آموزش های وردپرس

آموزش رفع خطای Reduce the number of DOM elements در GTmetrix

یکی از خطاهای gtmetrix که معمولا ما کاربران ایرانی به دلیل استفاده از قالب‌های آماده وردپرس باهاش مواجه میشیم با عنوان Reduce the number of DOM elements در Yslow جی تی متریکس نمایش داده میشه که مربوط به استفاده از المان‌های مختلف در یک صفحه است. DOM مخفف عبارت Document Object Model هست که مربوط به انواع مختلفی از اشیا و عناصر موجود در یک صفحه که به صورت HTML در دسترس هست میشه. این اشیا شامل موارد مختلفی مثل فرم‌ها، دکمه‌ها، چک باکس‌ها و… هستند که در یک صفحه وب مورد استفاده قرار میگیرند و در یک ساختار درختی مانند که از ابتدا تا انتها ادامه دارند، در نهایت شکل یک وبسایت رو تشکیل خواهند داد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به معرفی Reduce the number of DOM elements در Yslow جی تی متریکس بپردازم و نحوه برطرف کردن این خطا رو در جی تی متریکس به شما آموزش بدم. پس اگر شما هم به دلیل استفاده از انواع مختلفی از داده‌ها در HTML با این خطا مواجه شدید، تا انتها همراه ما باشید.

آموزش رفع خطای Reduce the number of DOM elements در GTmetrix

همونطور که گفتم یک صفحه وب HTML میتونه از خیلی چیزها مثل فرم، دکم، جدول، چک باکس، لیست، رمز، تاریخچه، لینک و… تشکیل بشه که در هر وبسایت برای زیبا کردن و تکمیل کردن محتوا سعی میشه از بیشتر این المان‌ها استفاده بشه. حالا وقتی این المان‌ها استفاده بشن به صورت یک ساختار درختی که از ابتدای صفحه شروع به لود و نمایش در سایت می‌کنند تا زمانی که به انتها برسند و محتوای صفحه که با این موارد ساخته شده رو نمایش بدن، اگر زیاد باشه به نسبت باعث افزایش مدت زمان لود سایت هم خواهد شد.

چرا که در بیشتر موارد با استفاده از CSS هم سعی میشه که استایل و ظاهر نمایش این چیزها رو تغییر بدن تا یک شکل جدید و به‌روز به خودش بگیره. برای همین استفاده از چندین المان DOM در یک صفحه پیشنهاد نمیشه و به گفته Yslow جی تی متریکس که مربوط به الگوریتم‌های گوگل هست، باید سعی کنید به صورت استاندارد ازش استفاده کنید. اگر بخوایم این مدل رو به صورت یک ساختار درختی نمایش بدیم، تصویر زیر گویای اون هست.

رفع خطای Reduce the number of DOM elements در GTmetrix

حالا برای اینکه ارور Reduce the number of DOM elements رو در GTmetrix از بین ببریم کافیه استفاده از این المان‌ها رو کمتر کنیم. بنابراین در مطالب و صفحات خودتون سعی کنید به شکلی از این موارد استفاده کنید که تعدادشون زیاد نباشه و از طرفی هم زیاد روی مسئله تغییر استایل این المان‌ها مانور ندین که باعث بشه لود سایت بخاطر تغییرات استایل مدت زمان بیشتری رو از شما بگیره.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید نسبت به رفع خطای Reduce the number of DOM elements در GTmetrix اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.
3.1/5 - (24 امتیاز)

علی یزدان پرست

حدود 8 سالی هست که در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت می کند و علاقه زیادی به کسب تجربه در زمینه بازاریابی اینترنتی و تجارت الکترونیک دارد، علی یک کارآفرین خستگی ناپذیر است و با انرژی حیرت انگیزی تمام قسمت های میزبان فا را توسعه می دهد، علی به سبک حرفه ای و انحصاری خود زندگی می کند و خط فکری خاصی را همیشه دنبال می کند، او رفتار هایی کاملا متفاوت نسبت به سایر مدیرانی که تا به حال دیده اید دارد...

‫۴ دیدگاه ها

  1. سلام. خیلی ممنون از مطلبی که گذاشتید اما باید بگم بالعکس خیلی از مطالبی که در خصوص خطاهای gtmetrix گذاشتید این مطلبتون خیلی کاربردی نیست. حقیقت به عنوان یه کاربر خیلی متوجه نشدم که باید حالا دقیقات چی کار کنم؟ کاش حداقل یک مثالی چیزی می ذاشتید که موضوع کاربردی تر بشه

    1. سلام و احترام؛
      در انتهای مقاله راهکار ارائه شده که در صفحات سایتتون و طراحی کلی یه تجدید نظر داشته باشید و سعی کنید المان های استفاده شده رو به حد مظلوب و متعادلی برسونید. برای این کار در بخش فرم ها، صفحاتی که دارای المان های زیاد هستند و… بازنگری داشته باشید.

  2. در واقع این مطلبتون به هیچ دردی نمیخورد چون خودتون هم خوب میدونین رفع این خطا تقریبا برای کاربری که تو گوگل سرچ میزنه تا یه افزونه پیدا کنه که این مدل چینش رو کمتر کنه امکان پذیر نیست.

    بهتره با کاربرهاتون صادق باشید و بجای گرفتن رتبه ۱ الکی رتبه ۲ کاربردی داشته باشید.

    1. سلام و احترام؛
      این مشکل تنها با کاهش تعداد المان هایی که در صفحات درج شدن حل میشه. با نصب افزونه فقط وردپرس رو سنگین تر می کنید و از طرفی هیچ کس به جز خودتون بر این امر واقف نیست کدام المان ها قابلیت حذف شدن دارن و کدام مورد همچنان باید در صفحه باقی بمونه.
      پشتیبانی مخزن وردپرس هم تنها همین راهکار را ارائه کردن به علاوه موارد زیر که همگی در لودینگ سایت به صورت مستقیم تاثیرگذار هستند:
      کاهش تعداد درخواست های http
      استفاده از افزونه های کش
      انتخاب هاستینگ مناسب
      فعالسازی قابلیت GZIP
      Reduce the number of DOM elements
      موارد مذکور فوق در سرعت بارگذاری سایت تاثیر دارن اما تنها تکنیک حل Reduce the number of DOM elements کاهش تعداد المان های موجود در صفحات هست.
      موفق و پایدار باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *