‌هایی را دارند بگردید تا قالب مد نظر خودتون را پیدا کنید.
    دانلود قالب رایگان وردپرس
  6. حالا بعد از اینکه قالب دلخواهتون را پیدا کردید می‌توانید تا با بردن نشانگر ماوس روی قالب مورد نظر نسخه پیش‌نمایش اونو مشاهده کنید و یا اینکه با کلیک روی دکمه نصب قالب مورد نظر رو نصب کرده و پس از فعال سازی ظاهر سایت رو به قالب جدید تغییر دهید.
  1. دقت داشته باشید بعد از کلیک روی دکمه نصب، فرآیند نصب آغاز می گردد و پس از ان دکمه به “فعال نمایید” تغییر می یابد. این بار وی دکمه فعال نمایید کلیک کنید.

اکنون قالب رایگانی که از مخزن وردپرس انتخاب کردید برای شما نصب و راه اندازی شد. این روش مناسب اشخاصی بود که تمایل داشتند از مخزن وردپرس قالبی را انتخاب و نصب کنند.

2- نصب قالب سفارشی

برای نصب قالب سفارشی که خودتون اونو طراحی کردید، از فروشگاه‌های قالب وردپرس خریداری کردید یا دانلود کرده بودید و روی سیستمتون ذخیره داشتید هم کافیه تا از قسمت افزودن پوسته تازه قالب خودتون را آپلود کرده و بعد از اتمام آپلود اقدام به فعال سازی و استفاده از قالب مورد نظر کنید. برای این منظور به ترتیب مراحل زیر عمل کنید.

  1. ابتدا به مسیر نمایش> پوسته‌ها مراجعه کنید و روی دکمه افزودن پوسته تازه کلیک کنید.
    آموزش تغییر قالب وردپرس و نصب قالب وردپرس
  2. سپس در صفحه بعدی روی دکمه بارگزاری پوسته کلیک کنید تا قسمت آپلود قالب برای شما باز شود.
  3. روی دکمه Choose File کلیک کنید و قالب مورد نظر خودتون که اونو خریداری و یا دانلود کردید و در قالب یک فایل با فرمت Zip. هستش رو از رایانه خودتون انتخاب کنید. حالا بعد از انتخاب فایل روی دکمه هم‌اکنون نصب کن کلیک کرده و بسته به حجم قالب منتظر بمونید تا قالب شما آپلود شود.
    نصب قالب در وردپرس
  4. بعد از آپلود قالب به صفحه بعدی هدایت خواهید شد که در اون میتونید روی دکمه‌های پیش‌نمایش زنده و یا فعال کردن کلیک کنید تا نسخه نمایشی قالب را مشاهده کنید.
    نصب قالب در وردپرس
  5. در صورت نبود مشکلی در قالب با کلیک روی دکمه فعال کردن پوسته مورد نظر رو برای نمایش در سایت انتخاب کنید.

3- آموزش نصب قالب وردپرس در cpanel

یکی از سوالاتی که برخی کاربران می‌پرسند اینه که بعد از تهیه یک قالب وردپرس میبینن که قالب مورد نظر در حالت بسته نصب آسان قرار داره و یا اینکه به دلایلی قادر به نصب قالب از پیشخوان وردپرس نیستید، به همین دلیل اگر بخواهید از اون قالب استفاده کرده و بسته نصبی قالب وردپرس را نصب کنند به صورت کلی مطالب و داده‌هایی که تا حالا روی سایت وجود داشته از بین خواهد رفت. پس برای اینکه بتونید از قالب موجود در بسته نصبی وردپرس استفاده کنید لازمه تا قالب رو از درون بسته نصبی خارج کنید.

  1. برای این منظور بسته نصبی قالب خودتون رو باز کنید و سپس به پوشه‌های اون وارد بشید در میان پوشه‌ها و فایل‌هایی که مربوط به وردپرس هستند شما باید به مسیر /wp-content/themes/ مراجعه کنید.
  2. حالا در اینجا ممکنه تا چندین پوشه وجود داشته باشه که هر کدوم از این پوشه‌ها در اصل یک قالب هستند، حالا پوشه قالب مورد نظر رو انتخاب کرده و وارد اون بشید.
  3. خواهید دید که فایل‌ها و پوشه‌های مختلف دیگه‌ای توی اون وجود دارن، حالا با راست کلیک کردن روی پوشه قالب یک فایل فشرده با فرمت zip. ازش بسازید تا اقدام به نصب قالب وردپرس در cpanel کنید.
  4. برای نصب قالب وردپرس در خصوص ورود به هاست سی پنل اقدام کنید.
    آپلود در سی پنل
  5. به مسیر /public_html/wp-content/themes/ در File Manager هاست مراجعه کرده و قالب خودتون را که در حالت زیپ قرار داره در این پوشه آپلود کنید.
  6. بعد از اینکه عملیات آپلود تموم شد روی فایل zip قالب راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید تا قالب شما از حالت زیپ خارج شده و در اصلاح در وردپرس نصب بشه.
  7. حالا فایل زیپ را پاک کرده و به وردپرس برگردید.
  8. به مسیر نمایش> پوسته‌ها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید.
    آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس
  9. خواهید دید که قالب وردپرس از طریق هاست سی پنل نصب شده و کافیه تا اونو فعال کنید.

فعال کردن قالب وردپرس

4- آموزش نصب قالب وردپرس از گیت‌هاب

گیت‌هاب به عنوان یک سایت برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان هر نوع زبان برنامه‌نویسی هستش که با مراجعه به اون میتونید تا به یک آرشیو بسیار وسیعی از انواع قالب و افزونه وردپرس هم دسترسی داشته باشید و از اونها استفاده کنید. حالا برای اینکه بتونید تا از قالبی که در این سایت وجود داره و کاربران اونو به صورت رایگان قرار دادند استفاده کنید ابتدا به صفحه دایرکتوری قالب مورد نظر مراجعه کنید، سپس روی بخش سبز رنگ Clone Or Download کلیک کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه Download ZIP فایل قالب را دانلود کرده و در سیستم رایانه‌ای خودتون ذخیره کنید.

نصب قالب وردپرس از گیت هاب

حالا مشابه توضیحاتی که در بالا برای نصب قالب سفارشی توضیح داده شد قالب دانلود شده از گیت‌هاب را نصب و فعال کنید.

آموزش شخصی سازی قالب وردپرس

با استفاده از گزینه سفارشی سازی قالب قادر خواهید بود تا بخش‌های مختلف قالب را ویرایش و شخصی سازی کنید. گزینه سفارشی سازی در وردپرس درواقع یه بخش کلی هستش که امکان دسترسی به تغییرات در ابزارک‌های استفاده شده در قالب، تغییر تنظیمات مربوط به عنوان و توضیحات سایت، تغییر پس زمینه، تغییرات فهرست و منو در وردپرس، انتخاب برگه و یا نوشته برای صفحه اصلی، تعریف استایل دلخواه و… را در قالب خودتون اعمال کنید. بنابراین برای این منظور ابتدا به مسیر نمایش> سفارشی‌سازی مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر با مراجعه به هر یک از بخش‌های ذکر شده اقدام به ویرایش و شخصی سازی اون کنید.

سفارشی سازی قالب

قابلیت دیگه‌ای که بخش سفارشی سازی پوسته در اختیار شما قرار میده اینه که با کلیک روی آیکون‌های موبایل، تب‌لت و دسکتاپ میتونید تا سایت رو برای اندازه نمایشگرهای تعیین شده مشاهده کنید تا ببینید قالب شما در چه حدی استاندارد شده هستش و آیا برای انواع نمایشگرها به صورت ریسپانسیو طراحی شده است یا خیر!

چگونه قالب وردپرس را ویرایش کنیم؟

با استفاده از ویرایشگر قالب وردپرس هم قادر خواهید بود تا به فایل‌های مربوط به قالب دسترسی داشته و اونها را ویرایش کنید. این بخش از اهمیت بالایی برخوردار هستش و اگر هر گونه تغییری در قالب اعمال می‌کنید حتما یک نسخه کپی از تمامی فایل‌های قالب به عنوان نسخه پشتیبان داشته باشید تا در صورت بروز مشکل بتونید سریعا اون را برطرف کنید. برای تغییر و ویرایش قالب وردپرس از این بخش به مسیر نمایش> ویرایشگر پوسته در پیشخوان وردپرس وارد شوید.

ویرایش قالب وردپرس

سپس نسبت به ویرایش بخش‌های مختلف قالب که میتونه شامل هدر، فوتر، سایدبار، نوشته‌ها، برگه‌ها، فانکشن قالب و… باشه اقدام کنید.

ویرایش قالب وردپرس

به صورت پیشفرض با مراجعه به این قسمت قالبی که روی سایت فعال هستش برای ویرایش در دسترس شما قرار میگیره اما اگر قصد ویرایش قالبی رو دارید که رو سایت فعال نیست میتونید از بخش پوسته‌ای را برای ویرایش برگزینید اونو انتخاب کنید و نسبت به ویرایش و مشاهده نسخه پیش‌نمایش در اون اقدام کنید.

حل مشکل نصب نشدن قالب وردپرس

گاهی اوقات پیش میاد که هنگام نصب قالب با خطاهایی مواجه میشیم که نمیتونیم اقدام به نصب و فعال کردن قالب خودمون بکنیم. این خطاها عموما در سه حالت پیش میان که در زیر به توضیح هر یک از اونها خواهم پرداخت. اگر خطایی جز این سه مورد مشاهده کردید کافیه تا از بخش دیدگاه‌ها اونو مطرح کنید تا ضمن به روزرسانی مقاله مشکل شما رو هم برطرف کنیم.

1- رفع خطای پیدا نشدن فایل style.css قالب وردپرس

بیشترین خطای نصب نشدن قالب وردپرس به دلیل پیدا نشدن فایل style.css در پوشه اصلی قالب هستش که عموما برای نصب قالب های سفارشی رخ میده و برای رفع اون کافیه تا از قانون زیر تبعیت کنید تا بتونید قالب رو نصب کنید. مطمئنا قالب شما این فایل رو داره و دلیل خطا به خاطر فشرده‌سازی نامناسب فایل قالب هستش. هنگامی که شما قالبی رو در سایت نصب می‌کنید به صورت خودکار از حالت فشرده خارج میشه و پوشه‌ی قالب به دایرکتوری /wp-content/themes/ اضافه میشه، حالا شما باید طوری از فایل قالبتون یک نسخه فشرده zip برای نصب در سایت استفاده کنید که وقتی از حالت زیپ خارج شد پوشه قالب به این دایرکتوری اضافه بشه و فایل‌های موجود در پوشه هم شامل فایل‌های وردپرس از جمله style.css باشه، بنابراین اگر قالب شما در چند پوشه مختلف قرار داره باید برین و به آخرین پوشه‌ای که فایل‌های وردپرس در اون وجود داره برسید تا نسخه فشرده رو از اون پوشه تهیه کنید. حالا که این کار رو به درستی انجام بدین بعد از فشرده سازی قالب در هاست پوشه قالب به هاست اضافه شده و وقتی وارد پوشه بشید فایل style.css و سایر فایل‌های وردپرس را خواهید دید.

به کمک آموزش زیر می توانید تمامی دلایل پیدا نشدن فایل style.css قالب وردپرس و روش های رفع آن را به صورت تصویری مشاهده نمایید.

رفع خطای پرونده style.css را کم دارد هنگام نصب قالب

2- رفع خطای محدودیت حجم آپلود در نصب قالب وردپرس

به دلیل اعمال محدودیت توسط میزبانی در هاست شما نمیتونید تا بیش از یک حد مجازی آپلود در وردپرس انجام بدین، حالا وقتی حجم قالب شما از این حد بیشتر شده باشه عملا قادر به آپلود قالب از پیشخوان وردپرس نخواهید بود و باید به صورت دستی از طیق هاست اقدام به نصب قالب کنید. بنابراین برای این کار

  1. ابتدا وارد هاست سی پنل و یا دایرکت ادمین که دارید شده و به قسمت File Manager مراجعه کنید.
  2. سپس در صفحه مدیریت فایل هاست خودتون به دایرکتوری /public_html/wp-content/themes/ مراجعه کنید.
  3. روی دکمه آپلود در این مسیر کلیک کنید تا فایل قالب رو در این مسیر آپلود و بارگذاری نمایید.
  4. سپس فایل قالب خودتون را که در حالت ZIP قرار داره از کامپیوتر انتخاب کرده و آپلود کنید.
  5. حالا بعد از آپلود باید اونو از حالت فشرده خارج کنید، بنابراین در هاست سی پنل روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Extract رو انتخاب کنید و برای هاست دایرکت ادمین هم روی دکمه Extract که مقابل فایل قرار داره کلیک کنید و در صفحه بعدی مجددا دکمه Extract Files رو انتخاب کنید تا فایل قالب از حالت فشرده خارج شود.
  6. حالا به مسیر نمایش> پوسته‌ها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید، خواهید دید که قالب آپلود شده در اینجا نمایش داده خواهد شد، حالا میتونید نسخه پیش‌نمایش اونو ببینید و در صورت نبود مشکلی با کلیک روی دکمه فعال کردن قالب رو در سایت فعال کنید.

در صورتی که تمایل دارید سقف مجاز آپلود فایل در وردپرس را افزایش دهید می توانید راهنمای زیر را مطالعه نمایید.

آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس

3- رفع خطای نصب نشدن قالب وردپرس به دلیل خطای ناشناخته

این خطا هم عموما به دلیل سطح دسترسی میتونه رخ بده که در هاست شما تغییر داده شده است. بنابراین برای رفع این مشکل وارد File Manager هاست شده و سپس در مسیر /public_html/wp-content/themes/ سطح دسترسی تمامی مسیرهای این پوشه را بررسی کنید که روی 755 قرار داشته باشه و در صورتی که این سطح دسترسی چیزی به غیر از 755 بود در هاست سی پنل با راست کلیک کردن روس پوشه و انتخاب گزینه Change Permissions سطح دسترسی را تغییر دهید.

تغییر مجوزهای هاست

برای هاست دایرکت ادمین هم پس از ورود به دایرکتوری /public_html/wp-content/themes/ سطح دسترسی تمامی مسیرهای این پوشه را بررسی کنید که روی 755 قرار داشته باشه و در صورتی که این سطح دسترسی چیزی به غیر از 755 بود در هاست دایرکت ادمین با ماوس روی پوشه مربوط به قالب مورد نظر بروید و گزینه Set Permissions را انتخاب کنید.

تنظیم پرمیشن هاست دایرکت ادمین

عدد 755 رو برای سطح دسترسی پوشه مورد نظر انتخاب کرده و روی همین دکمه کلیک کنید.

تنظیم پرمیشن هاست دایرکت ادمین

برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع مجوزهای دسترسی پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید تا معنای دقیق ارقام موجود در مجوزها را بهتر درک کنید.

تعیین سطح دسترسی فولدر و فایل ها در هاست

امیدوارم که این آموزش مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون بتونید به راحتی اقدام به نصب قالب وردپرس کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش، سوال و یا مشکلی داشتید از بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما دوستان وردپرسی باشم.

خرید هاست مخصوص وردپرس

4.4/5 - (29 امتیاز)

علی یزدان پرست

حدود 8 سالی هست که در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت می کند و علاقه زیادی به کسب تجربه در زمینه بازاریابی اینترنتی و تجارت الکترونیک دارد، علی یک کارآفرین خستگی ناپذیر است و با انرژی حیرت انگیزی تمام قسمت های میزبان فا را توسعه می دهد، علی به سبک حرفه ای و انحصاری خود زندگی می کند و خط فکری خاصی را همیشه دنبال می کند، او رفتار هایی کاملا متفاوت نسبت به سایر مدیرانی که تا به حال دیده اید دارد...

‫۷۹ دیدگاه ها

  1. سلام و ممنون از توضیحاتتون , من در مورد این بخش از توضیحات سوال داشتن و در واقع متوجه نشدم که چطور تنظیماتی باید انجام بدهم :
    و برای هاست دایرکت ادمین هم پس از ورود به دایرکتوری /public_html/wp-content/themes/ سطح دسترسی تمامی مسیرهای این پوشه را بررسی کنید که روی 755 قرار داشته باشه و در صورتی که این سطح دسترسی چیزی به غیر از 755 بود در هاست دایرکت ادمین پوشه مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی دکمه Add To Clipboard کلیک کنید حالا از قسمت Set Permissions عدد 755 رو برای سطح دسترسی پوشه مورد نظر انتخاب کرده و روی همین دکمه کلیک کنید.
    ممنون

    1. سلام و روز بخیر
      وارد مسیر /public_html/wp-content/themes/ در هاستتون بشید، بعد بررسی کنید که سطح دسترسی برای پوشه‌ها که جلوی هر پوشه داخل ستون permission قرار داره روی چه عددی هست. اگر 755 بود که مشکل از جای دیگست. اما اگر عددی به غیر از این بود باید تغییر بدین.
      برای تغییر دادنش هم تیک پوشه را انتخاب کنید، بعد روی دکمه add to clipboard که پایین صفحه قرار داره کلیک کنید. حالا داخل کادر Set Permissions عدد 755 را وارد کرده و روی دکمه save کلیک کنید.

  2. سلام مطلب تون رو خوندم کامل، حالا یه سوالی که داشتم این بود که آیا تفاوت خاصی بین نصب قالب از طریق آپلود تو CPanel و نصب قالب از طریق خود CMS وردپرس وجود داره؟

    بسته نصب آسان قالب برای چی هست؟ برای کسایی که مبتدی هستن؟

    1. سلام و وقت بخیر، وقتی شما از طریق پیشخوان وردپرس اقدام به نصب وردپرس می‌کنید کار خروج پوشه قالب از حالت فشرده(اکسترکت فایل zip) به صورت خودکار توسط وردپرس انجام میگیره اما وقتی بخواهید از هاست نصب کنید باید دستی خودتون فایل zip را از حالت فشرده با استفاده از گزینه extract خارج کنید.
      بسته نصب آسان هم برای راه اندازی سایت به همراه کلیه افزونه‌ها و تنظیمات انجام شده مناسب هست که معمولا در فروشگاه‌های قالب ازش استفاده می‌کنند. برای مثال با استفاده از قالب X میان و یک دمو برای سایت فروشگاهی ایجاد می‌کنند که در اون ووکامرس، درگاه‌های بانکی، افزونه سئو وردپرس، افزونه‌های مربوط به فروشگاه مثل مقایسه محصولات، امتیاز دادن به محصولات و… که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره را نصب می‌کنند که وقتی شخصی قالب را خریداری کرد لازم نباشه از اول خودش شروع بکنه به نصب افزونه‌ها و انجام تنظیمات، بلکه با طی مراحل نصب سریعا کل این موارد را روی سایت خودش پیاده سازی بکنه.
      داخل مقاله آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل به این مورد پرداخته شده که می‌تونید مطالعه کنید.
      موفق باشید…

      1. ممنون از توضیحات عالی و دقیق‌تون، با این حساب بهتره با استفاده از بسته نصب آسان قالب رو بالا بیارم چون کلی افزونه و فایل های جانبی همراهش دیدم.

        بازم بابت پشتیبانی بسیار عالی‌تون ممنونم .

        1. بله در حالتی که قالب دارای افزونه‌های مورد نیاز هست و سایت هم تازه راه‌اندازی میشه بهتره از بسته نصبی استفاده کنید. اما اگر سایت قبلا راه‌اندازی شده و مطالبی هم در اون دارید در صورت استفاده از نصب بسته آسان مطالب را از دست خواهید داد. در این صورت باید از روش درون ریزی و برون ریزی استفاده کنید.
          موفق باشید…

  3. سلام خسته نباشید…من وقتی میخوام پوسته رو بارگیری کنم حدود 70 درصدش که آپلود میشه میگه صفحه ای که دنبال میکردید منقضی شده..مشکل چیه؟؟چطوری حلش کنم؟

      1. بازم اشتباه کردم..صد درصد پر میشه ولی وقتی میخواد صفحه نصب رو بیاره اون پیام رو میده

        1. سلام و وقت بخیر
          ممکنه مشکل از قالب باشه، قالب را به صورت دستی از طریق هاست داخل مسیر public_html/wp-content/themes آپلود کنید. سپس فایل zip را از حالت فشرده خارج کنید. در نهایت به صفحه نمایش> پوسته‌ها در پیشخوان وردپرس رفته و قالب را فعال کنید.

          1. اینو انجام دادم ولی الان اصلا پیشخوان و سایتم بالا نمیاد مینویسه not secure اینو چیکارش کنم؟؟

  4. وقتی میخوام وارد وردپرس بشم با https میخواد وارد بشه که من هنوز تنظیماتش رو درست نکردم و واسه همین وارد نمیشه..ولی سایت رو با HTTP میاره من الان چطوری تغییرش بدم به همین HTTP که بتونم وارد پیشخوانم بشم؟

  5. سلام
    من قالب وردپرس شرکتی Business one page رو نصب کردم و درون ریزی ابزراک های دمو و محتوای دمو رو هم با موفقیت انجام دادم ولی بازم ایندکس سایت با پیش نمایش قالب فرق داره. اصلا نمونه کارهای ما، مشتریان ما و اینها نیست یا حداقل من نمیدونم کجاست.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

    hamyarwp.com/business-one-page

  6. اقا ممنون. مرسی
    هنوز نصب وکردم ولی انشالله بتونم بااموزشتون انجام بدم

  7. سلام خسته نباشید، من چندتا قالب از سایت های ایرانی دانلود کردم و در پیش نمایش قالب ها خیلی زیبا و قشنگ بودن ولی وقتی که نصبشون میکنم و فعالشون میکنم یک چیز کاملا متفاوت هستن، یعنی نه کاملا ولی اون بخش هایی که من میخوام رو ندارن و یه سری بخش هایی که من دوست ندارم رو دارن در کل اون چیزی که نشون داده شده نیست نمیدونم چرا، میتونید راهنمایی ام کنید؟

  8. سلام..
    در قالب سایت من بخشی از قالب رو میخوام حذفش کنم. آدرس اون بخش توی wp-content بود. تصویرش حذف شد… اما جای تصویر باقی هست.
    امکان داره بشه حذفش کرد؟
    خیلی درگیرم. کمکم کنید.

    1. سلام، برای این کار شما باید قطعه کدی که مربوط به اون بخش از قالب هست رو از فایل مربوطه حذف کنید. به عنوان نمونه اگه قصد داشته باشید کلا سایدبار رو حذف کنید، باید فایل‌هایی مثل single.php که سایدبار رو نشون میده ویرایش کنید و قطعه کدی که توش فایل sidebar رو فراخوانی میکنه حذف کنید(البته این فقط یک مثال بود، چون معمولا قالب‌های به‌روز و پیشرفته امکان عدم نمایش سایدبار و… رو از طریق تنظیمات فراهم میکنه). با حذف تصویر نمیشه اون بخش رو حذف کرد، چون فایلی لود میشه و وقتی نباشه خطا میگیرید.

    1. سلام،
      به پیشخوان وردپرس برید و از قسمت تنظیمات عمومی دو گزینه آدرس‌های سایت رو که به صورت http://site.com/wordpress هست به http://site.com تغییر بدین و تنظیمات رو ذخیره کنید. دقت کنید که دقیقا باید همینطور باشه و از / در انتهای آدرس استفاده نشده باشه.
      بعدش وارد هاست بشید و محتویات پوشه wordpress رو به public_html منتقل کنید.

  9. سلام ، من میخوام وارد وردپرس بشم که افزونه اضافه کنم چه جوری وارد بشم ؟ باید وارد این بشم cpanel.gigfa.com ؟

  10. سلام من از خود سایت وردپرس قالبی رو انتخاب کردم نصب هم شده ول اون چیزی که توی سایت نمایش میده با پیش نمایش خود سایت فرق میکنه؟

  11. سلام
    ممنون از مقاله های خوبتون
    من قالب سایتم نیوزپیپر هست که کلی اطلاعات و لینک دانلود و غیره داره . بنا به دلیلی یک همین قالب رو از مجموعه ای جدید خریدم و می خوام جایگزین کنم . برای اینکه اطلاعات و لینک ها و تنظیمات در قالب جدید بدون مشکل بشینه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

    1. سلام،
      از پشتیبانی جایی که قالب رو خریداری کردید کمک بگیرید. باید وضعیت سایتتون و نحوه استفاده از لینک‌ها و دکمه‌ها و… مشخص بشه.

  12. سلام
    ممنون از مقاله های خوبتون
    من قالب سایتم نیوزپیپر هست که کلی اطلاعات و لینک دانلود و غیره داره . بنا به دلیلی یک همین قالب رو از مجموعه ای جدید خریدم و می خوام جایگزین کنم . برای اینکه اطلاعات و لینک ها و تنظیمات در قالب جدید بدون مشکل بشینه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

    1. سلام،
      ممنون از نگاه شما، لطفا از پشتیبانی جایی که قالب رو خریداری کردید کمک بگیرید. باید وضعیت سایتتون و نحوه استفاده از لینک‌ها و دکمه‌ها و… مشخص بشه.

  13. سلام
    مرسی از مقاله خوب و کاملتون
    من پوسته آمده رو از خود وردپریس نصب میکنم و فعال میکنم ولی قالب اون قالبی که تو عکس دیدم نیست
    بیشتر از ده تا قالب هم تست کردم ولی نشد مشکل ازکجاست ممنون میشم جواب بدید

    1. سلام،
      پیش نمایشی که نشون داده میشه نسخه پولی قالب هست که با صفحه ساز و… ساخته شده و معمولا تو نسخه رایگان شما صرفا به حالت وبلاگی و ساده هر قالب دسترسی دارید.

  14. سلام من هر قالبی رو آپلود میکنم و فعالش میکنم چه از طریق وردپرس چه از طریق سی پنل هاست با این خطا مواجه میشم…مشکل اینجاست که بعد از فعال سازی قالب آپلود شده پیشخوان وردپرس و حتی سایتم دیگه بالا نمیاد و بجاش این خطا رو میده و دوباره مجبور میشم دیتابیس رو پاک کنم و دوباره بسازمش تا درست بشه…لطف کنید راهنماییم کنید مشکل کجاست و چطور حلش کنم …

    خطای مورد نظر :

    Fatal error: Can’t use function return value in write context in /home/mashha69/public_html/wp-content/themes/rara-business-mitra/functions.php on line 8

  15. سلام . آقای صادقی به نظر شما نصب از طریق wp-content/themes بهتر است یا بسته نصبی . نصب آسان کدام راه را شما بهترین گزینه و مفید میدانید ! لطفا در صورت امکان پاسخ دهید ممنون

    1. سلام وقت بخیر؛
      بسته نصبی برای سهولت کار کاربران در نظر گرفته شده تا با سرعت بیشتر و راحت تر با یک رابط کاربری ساده قالب مورد نظر رو دقیقا مشابه دمو پیاده سازی کنن که اصولا در کنار قالب، سیستم مدیریت محتوا و افزونه های لازم نصب و فعال میشه و دیگه نیازی نیست این موارد به صورت تک تک و دستی نصب بشن. همین باعث تسریع امور میشه اما نکته ای که هست در هاست یا دایرکتوری خالی از اطلاعات نصب میشه.
      اگر وردپرس رو از قبل نصب نکردید و قراره از صفر شروع کنید طبیعتا بسته نصبی باعث سرعت بخشیدن به کارتون میشه.
      امااگر وردپرس نصب هست و فقط قصد دارید یک پوسته رو روی اون نصب کنید می تونید از داشبورد مسیر نمایش> پوسته ها اقدام کنید یا قالب رو در مسیر wp-content/themes اپلود و اکسترکت کنید و نهایتا از محیط وردپرس اون رو فعال کنید.

  16. سلام با تشکر فراوان از مطالب مفید و کاربری شما
    من یک سایت فعال و اماده دارم که از شخصی خریداری کرده ام میخواهم سایت جدیدی درس کنم و از قالب سایت اول برای سایت جدید استفاده کنم. چگونه باید فایل قالب سایت اول را دانلود کنم و روی سایت جدید همان قالب را نصب کنم. میخواهم فایل نصب قالب سایت اول را روی سایت دوم هم پیاده کنم

    1. سلام وقت بخیر؛
      به کمک آموزش نحوه تهیه فول بک آپ از تمام اطلاعات هاست سی پنل می تونید کل اطلاعات هاست اول رو به هاست دوم منتقل کنید.
      راه حل دوم این هست که از قالب مربوطه و دیتابیسش بکاپی تهیه بشه به صورت zip و در هاست مقصد اپلود و اکسترکت بشه. به این صورت که فایل های مربوطه اکسترکت بشن و همچنین دیتابیس هاست مبدا رو اکسپورت و فایل مربوطه رو در دیتابیس هاست مقصد ایمپورت کنید.

  17. سلام خوب هستید-من یه سوال دارم..لطفا با دقت بخونید و راحل مناسب رو اگر زحمتی نیست بهم بگید
    من یه قالب نصب شده ، روی سایتم دارم که میخوام اونو دانلود کنم داخل کامپیوترم .تا بعدا اگر مشکلی بود یا جابه جایی هاست داشتم بتونم دوباره قالب خریداری شده رو نصب کنم..
    .من به سی پنل دستری ندارم..ندارن سی پنل.
    فقط به قسمت مدیریت سایت دسترسی دارم.
    از طریق مدیریت سایت چطور میتونم هم قالب ها و همینطور افزونه های نصب شده رو دانلود کنم داخل کامپیوترم .؟
    یا اینجا جوابم رو بدید یا به جیمل ثبت شدم بفرستید.

    1. سلام و احترام؛
      می تونید از کل سایتتون یک بسته نصبی آسان تهیه کنید. اول افزونه Duplicator رو دانلود و نصب کنید و بعد طبق آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس از کل سایت به همراه قالب و افزونه‌های نصب شده خروجی بگیرید. این بسته رو می تونید دانلود کنید و در دفعات بعدی روی هاست دیگه نصب و راه اندازی کنید.

  18. سلام من یک قالب از طریق c-panel بارگذاری و فعال کردم ولی به جای عکسها در سایت کدهای css نمایش داده میشه…میشه بفرمایید اشکال کجاست؟با تشکر

  19. سلام.لطفا راهنمایی کنید بعد از نصب قالب باید چیکار کرد تا مثل دمو بشه؟ ایا راهکار خاصی داره؟

    1. سلام و احترام؛
      اگر بسته نصبی آسان دارید بعد از پیاده سازی سایتتون مشابه دمو میشه.
      اما اگر فایل درون ریز دارید باید درون ریزی ها انجام بشه. و همچنین داخل وردپرستون ابزارک هایی که ارائه شده رو بنابر نیاز و سلیقتون در بخش های مختلف سایت قرار بدید.

  20. سلام صبحتون بخیر
    من ی قالب از ژاکت تهیه کردم که اونوتوی بخش پوسته ها دروردپرس میخوام اضافه کنم خطا میده یاخطای حجم یامیگه پرونده STYL.CSSراکم دارد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. سلام و احترام؛
      در صورتی که زمان آپلود فایل قالب با ارور حجم آپلود غیر مجاز مواجه شدید می تونید از آموزش زیر کمک بگیرید:
      آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس
      در خصوص مورد دوم که فرمودید با مشکل قالب پرونده STYL.CSSراکم دارد مواجه میشید باید اول از همه بررسی کنید که این فایل بین فایل های درون بسته قالب وجود داره یا نه؟
      مراحل نصب قالب رو هم بررسی کنید گاهی مشکلی در مسیر نصب رخ میده. بسته رو چک کنید ببینید این فایل در مسیر های دیگه مثل فایل های راهنما قرار نگرفته باشه؟ باید در مسیر اصلی قالب که فایل ها و دایرکتوری های قالب قرار داره ذخیره شده باشه. چک کنید حالت زیپ هم نداشته باشه.
      احتمال میدم موقع آپلود فایل مشکل رخ داده که این دو ارور رو گرفتید. در واقع فایل ها کامل و درست آپلود نشدن.

  21. من چند ساعت بعد از نصب قالب از مخزن وردپرس، ایمیلی با سربرگ شرکت سازنده از یک شخص حقیقی دریافت کردم که بابت انتخاب این قالب از من تشکر کردند و خواستن تا ایمیل رو تایید کنم. تو مراحل نصب جایی آدرس ایمیل رو ثبت نکردم. دریافت همچین ایمیلی عادیه یا یه هرزنامه ست؟ و اینکه تایید ایمیل برای پشتیبانی یا بروزرسانی قالب به من کمکی خواهد کرد؟

    1. سلام روزبخیر؛
      زمان خرید قالب همین ایمیل رو ثبت کرده بودید؟
      اگر لینک مشکوک هست روش کلیک نکنید.
      نیاز به تایید چنین ایمیل هایی نیست مگر برای فعالسازی موردی خاص باشه.

  22. سلام من یه قالبی تهیه کردم که خیلی پوشه توش هست اونو چجوری نصب کنم اسم پوشه ها
    Demo Content (Import)
    Documentation
    Licensing
    plugins
    و 2 پوشه که حاوی قالب و چایلد قالب هست لطفا کمکم کنید

  23. سلام
    میشه مستقیم از اینترنت تم رو روی وردپرس اپلود کرد؟ یعنی بدون نیاز به دانلود روی سیستم خودمون؟

    ممنون

    1. سلام روزبخیر؛
      قالب های ارائه شده در مخزن وردپرس رو میتونید مستقیم نصب کنید اما سایر قالب ها رو خیر.

      1. سلام روز بخیر
        ببخشید من یه قالب روی وردپرس آپلود و نصب کردم بعد رفتم داخل پوسته اونجا نوشته شده
        پوسته های زیر نصب شده اند اما ناقص
        توضیح:
        شیوه نامه گم شده.
        این یعنی چی چکار باید بکنم که درست شه؟؟
        ممنون

        1. سلام روزبخیر؛
          دو مورد میتونه دلیل بروز این خطا باشه:
          یکی اینکه فایل زیپ به صورت ناقص آپلود شده باشه که در نهایت منجر به بروز چنین خطایی میشه و میگه فایل style.css یافت نشده.
          مورد دوم هم اینکه قالب موردی نداره اما فایل style.css هم وجود نداره.
          بهترین راهکار اینه که از طریق ftp یا به صورت مستقیم قالب رو در مسیر نصب وردپرس در پوشه wp-content/theme آپلود و سپس اکسترکت کنید. دقت کنید بعد از اکسترکت فایل های مربوط به قالب در پوشه اصلی قالب قرار گیرند و با عمل اکسترکت پوشه های متداخل ایجاد نشه.

  24. سلام ممنون از اموزش های خیلی خوبتون من وردپرس خام رو روی هاست طبق اموزش همین سایت نصب کردم اما وارد پیش خوان نمیشه و بعد از وارد کردن عبارت ورود به سایتم توی مرورگر صفحه لاگین برام نمیاد به جاش یه ارور 403 forbidden میاد دلیلش چیه یعنی باید اول پوشه های قالب رو توی هاست بریزم

  25. من قالبی رو خودم از سایت وردپرس دانلود کردم ولی موقع نصب هم خیلـــــــــــی طول میکشه هم بعدش مینویسه پوسته نصب نشد. پرونده style.css را کم دارد
    چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    1. سلام روز بخیر؛
      برخورد با چنین الانی چند دلیل میتونه داشته باشه که شایع ترین اون ها عبارتند از:
      عدم وجود فایل استایل
      طولانی شدن مدت زمان آپلود و همچنین آپلود ناقص قالب
      وجود فایل استایل در پوشه های متفرقه یا پوشه های تودرتو

      قالب رو به صورت دستی در مسیر نصب وردپرس در پوشه wp-content/themes قرار بدید. سپس اون رو اکسترکت کنید. دقت کنید پوشه های تودرتو ایجاد نشه و فایل ها و پوشه های قالب مستقیما فقط در پوشه اصلی با نام قالب قرار داشته باشن سپس به پیشوان وردپرس مراجعه و قالب رو فعال کنید.

  26. سلام چرا جایی توضیح نمیدن چجوری میشه قالب سایت موزیک عوض کرد بدون اینکه لینک های دانلود قالب قبلی حذف بشه تو کل اینترنت همه ی سایت ها شبیه هم توضیح میدن انگار که همشون کپی شده هستن اگر روشی هست ممنون میشم حداقل این آموزش قرار بدید

  27. باسلام و خسته نباشید
    من قالب مورد نظرم رو از تمامی روش ها که گفتید نصب کردم!
    اما مثلا اسلایدر میاد اما مطالب بیشتر نمیاد!
    مشکلش چیه؟
    هر قالب دیگه ای هم نصب کردم همینطور بود و بعضی هاشون اصلا اسلاید نمیاورد
    ممنون میشم کمک کنید

    1. سلام وقت بخیر؛
      برخی قالب ها درون ریز دارن و برخی نه و باید خودتون محتوا مربوطه رو ایجاد کنید.
      بررسی کنید نوع قالبتون به چه صورته.
      اگر فایل درون ریز براش ارائه شده ایمپورتش کنید.
      اگر محتوایی برای اسلایدر تعریف نشده این تنظیمات رو هم انجام بدید.
      از چه افزونه اسلایدری استفاده می کنید؟

  28. سلام، وقتتون بخیر
    من یک قالب خربدم، داخلش گفته با افزونه داپلیکیتور نصب کنید، ولی من وورد پرس و دیتا بیس رو قبلا ساختم و فایل تم و پلاکین هارو خودم تو دایرکت ادمین گذاشتم ولی سایت فقط یک بخش کوچکی را نمایش می دهد و دمو کامل نمایش داده نمی شود
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. سلام روزبخیرغ
      اگر فایل درون ریز دمو ارائه شده می تونید اقدام کنید در غیراین صورت باید بسته نصبی رو اجرا کنید نیاز نیس وردپرس رو مجزا نصب کنید با اجرای بسته نصبی وردپرس، افزونه های ارائه شده روی قالب، قالب و… دقیقا مشابه دمو نصب میشن.

  29. سلام ببخشید چگونه می توان قالب رابر روی کامپوتر نصب کرد بدون هاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  30. سلام
    من یه سایت فعال با 200 تا مطلب دارم می خوام یک قالب جدید رو نصب کنم که بصورت بسته نصبی آسان هستش شما گفتید که اگه با بسته نصبی قال رو نصب کنیم اطلاعات قبلی از بین می ره ولی اگه خودمون اون فایل قالب رو نصب کنیم مشکلی برای اطلاعات قبلی پیش نمی یاد یعنی هم پوسته قبلی رو بصورت فعال داریم و هم پوسته جدید رو که می تونیم فعالش کنیم .
    اگه برداشت من از این موضوعات اشتباهه لطفا بهم بگید چون خیلی این قضیه برام مهمه
    ممنون از شما

    1. با سلام دوست عزیز
      بله. با نصب قالب به صورت دستی اطلاعات شما باقی می مانند و مشکلی برای اطلاعات وب سایت شما به وجود نمی آید. در همین راستا می توانید آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس را مطالعه نمایید.
      موفق و پیروز باشید

  31. سلام وقت بخیر
    من قالب رو هم از پیشخوان هم از سی پنل نصب کردم
    ولی مشکل داره و سایت کامل بالا نمیاد

    1. با سلام دوست عزیز
      قالب خود را به چه شکلی تهیه کرده اید؟ مشکل نصب قالب می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها عبارتند از وجود مشکل در خود قالب، نصب اشتباه یا فعال نبودن لایسنس قالب. شما باید این موارد را بررسی و روی آنها دقت لازم را داشته باشید.
      موفق و پیروز باشید

  32. سلام وقت بخیر. من قالب وردپرس خریداری کردم و روی یکی از دمو هاشون طراحی کردم. الان میخوام اون دمو رو تغییر بدم و دموی قبلیو پاک کردم و صفحه سایتم خالی شده و نمیدونم چجوری دمو دیگر رو رو سایت قرار بدم..
    ممنون میشم راهنماییم کنید/

  33. سلام… اگر به فرض یک ساب فولدر (مثل ساب فولدر shop) جداگانه برای بخش فروشگاهی در نظر بگیرم… آیا استفاده از قالب دوم برای بخش فروشگاهی سایت موجب تاثیر منفی بر سئو نمیشه؟… با فرض اینکه لینک ها هم تغییر نکنه

    1. سلام و احترام؛
      خیر حتی فروشگاه شما به تبعیت از دامنه اصلی می تواند جایگاه بهتری نیز دریافت کند اصولا از این روش برای ساخت بلاگ و افزایش اعتبار و جایگاه دامنه اصلی یا فروشگاه استفاده می شود.

  34. سلام
    من میخوام یه قالب رو روی لوکال هاست نصب کنم ولی بازم به خطای محدودیت حجم می خورم. در این صورت باید چیکار کنم؟

  35. سلام. وقت بخیر. میشه یه پوسته ای که الان رویه سایت دیگمون فعال هست رو رویه سایت جدید اضافه کرد؟ اگه ممکنه راه حلش چیه؟

    1. سلام و احترام؛
      بله امکان انتقال قالب به وبسایتی دیگر وجود دارد. شما از طریق روش های زیر قادر به انجام این کار هستید:
      نصب افزونه پرمیوم داپلیکاتور و ایجاد بسته نصبی
      مراجعه به مسیر نصب وردپرس سپس به بخش wp-content/themes و در نهایت پوشه همنام قالب خود را فشرده نموده و مسیر نصب وردپرس مقصد مراجعه نموده و فایل را در پوشه themes اکسکت کنید و در نهایت در وردپرس خود قالب مربوطه را فعال نمایید.

  36. سلام من حقیقتش اعصابم خیلی خورده هر قالبیب نصب میکنم میرم تئ سایتم هیچی نمیاد خالیه
    نمایش زنده رو میبینم تو ذدمو همه چی داره
    حداقل اینا میومدم برام بعد با المنتور تغییر میدادم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *