در آموزش قبلی با نحوه ی اتصال گوگل آنالیتکس به سایت آشنا شدید . هم اکنون قصد داریم در این آموزش با ابزار های اولیه وکاربردی گوگل آنالیتک آشنا شویم و بدانیم چه امکاناتی در اختیار خواهیم داشت. در قسمت سمت چپ داشبورد، ابزار های بسیار کاربردی به شرح ذیل داریم که در ادامه تمامی این ابزار ها و کاربرد آن ها را به تفصیل توضیح خواهیم داد:
آموزش معرفی پنل گوگل آنالیتیکس
بعد از ساخت اکانت در گوگل آنالیتیکس و اتصال آن به سایت وارد پنل میشویم.اگر بعد از اتصال از گوگل آنالیتکس خارج شدید برای ورود به پنل آن ابتدا باید وارد سایت گوگل آنالیتیکس شوید و روی گزینه ی زیر کلیک کنید.
نکته :دقت داشته باشید حساب ایمیل گوگل شما با همان حسابی باشد که اکانت را ساختید.

بعد از ورود به پنل آنالیتیکس با صفحه زیر با کمی تفاوت مواجعه میشوید ولی اصلا نگران نباشید در این مقاله تمام گزینه های موجود را برسی میکنیم.

در قسمت بالا پنل یه نوارکه ثابت می باشد هست اکنون به معرفی این گزینه میپردازیم.

1-Account switch:با کلیک روی این گزینه میتوان دسترسی به تمام اکانت های ساخته با این حساب کاربری دید و ما بین آن سوییچ کرد.
2-Search:در این کادر هر گزینه یا هرسوالی دارید میتوانید جستجو کنید و به آن دسترسی پیدا کنید.
3-Google Marketing Platform:با کلیک روی این گزینه میتوان به پلتفرم های سازگار با این ابزار دسترسی پیدا کرد مثل گوگل تگ منیجر و … .
4-Help:این گزینه به شما این امکان میدهد که اگر سوالی دارید و یا نیاز به راهنمایی دارید از این بخش استفاده کنید و مشکل شما رفع شود.
معرفی تب های گوگل آنالیتیکس
در قسمت چپ این ابزار ایکون ها و تب هایی وجود دارد که بسیار مهم و کاربردی می باشد که با کلیک ماوس روی هر کدام میتوان به آن بخش دسترسی داشت.

Home
این تب به عنوان تب پیش فرض خلاصه از تمام گزارش ها و اتفاق های سایت آنالیز شده را نمایش میدهد.
Reports
همان طور که میدانید گوگل آنالیتیکس دادها را از سایت و برنامه ها جمع آوری میکند تا همه اطلاعات به صورت گزارش در اختیار کاربران قرار دهد تاکاربران بتوانند کسب و کار خود را تحلیل و آنالیز کنند برای دسترسی به این گزارشات از این تب استفاده میکنیم.
Explore
این تب از امکانات پیشرفته برای نمایش گزارش برخوردار است این تب این امکان میدهد که اطلاعات دقیق و عمیق تری از کاربران بدست آوریم.
Advertising
ویژگیهای تبلیغاتی آنالیتیکس مجموعهای از ویژگیهایی است که از کوکیهای تبلیغاتی Google بهره میبرند، بنابراین میتوانید کارهایی مانند این را انجام دهید: ایجاد مخاطبان بازاریابی مجدد بر اساس دادههای رفتاری، جمعیتی و علاقهمندی خاص، و به اشتراک گذاشتن آن فهرستها با Google Ads.
Admin
امکان دسترسی برنامهریزی شده به دادههای پیکربندی Google Analytics 4 (GA4) را فراهم میکند،می توانید ازبخشadmin برای موارد زیر استفاده کنید: ارائه حساب های جدید. مدیریت حساب ها و …
اکنون که با این پنل آشنا شدین برای دسترسی و آموزش هر قسمت آن مارا در رسانه نکست میزبان فا دنبال کنید.
چگونه داشبورد گوگل آنالیتیکس را بفهمیم؟
داشبوردهای گوگل آنالیتیکس از نمودارها، نمودارها و سایر اشکال داده استفاده می کنند تا به شما بگویند که یک وب سایت چگونه با کاربران کار می کند.
گوگل آنالیتیکس به زبان ساده چیست؟
Google Analytics پلتفرمی است که دادهها را از وبسایتها و برنامههای شما جمعآوری میکند تا گزارشهایی ایجاد کند که بینشهایی درباره کسبوکار شما ارائه میکند.
مزیت داشبورد گوگل آنالیتیکس چیست؟
مزایای اصلی گوگل آنالیتیکس به شرح زیر است:
-این ابزار رایگان و آسان برای استفاده است.
-ابزارهای متعددی برای جذب (و در نهایت بر اساس) بینش مشتری فراهم می کند.
-با بسیاری از ابزارهای گوگل ادغام می شود تا دید جامع تری از مشتریان در سراسر سایت ها یا برنامه های کسب و کار ارائه دهد.
آیا گوگل آنالیتیکس به راحتی قابل درک است؟
یادگیری گوگل آنالیتیکس می تواند چالش برانگیز باشد و به زمان، تلاش و پشتکار نیاز دارد. اگر به تازگی شروع به کار کرده اید و چیزی در مورد تجزیه و تحلیل سایت نمی دانید میتوانید آموزش های 0 تا 100 این ابزارکاربردی در رسانه نکست میزبان فا دنبال کنید،