آموزش های وردپرس
آموزش انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر

انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر زمانی لازم میشه که کاربران قصد تغییر دامنه سایت خودشون رو دارند. گاها پیش میاد که به دلیل انتخاب عجولانه در نام دامنه، بعدها دامنه بهتری و برای راه اندازی سایت پیدا میکنید و همین مساله باعث میشه تصمیم به تغییر آدرس در وردپرس بگیرید. بنابراین لازمه تا سایت فعلی که روی دامنه اولیه ساختید رو به هاست و دامنه جدید منتقل کنید. اینجاست که نیاز به انتقال وردپرس به هاست دیگر خواهید داشت. همچنین برای عملیات انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر و همچنین انتقال وردپرس به دامنه دیگر. در این آموزش از پایگاه دانش میزبانفا قصد دارم به نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر بپردازم که با استفاده از این آموزش میتونید سایت وردپرسی خودتون رو از یک هاست و دامنه به هاست و دامنه دیگر در وردپرس منتقل کنید. پس اگر شما هم تصمیم به تغییر هاست یا تغییر دامنه خودتون گرفتید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید تا نحوه انتقال وردپرس به هاست دیگر را با هم یاد بگیریم.
توجه : این آموزش در تاریخ 22 دی 1398 مورد بازبینی و ویرایش قرار گرفته است.
آموزش انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر
عملیات انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر مشابه انتقال وردپرس از لوکال هاست زمپ به هاست سی پنل هست. با این تفاوت که در اینجا، محیط تفاوت داره به علاوه اینکه در انتها باید نام دامنه جدید خودتون را به جای نام دامنه قدیمی قرار بدید. بنابراین میشه گفت کار انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر شامل موارد زیر خواهد بود.
- خروجی گرفتن از فایلهای موجود در هاست
- آپلود فایلهای خروجی گرفته شده در هاست جدید
- خروجی گرفتن از دیتابیس وردپرس دامنه و هاست اولیه
- ساخت دیتابیس در هاست و دامنه جدید
- درون ریزی دیتابیس خروجی گرفته شده در هاست و دامنه جدید
- ویرایش فایل wp-config.php وردپرس و وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید
- بهروزرسانی و تصحیح آدرس دامنه به طوری که دامنه جدید را در دیتابیس جایگزین دامنه قبلی کنید
- انتقال و ریدایرکت کاربران از دامنه قبلی به دامنه جدید(اختیاری)
حالا که نسخه پشتیبان را از سایت و هاست خودتون تهیه کردید بعد از طی مراحل هشت گانه قادر هستید وردپرس خود را از یک هاست و دامنه به هاست و دامنه دیگر منتقل کنید. دقت داشته باشید که کلیه این مراحل باید به دقت انجام بگیره. قبل از اینکه اقدام به عملیات انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر بکنید باید دامنه جدید و هاست جدید از طریق ست کردن NameServer های دامنه به درستی متصل شده باشند و برای هر آیپی از هر کشوری هاست به دامنه متصل شده باشد. اتصال هاست به دامنه معمولا تا 72 ساعت طول خواهد کشید، پس مطمئن بشین که هاست و دامنه جدید به درستی به هم متصل شدن و مراحل زیر رو برای انجام عملیات انتقال وردپرس ادامه دهید.
خروجی گرفتن از فایلهای وردپرس هاست قدیم
اولین کاری که برای انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر باید انجام بدید تهیه یک فایل خروجی از فایل های موجود در file manager هاست هست. پس برای تهیه خروجی از فایلهای وردپرس لازمه ابتدا وارد هاست سیپنل یا دایرکت ادمین خودتون شده و یک نسخه خروجی از کلیه فایلهای وردپرس با فرمت ZIP. تهیه کنید. بنابراین بعد از آدرس سایتتون از عبارت 2222: برای ورود به هاست دایرکت ادمین و از عبارت 2082: برای ورود به هاست سی پنل استفاده کنید. سپس در صفحه ورود به هاست فیلدهای نام کاربری و رمز عبور اطلاعاتی که هنگام خرید هاست در اختیار شما قرار گرفته را وارد کنید. سپس اگر هاست شما سیپنل هست مشابه تصویر زیر از بخش Files روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل در هاست سیپنل هدایت شوید.
بعد از اینکه وارد صفحه مدیریت فایل ها در هاست شدید به مسیر public_html که مربوط به فایل های سایت شما میشه مراجعه کنید. سپس با انتخاب Select All کلیه فایلها و پوشههای مربوط به وردپرس را انتخاب کنید. بعد از اینکه فایلها و پوشههای وردپرس انتخاب شدند روی آنها راست کلیک کنید و گزینه Compress را برای تهیه خروجی انتخاب کنید.
بعد از کلیک روی گزینه Compress پنجره زیر برای شما نمایش داده میشه که در اون باید ابتدا فرمت فایل خروجی را در حالت ZIP انتخاب کنید و سپس در انتهای پنجره مسیر مورد نظر برای ذخیره فایل به همراه عنوان اون را وارد کنید.
بنابراین فرمت فایل مورد نظر برای خروجی گرفتن را روی zip. قرار داده و سپس فایل خروجی را با نام دلخواه تعیین کنید. در نهایت روی دکمه Compress Files کلیک کرده و منتظر بمونید تا فایل خروجی بسته به میزان حجم دادههای سایت تهیه بشه. حالا بعد از اینکه فایل خروجی شما ایجاد شد اونو دانلود کنید و در سیستم خودتون ذخیره کنید تا در هاست جدید اونو آپلود کنید.
آپلود فایلهای خروجی وردپرس در هاست جدید
در این مرحله باید فایل ZIP. خروجی گرفته شده رو که شامل تمامی فایلهای موجود وردپرس هست رو هاست جدید آپلود کنیم. بنابراین وارد هاست جدید شده و گزینه File Manager که در کنترل پنل هاست میباشد را انتخاب کنید. سپس به مسیر Public_html مراجعه کرده و با انتخاب دکمه Upload که مشابه تصویر زیر میبینید اقدام به آپلود فایل خروجی در هاست جدید بکنید.
در صفحه ی باز شده، از طریق دکمهی select file فایل خروجی دانلود شده را انتخاب کنید و منتظر بمونید تا عملیات آپلود تا انتها پیش رود.
پس از اتمام آپلود در همان مسیر فایل ZIP. که از هاست قبلی تهیه کردید را میبینید. روی فایل راست کلیک کرده و سپس گزینه extract کلیک کنید تا فایلها از حالت فشرده استخراج شوند.
تا اینجا ما فایلهای وردپرس را به درستی و در مسیر public_html هاست جدید قرار دادیم و حالا باید دیتابیس موجود در هسات قدیمی را هم در هاست جدید درون ریزی کنیم.
خروجی گرفتن از دیتابیس وردپرس در هاست قدیمی
برای تهیه خروجی از دیتابیس وردپرس به صفحه اصلی هاست قدیمی مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر از بخش Databases روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید تا به صفحه مدیریت دیتابیس در phpmyadmin هدایت شوید.
بعد از کلیک روی گزینه phpmyadmin مطابق تصویر زیر به صفحه ای هدایت خواهید شد که در اون از شما میخواهد تا نام کاربری و رمز ورود به phpmyadmin را وارد کنید. بنابراین در صفحه باز شده ممکنه از شما نام کاربری و رمز عبور ورود به phpmyadmin هاست درخواست شود در این صورت باید از همان نام کاربری و رمز برای ورود به محیط دیتابیس هاست استفاده کنید.
حالا که وارد صفحه phpmyadmin در هاست قدیمی شدید ابتدا از سمت چپ روی نام پایگاه داده ای که قصد دارید تا از اون خروجی تهیه کنید کلیک کنید. سپس از سربرگ بالا گزینه Export را انتخاب کنید و مشابه تصویر زیر از قسمت Format نوع فایل خروجی را روی SQL انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید. بسته به میزان حجم دیتابیس منتظر بمونید تا خروجی از دیتابیس وردپرس تهیه شده و در نهایت فایل تهیه شده را دانلود کنید.
بعد از اینکه فایل دیتابیس شما هم آماده شد و اونو دانلود کردید تا اینجا کار ما با هاست قدیمی تموم شده و نیازی به هاست نداریم و باقی مراحل انجام انتقال وردپرس به هاست دیگر را باید در هاست جدید ادامه دهیم.
می توانید از یک فضای ذخیره سازی مثل یک هاست پشتیبان گیری برای ذخیره سازی فایل های خود کمک بگیرید. زمانی که وبسایت شما در بستر اینترنت قرار گرفت نیز قادر خواهید بود از این فضا برای ذخیره آخرین بکاپ های وبسایت خود استفاده نمایید.
ساخت دیتابیس در هاست جدید
در این مرحله لازمه ابتدا یک پایگاه داده جدید در هاست جدید ایجاد کنیم و سپس با درون ریزی پایگاه دادهای که در مرحله قبل از هاست قدیمی خروجی گرفتیم را به این دیتابیس جدید ایمپورت کنیم. پس برای ساخت پایگاه داده جدید در هاست ابتدا به صفحه اصلی کنترل پنل هاست خودتون مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه MySQL database wizard کلیک کنید تا به صفحه ساخت دیتابیس جدید در هاست هدایت شوید.
پس از کلیک روی دکمه مورد نظر به صفحهای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد، یک نام دلخواه برای پایگاه داده جدید وردپرس انتخاب کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید تا وارد مرحله تعیین نام کاربری پایگاه داده وردپرس و رمز پایگاه داده وردپرس شده و در نهایت دیتابیس خودتون رو بسازید.
پس از اینکه روی دکمه Next Step کلیک کنید به صفحهای مشابه تصویر زیر هدایت مشوید که در اون میتونید تا نام کاربری پایگاه داده، رمز پایگاه داده رو انتخاب کنید و در نهایت پایگاه داده خودتونو ایجاد کنید. با استفاده از دکمه Password Generator قادر خواهید بود تا یک رمز قوی که سی پل به صورت خودکار برای سما میسازه ایجاد کنید و از اون برای رمز پایگاه داده خودتون استفاده کنید. در این مرحله دقت کافی را داشته باشید که رمز رو در جایی مطمئن کپی کنید و اونو هیچوقت فراموش نکنید چرا که در آینده و در مراحل بعد به این رمز و نامهای انتخاب شده احتیاج پیدا خواهید کرد.
در نهایت پس از پر کردن کلیه فیلدهای بالا به صفحه دیگری مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد، در این مرحله تیک گزینه ی ALL PRIVILEGES رو بزنین و روی next step کلیک کنین تا ارتباط بین یوزر و پایگاه داده برقرار بشه و سطح دسترسی های یوزر هم تصحیح بشه.
بعد از کلیک روی Next Step در این مرحله پایگاه داده به درستی ساخته شده و پیغام موفقیت آمیز بودن اون به شما نمایش داده میشود.
درون ریزی دیتابیس وردپرس در هاست جدید
بعد از اینکه پایگاه داده رو ساختید باید وارد phpmyadmin هاست جدید شده و فایل خروجی پایگاه دادهای که از هاست قبلی ازش خروجی گرفتید رو داخل این دیتابیس در هاست جدید ایمپورت کنید. بنابراین به صفحه اصلی کنترل پنل هاست مراجعه کنید و از قسمت databases گزینهی phpmyadmin رو مشابه تصویر زیر انتخاب کنید.
پس از ورود به phpmyadmin، پایگاه دادهی جدید رو که در مرحله قبل ساختیم را انتخاب کنید و روی دکمه import که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید. سپس در صفحهی import روی browse کلیک کرده و فایل .sql ذخیره شده را که در کامپیوتر خودمون ذخیره کردیم انتخاب کنید. در نهایت با کلیک روی دکمه go که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید. منتظر بمونید تا عملیات درون ریزی دیتابیس تا انتها انجام بگیره به طوری که در باکسی با رنگ سبز نتیجه درون ریزی را با موفقیت ببینید.
در این مرحله باید با تمام دقت پیش برید چرا که اگر مشابه تصویر بالا شما چندین دیتابیس داشته باشید در صورتی که به اشتباه تو دیتابیس دیگه عملیات ایمپورت و درون ریزی انجام بگیره باعث ایجاد مشکل برای شما خواهد شد. در نهایت بعد از کلیک روی دکمه Go پیغام سبز رنگ به شما نشان داده خواهند شد.
بعد از اینکه دیتابیس با موفقیت در پایگاه داده مورد نظر اضافه شد حالا نوبت به ایجاد ارتباط دیتابیس با فایلهای وردپرس میرسه که از طریق ویرایش فایل wp-config.php در هاست جدید صورت خواهد گرفت.
ویرایش فایل wp-config.php و وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید
برای این کار نیاز داریم تا ابتدا وارد File Manager هاست جدید بشیم. بنابراین به صفحه اصلی هاست مراجعه کرده و سپس از قسمت Files مشابه تصویر زیر روی دکمه File Manager کلیک کنید.
بعد از ورود به محیط فایل منیجر هاست حالا باید فایل wp-config.php را ویرایش کنیم. وارد مسیری که فایلهای وردپرس را در مراحل قبل طبق این آموزش آپلود کرده و سپس از حالت فشرده خارج کردید مراجعه و در نهایت فایلی که با نام wp-config.php قرار داره را انتخاب و با راست کلیک کردن روی فایل مورد نظر مشابه تصویر زیر گزینه Edit را انتخاب کنید تا به صفحه ویرایش فایل هدایت شوید.
بعد از اینکه صفحه ویرایش فایل wp-config.php براتون باز شد اطلاعات دیتابیس را که در هاست جدید ساختید در این فایل وارد کنید. مشابه چیزی که در تصویر میبینید عمل کنید و اطلاعات دیتابیس را بر اساس توضیحات ارائه شده وارد کنید. دقت کنید که، اطلاعات فعلی که در این فایل قرار داره مربوط به دیتابیس هاست قبلی هستند و باید اطلاعات دیتابیس هاست جدید را جایگزین آنها کنید.
DB_NAME: نام پایگاه داده جدید رو وارد کنید.
DB_USER: نام یوزر پایگاه داده جدید رو وارد کنید.
DB_PASSWORD: رمزعبور کاربر پایگاه داده جدید رو وارد کنید و در آخر با کلیک روی دکمه Save که در بالای صفحه قرار داره فایل رو ذخیره کنید. در این مرحله اصلاح ارتباط پایگاه داده ما هم تموم شده و لازمه تا آدرس های سایت را اصلاح کنیم.
بهروزرسانی آدرسهای دامنه جدید در دیتابیس وردپرس
در مرحلهی آخر انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر باید لینکهای سایت را تصحیح کنیم. چرا که دامنه ما تغییر کرده و قصد داریم سایت با دامنه جدید را با همان محتوا بالا بیاوریم.
بنابراین وارد phpmyadmin هاست جدید شده و جدول wp-options برای دیتابیس جدید ساخته شده را انتخاب کنید. البته این امکان وجود داره که به دلیل تغییر پیشوند جداول وردپرس که در حالت عادی روی _wp هستش این بخش با یک نام دیگه برای شما نشون داده بشه که در هر صورت بعد از پیشوند جدول عبارت options قرار خواهد داشت. بسته به نامی که انتخاب کردید به این تیبل مراجعه کرده و سپس در رکوردهای جدول که بهتون نمایش داده میشه رکوردهای siteurl و home را پیدا کنید و نام دامنهی سایتتون رو داخلش جایگزین کنید.
برای این کار کافیه روی دکمه Edit که مشابه تصویر فوق در بخش siteurl و home قرار داره کلیک کنید. سپس در صفحه ویرایش مشابه تصویر زیر آدرس دامنه جدید را وارد کنید. برای نمونه در این تصویر صفحه ویرایش siteurl را مشاهده میکنید که در ویرایش رکورد home نیز به همین شکل خواهد بود.
بعد از اینکه نام دامنه رو برای سایتتون تنظیم کردین باید لینکهای داخلی وردپرس رو هم بروزرسانی کنید تا کلیه لینکهای موجود در سایت بر اساس نام دامنه تنظیم شوند. برای این کار روی نام پایگاه داده ی سایت داخل phpmyadmin کلیک کنید، سپس سربرگ sql رو باز کنین و کد زیر رو داخلش تایپ کنید.
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'old-domain.com', 'new-domain.com/');
به جای old-domain.com در کد بالا نام دامنه قبلی و به جای new-domain.com نام دامنه جدید را در فیلد Run SQL query/queries on database قرار داده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید و منتظر بمونید تا عملیات بهروزرسانی انجام بگیرد. بعد از این کار سایت شما با موفقیت در هاست و دامنه جدید لود خواهد شد. حالا باید سایت با دامنه جدید را بررسی کنید. اگر کلیه مراحل را به درستی طی کرده باشید وردپرس به درستی از یک هاست به هاست و دامنه دیگر منتقل شده است.
ریدایرکت 301 وردپرس از دامنه قدیمی به دامنه جدید
انجام این کار کاملا اختیاری هست و به شرایط شما بستگی دارد. اگر در وردپرس خودتون لینکهای زیادی دارید و همچنین در گوگل عملیات ایندکس تا حد خوبی پیش رفته حتما باید این کار را انجام بدین تا کلیه امتیاز برای دامنه جدید ثبت شود. اما اگر سایت قبلی هم به تازگی راهاندازی شده و اطلاعات زیادی در اون نیست نیازی به این کار نخواهید داشت. بنابراین باید امکان انتقال کامل سایت را از دامنه قدیمی به دامنه جدید به صورت ریدایرکت 301 در وردپرس انجام دهید.
مثل همیشه برای این کار استفاده از افزونه میتونه راحتترین کار برای شما باشد. برای این کار کافیه از مقاله آموزش نحوه ریدایرکت لینک ها به یک دیگر در وردپرس استفاده کرده و کلیه صفحات سایت وردپرس خودتون را از دامنه قبلی به صورت ریدایرکت 301 به دامنه جدید منتقل کنید که هر گاه کاربری به صفحهای در دامنه قبلی مراجعه کرد به همان صفحه در دامنه جدید انتقال یابد.
اما ماجرا صرفا به اینجا ختم نمیشه و باید کارهای معرفی دامنه جدید به گوگل را هم انجام بدین. برای این کار هم میتونید از مقاله آموزش معرفی سایت وردپرسی به گوگل استفاده کرده و دامنه جدید را در گوگل وبمستر ثبت کنید. در نهایت با انجام این کارها وردپرس به درستی از یک هاست به هاست دیگر و از یک دامنه به دامنه دیگر منتقل شده و حالا میتونید سایت خودتون را با آدرس جدید و دلخواه خودتون مدیریت کرده و توسعه دهید.
آموزش ویدیویی گرفتن فول بکاپ در سی پنل
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من طبق آموزش شما دامنه و هاست سایت را تغییر دادم، همه چیز با موفقیت انجام شد ولی گاهی اوقات وقتی در داخل سایت روی یک لینک و برگه ای که کلیک می کنم آدرس سایت به آدرس قبلی تغییر میکنه، لطفا منو راهنمایی بفرمایید.
با سپاس از شما.
سلام و وقت بخیر، کوکی و کش مرورگرتون را خالی کنید و نتیجه را اعلام کنید. در ضمن دقت کنید اگر لینکهایی که کلیک میکنید داخل فهرست و منو سایت هستند در صورتی که آدرس دستی برای منو وارد کردید باید آدرسها را اصلاح کنید.
کدی که برای آپدیت دیتابیس در بالا قرار داده شده فقط لینک های جدول پست رو آپدیت میکنه و سایر جداول متاسفانه با دامنه قبلی میمونه برای این کار از افزونه استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه
بسیار ممنونم از پاسخ شما.
مشکل از وارد کردن آدرس ها به صورت دستی بود که فرمودید.
یک مشکل دیگه ای که پیش آمده اینه که از افزونه mail bank برای مدیریت ایمیل ها استفاده می کنم که اونم از کار افتاده آیا اونم باید دوباره تنظیم بشه یا مشکل از اختلالات در حال حاضر اینترنته.
باید تنظیمات این افزونه را مجددا انجام دهید.
یعنی نمرت از 20 بالاتره واقعا
کارت حرف نداره
مرسی علی آقا از این همه انرژی که میدی??
دوست دارم خیلی زیاد. آموزش هاتون در حد لالیگاس
با سلام
من تمام مراحل رو انجام دادم سایت هم الان بالاس ولی فقط 2فحه اصلی درست بالا میاد صفحه های داخلی و تمام لینک ها کار نمی کنن و ارور 404 میده
و قتی داخل sql این کد رو میزارم ارور میده ارور 1146
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘old-domain.com’, ‘new-domain.com/’);
لطفا راهنمایی متید با تشکر
سلام، ساختار آدرسها رو بررسی کنید و ببینید به چه شکلی هست. ممکنه تو درون ریزی دیتابیس مشکلی به وجود اومده باشه.
درون ریزی بدون مشکل انجام شده و پیام موفقیت داد اما نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه تشکر
آدرس سایتتون چیه؟
سلام
احتمالا هنگام نصب وردپرس شما نام تیبل ها رو تغییر دادید
بررسی کنید احتمالا باید به جای «wp_posts» باید مقداری مثل «wp1_posts» یا هر چیزی شبیه این رو وارد کنید.
منم همین مشکل رو دارم . همه چی درسته. دقیقا همونجوری که شما گفتید. انجام دادم
باسلام
هاستی که من خریداری کردم و به علت پشتیبانی بسیار ضعیف میخواهم تغییرش دهم، الان دوره زمانی اش تمام شده و از دسترس من خارج شده و بک آپش را هم ندارم. پشتیبانی هم بک آپ سایتم را نمیدهد.
حالا باید برای انتقال سایتم به یک هاست جدید چکار کنم؟
با تشکر فراوان
سلام، برای انتقال به هاست جدید حتما باید فایل بک آپ داشته باشید.
سلام
حتی از طریق نرم افزارهایی مثل Filezilla هم دسترسی ندارید؟!
سلام من از میزبان فا هاست خریدم و مطابق آموزش های خوب موجود در همین سایت کار انتقال سایتم رو از لوکال انجام دادم اما با وجودی که تمامی مراحل را طی کردم و با هیچ پیغام خطایی هم مواجعه نشدم اما سایت نمایش داده نمیشه میشه کمک کنید . آدرس سایت هم softpluse.ir iبا تشکر
سلام، سایت شما خطا در برقراری ارتباط با دیتابیس داره. میتونید از مقاله آموزش رفع خطای اتصال به پایگاه داده در وردپرس استفاده کنید.
کمک کنید هنگام
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘old-domain.com’, ‘new-domain.com/’);
ارور میدهدsarashidi.ir
سلام چه خطایی میده؟
میتونید از روش دوم که با استفاده از افزونه هست استفاده کنید.
شما عااااااالییییی هستین دمتون گرم :))))))
سلام ،
ممنون از مطالب مفیدی که قرار می دهید.
من تمام مراحل را طبق مراحل بالا انجام دادم، اما سایت من مانند سابق بالا نمیاد و نمیتونم تغییراتی رو روی سایت خودم اعمال کنم، ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
سلام، خواهش میکنم
لطفا بفرمایید که چه خطایی دارید و مشکل کجا هست. بیشتر توضیح بدین که بتونم راهنماییتون کنم.
خیلی ممنون عالی بود
سلام
وقتتون بخیر
من سایتم رو برای تست از روی سرور آوردم روی لوکال
تمام مراحل هم انجام دادم
ایندکس میاد بالا
اما هر لینکی رو میزنم، من رو به صفحه ی اصلی لوکال هاست میبره و علنا هیچ کدوم از لینک هارو نمیشناسه
ممنون از مطلب مفیدتون
سلام، این موضوع ممکنه بخاطر پیوند یکتا باشه یا اینکه پورتی که برای لوکال هاست در نظر گرفتید توسط برنامه دیگه اشغال شده.
بسیار عالی بود.کار من راه افتاد.ممنون.
سلام برای من در قسمت wp_options اصلا siteurl و home نداره
و سایت رو که باز میکنم به لینک قبلی میره چیکار باید انجام بدم
سلام، چنین چیزی ممکن نیست. بررسی کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتید.
مرسی که هستید. یه آموزش دقیق. ریز . فوق العاده
سلام من موقعی که فایل دیتابیس رو میخوام ایمپورت کنم ارور میده: چیکار کنم؟
Error
SQL query:
— cPanel mysql backup
GRANT USAGE ON *.* TO ‘moshav30’@’109.169.86.208’ IDENTIFIED BY PASSWORD ‘*BF966D583449F9B88DE15D1D5BF6E61599B51B8D’
سلام،
این مسئله رو با پشتیبانی هاستتون در میون بزارید تا راهنماییتون کنن.
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه من سایت بسازم و هاست هم بخرم
وقتی میخام به سایت مطلبی اضافه کنم باید چجوری اضافه کنم
منظورم اینه که باید وارد چه ادرسی بشم؟
من اموزش اضافه کردن مطالب و چنتا چیز دیگه رو در وردپرس دیدم چندقسمت ولی اون ادرسش رو نمیدونم
سلام،
از راهنمای آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس استفاده کنید.
من هاست دارم .داخل سایت یک دامین اصلی و یک ساب دامین داشتم میخواستم که اطلاعات را از ساب دامین به دامین اصلی بریزم و اصلاعات دامین اصلی رو پاک کنم .از قسمت منیجر این کارو کردم اما سایتم بالا نمیاد.
سلام،
قبلش باید اطلاعات URL وردپرس رو تغییر میدادین. میتونید از طریق phpmyadmin دو فیلد siteurl و home رو که داخل جدول wp_options قرار داره ویرایش کنید.
بسیار ممنونم
سلام وقت بخیر
یک پیشنهاد دارم برای دوستان میشه با افزونه Duplicator هم این کار رو انجام داد چون هم از خود وردپرس بک آپ میگیره هم از دیتا بیس
سلام وقت بخیر؛
داپلیکاتور هم یکی از افزونه های کامل و محبوب برای بکاپ گیری و انتقال هستش.
با اموزش زیر میتونید از کل تنظیمات و اطلاعات سایت یک بسته نصبی اسان تهیه کنید و به هاست دگه منتقل کنید:
آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس
خیلی ممنون و متشکرم از آموزش فوق العاده عالیتون
سلام.
هاست جدید گرفتم میخوام سایت را انتقال بدم.
از زمانی که بکاپ میگیرم و به هاست جدید منتقل میکنم تا تکمیل انتقال و بعدش تغییر Name Server یه مدتی زمان می بره.
تکلیف تغییراتی که بعد از بکاپ در هاست و سایت قبلی صورت میگیره چیه؟ مثلا عضو جدیدفروش جدید و…
امکان معلق کردن سایت در هاست قبلی به حالت در دست تعمیر یا در حال انتقال یا چنبن چیزی نیست تا ست شدن هاست جدید کامل بشه؟
سلام روزبخیر؛
باید نیم سرور هاست رو روی دامنه ست کرد که 6تا 12 ساعت زمان بر هستش. زمانی که بازدید روی سایتتون پایین هستش می تونید در این خصوص اقدام کنید.
سفارشات جدید تا زمان ست شدن روی دیتابیس موجود در هاست قبلی ثبت میشن.
می تونید بعد از انتقال کامل، یکبار دیگه دیتابیس رو ایمپورت کنید روشی که خودتون فرمودید یعنی حالت تعمیر هم خوبه.
عالی آقا!!!عاااالی.دمت گرم
سلام
دیتابیس من در بخش wp-option دارای siteurl است ولی home را ندارد
چگونه اضافه کنم home را
سلام روز بخیر
اضولا این دو سطر پشت سر هم نمایش داده میشن اما در برخی قالب ها روال متفاوته و سطر مرتبط با home در صفحات بعدی قرار داره.
با سلام و خسته نباشید.
من هاست قدیمیم معلق شده و ازش خواستم اجازه بدهد فایل SQL رو بردارم و یا بهم ایمیل کند که متاسفانه جوابی ندادن. فایل بک آپ رو خوشبختانه دارم.
الان من در هاست جدید بجای این مرحله که SQL رو آپلود میکردین چیکار کنم؟
سلام روز بخیر
اگر فول بکاپ از هاستتون تهیه شده میتونید از ابزار backup wizard سی پنل کمک بگیرید.
در قسمت restore این ابزار میتونید اقدام کنید.
ممنونم
اینجوری که ریستور زدم کل فایل بک آپ در هوم دایرکتوری اومد. الان باید اونو رو ببرم public_html?
از پوشه بک آپ خارج کنم و یا با پوشه انتقال بدم؟
سلام
بله فایل های اصلی وب سایتتون باید مستقیما در دایرکتوری public_html قرار بگیرند.
یعنی در این دایرکتوری فایل های مرتبط با وب سایت مشاهده بشه.
با تشکر مجدد
الان همه چیز درسته ولی خطای 403 رو میدهد. در ضمن قسمت phpMyAdmin و نام دیتابیس که کلیک میکنم هیچ اطلاعاتی توش نیست. آیا مشکل از اینجاست؟
چون من فایل SQL رو نداشتم
سلام روزبخیر؛
بکاپ جداگانه ای از فایل SQL هم دارید؟
اگر بله در بخش PhpMyAdmin بخش import می تونید فایل مربوطه را ایمپورت کنید.
اگر فول بکاپ تهیه کرده باشید شامل دیتابیس و اطلاعات اصلی سایت هستش که با ریستور همین فول بکاپ سایتتون در دسترس قرار می گیره.
سلام وقت بخیر
ممنون از راهنمایی خوبب که در سایت قرار دادین واقعا عالی بود.
برا من یک سوال پیش اومده من تمام مراحل انجام دادن به جز مرحله آخر ک باید دامنه قدیم با دامنه جدید در SQL آپدیت کنیم، با ارور (#1146 – Table ‘icesense_uk.wp1_posts’ doesn’t exist)(حتی WP-POSTS هم زدم اما همین مشکل داشت) مواجه شدم اما با این حال وقتی سایت تست کردم دیدم سایت با دامنه جدید باز شده و مشکلی هم نداره!
این چطور ممکنه با اینکه مرحله آخر موفقیت امیز نبوده؟
سلام وقت بخیر؛
در آخرین مرحله حتما باید آدرس جدید جایگزین آدرس قبلی بشه.
در دیتابیس سایتتون دنبال جدول wp-options باشید ( البته با توجه به پیشوندی که هنگام نصب وردپرس تعیین کردید ممکنه پیشوند این جدول در دیتابیس شما متفاوت باشه و چیزی متفاوت از wp باشه.)
در این مرحله دو سطر siteurl و home رو پیدا کنید. ادرستون رو جایگزین آدرس موجود کنید. (دقت کنید فقط آدرس سایت ها جایگزین بشن پروتکل رو تغییر ندید.)
در آخرین گام هم با کد sql کل آدرس ها رو یکجا بررسی و چک می کنیم تا هیچ لینکی جا نمونه. اگه ادرس ها درست جایگزین نشن برخی لینک ها همچنان با آدرس دامنه قبلی فراخوانی میشن.
با کد sql چطور میشه آدرس عکسها ,افزونه ,پستها کلا تموم تیبلهای دیتابیس رو تغیر داد , کد جامع تر sql رو بدید که بشه همه دیتابیسو اصلاح کرد ,با این کد خیلی از آدرسها اصلاح نمیشه فقط قسمت پستها اصلاح میشه
سلام روزبخیر؛
اکثریت لینک ها (تصاویر، برگه، نوشته و…) اصلاح میشه فقط باید یکبار لینک های فهرست رو چک کنید.
هر موردی اصلاح نشد دستی تغییر بدید.
راه کار دیگه ای متاسفانه نیست حتما باید کد زده بشه.
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘old-domain.com’, ‘new-domain.com/’);
سلام میخواستم هاست سایتم رو که از *** هست به هاست *** تغییر بدم چکار باید بکنم؟
با سلام دوست عزیز
در راستای انتقال هاست خود باید با هاستینگ مقصد ارتباط برقرار کرده و درخواست خود را مطرح نمایید تا این کار را برای شما انجام دهند.
موفق و پیروز باشید
سلام برای من داخل phpmyadmin option نداره کلا !!!
سلام وقت بخیر؛
wp-option یکی از جداول مهم دیتابیس هستش. ممکنه پیشوند جداول شما متفاوت باشه. (بنابر تنظیماتی که موقع نصب وردپرس انجام دادید.)
با توجه به نوع پیشوند جداول این تیبل رو جستجو کنید.
سلام
به قدری خوب و مفید بود که دلم نیومد تشکر نکنم.واقعا ممنون، مو به مو انجام دادم و به راحتی منتقل شد سایتم!
باسلام. سایت من به دلیل ویروسی شدن از دسترس خارج شده (خطای 404 میده) همه فایلها و دیتابیس رو حذف کردم. یک وردپرس جدید و دیتابیس جدید نصب کردم ولی مشکل حل نشد. پوشه public html هم پاک شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام روزبخیر فاطمه عزیز؛
اگر فایل الوده ای داخل هاستتون باشه با پاک کردن اطلاعات از بین نمیره چون شما دقیقا نمی دونید کدوم فایل الوده هستش.
می تونید گزارش دقیقی از کل هاستتون بگیرید فایل های مخرب و الوده رو شناسایی کنید.
بعد از اون اگر نیاز به اطلاعات ندارید درخواست ریست هاست رو بدید.
اگر به اطلاعات نیازه باید از یک متخصص امنیت درخواست پاکسازی داشته باشید.
سلام وقت بخیر
من خرید هاست و دامنه وب سایت و اپلیکیشن رو دادم یه بنده خدایی برام انجام الان برای انتقال مالکیت بر به مشکل خوردم ممنون میشم راهنمایم کنید من چطور باید بفهمم انتقال انجام شده؟
آیا اپلیکیشن سند داره؟
سلام و احترام؛
برای هاست نام درج شده روی ناحیه کاربری به عنوان مالک در نظر گرفته میشه.
ولی روال انتقال مالکیت دامنه کاملا متفاوت هست و باید با درخواست مالک اولیه توسط پشتیبانی هاستینگ انجام بشه.
بسیار عالی بود ممنونم. من همیشه از راه دیگری استفاده میکردم که فوق العاده طاقت فرسا و وقت گیر بود.
موفق باشید
انتقال سایت به هاست دیگر، بدون تغییر دامنه خواهش میکنم کمک کنید
سلام و احترام؛
برای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگه باید مراحل زیر رو طی کنید:
1- تهیه بکاپ از اطلاعات سایت (دیتا بیس و اطلاعات کل سایت) از طریق اموزش نحوه تهیه فول بک آپ از تمام اطلاعات هاست سی پنل می تونید یک فول بکاپ تهیه کنید.
2- آپلود فایل بکاپ در هاست جدید و اکسترکت اون
3- ساخت دیتابیس و ایمپورت فایل مربوط به دیتابیس
4- ادیت فایل wp-config.php که در مسیر روت وجود داره و وارد کردن نام دیتابیس، یوزر و پسورد دیتابیس که در مرحله قبلی ساختید.
5- ست کردن نیم سرورهای هاست جدید بر روی دامنه سایت
سلام
همزمان میشه یک وردپرس رو تویه دوسایت با هاست و دامنه های متفاوت پیاده کرد؟
سلام روز بخیر؛
بله شما میتونید یک فایل زیپ نصب وردپرس رو از مخزن وردپرس دانلود و روی هاست های مختلفی نصب و راه اندازی کنید.
البته به این مورد هم دقت داشته باشید که اگر اخرین نسخه دانلود نشده حتما بعد از نصب وردپرستون رو بروزرسانی کنید.
ولی اگر منظورتون این هست که یک وردپرس با محتوای تعریف شده رو روی هاست های مختلف پیاده سازی کنید از نظر سئو به مشکل میخورید چون محتوای تکراری محسوب میشه.
سلام بسیار از دستورالعمل کاملتون سپاسگزارم. فقط من یه مشکل دارم اینکه وقتی دستور تغییر دامنه را توی تب sql وارد میکنم حتی وقتیکه پیام میده که مثلا 547 row effected ، هنگامی که جدول wp-posts را باز میکنم هنوز دامنه های قبلی روش موجوده و تغییر نکرده و من اونها رو دستی تغییر میدم . میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجا میتونه باشه .؟ نام جدول هم چک کردم درسته . ممنون
سلام روزبخیر؛
برخی ادرس ها با وجود درج کد sql همچنان روی حالت قبلی باقی می مونن و مجبوریم یک بار لینک ها رو به صورت دستی چک کنیم که البته تعدادشون خیلی کمه و به ندرت این مورد پیش میاد. (از جمله ادرس برخی تصاویر یا نوشته ها ) به صورت کامل از دیتابیس خارج بشید وارد سایتتون بشید منوهای سایتتون رو به صورت کامل بررسی کنید اگر موردی نیاز به اصلاح داشت به صورت دستی اعمال کنید.
یک گزارش از لینک ها بگیرید و ارورهای 404 سایتتون رو هم حتما چک کنید.
سلام
سایت من فارسی بود با انتقال به هاست جدید فونتها بهم ریختن، یعنی علایم نامفهوم نشون میده باید چکار کنم؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید.
سلام سایت من ووکامرس هستش و طبق آموزش انتقال دادم، انتقال از ساب دامنه به دامنه هستش(با این تفاسیر تغییرات در حد اصلاح دیتابیس هستش)
صفحه هوم درست لود میشه اما محصولات رو که باز میکنی 404 میده!
سلام و احترام
طبق بررسی صفحات محصول وب سایت مربوطه بدون مشکل در دسترس هست.
در صورتی که در بخشی ارور 404 مشاهده شد به صورت دستی آن را اصلاح کنید.
سلام.بسیار عالی و کاربردی. من که استفاده کردم و خیلی حال کردم.آقا عالی.دست شما درد نکنه و خسته نباشید
ممنون. واقعاً آموزش عالیای بود. دم نویسنده گرم
سلام
ممنون ازتون
آموزشاتون کامل، درست و شفاف هستن.
مرسی ❤️
سلام من تمام مراحل رو مطابق با آموزش بالا انجام میدم و همچی هم موفقیت آمیزه اما در انتها سایت بالا نمیاد و ارور “یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است” رو نشون میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام دوست عزیز
شما می توانید برای حل مشکل عنوان شده مقاله رفع ارور این سایت مشکلات فنی را تجربه میکند در وردپرس را مطالعه نمایید.
موفق و پیروز باشید
سلام. واقعا” خیلی عالی هستین. دمتون گرمِ گرم
سلام وقت بخیر ، برای انتقال سایت به هاستی دیگر ، فقط نیاز به بک آپ از پوشه public html و همینطور بک آپ از پایگاه داده هست ؟ من این دو تا بک آپ رو تهیه کردم و نمیخوام دیگه هاستم رو تمدید کنم . الآن اطلاعات من حذف شه مثلا 2 سال دیگه بخوام سایت رو بالا بیارم با این دو تا بک آپ مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام و احترام؛
بله شما اگر یک فول بکاپ کامل (شامل کل اطلاعات درون هاست و دیتابیس) تهیه کنید هر زمان تمایل داشتید می تونید سایت رو مجددا راه اندازی کنید. دقت داشته باشید اگر ادان دامین، اطلاعات مجزا، چند دیتابیس و… دارید بررسی کنید که به صورت کامل بکاپ تهیه شده باشه.
سلام.
دوتا سوال:
1. تمامی لینک ها رو میشه ریدایرکت کرد؟ ممکنه لینک داخلی زیاده داشته باشه.
2. ایا نظرات و بخش Q&A هم ایندکس میشن؟(ربطی به مبحث نداره همینجوری پرسیدم)
سلام روزبخیر؛
امکان ریدایرکت هست و محدودیتی نداره منتهی از لحاظ تکنیکی ریدایرکت باید اصولی انجام بشه و تعداد زیاد ریدایرکت میتونه TTFB رو افزایش بده و کاربر قبل از لود کامل آدرس مورد نظرش، با صفحه ای سفید مواجه بشه.
با سلام من تمام مراحل بالارو انجام دادم ولی منوهای سایتم مثل محصولات و اطلاعات تماس رو Error 404 میده و وارد اون پیج نمیشه
میشه راهنمایی کنید
سلام روزبخیرغ
بعد از انتقال باید آدرس دهی هاتون رو کاملا اصلاح کنید.
در صورتی که با خطا مواجه میشید این اصلاحات به درستی انجام نشده.
با ماوس روی لینک ها عبور کنید و در گوشه پایین سمت چپ مرورگر ادرس رو بررسی کنید که آیا صحیح هستش یا به صورت قبل ادرس دهی شده؟
من فقط هاستمو عوض کردم. تمامی مراحل رو مو به مو چندین بار انجام دادم و پایگاه داده و یوزر ایجاد کردم و اون فایل (کنفیگ) رو هم ویرایش کردم ولی بازم خطای 403 میدهد. لطفا کمکم کنید.
سلام.من همه موارد رو انجام دادم با دقت.دو بار هم این کارو انجام دادم اما سایت روی دامنه جدید بالا نمیاد
این همه آدرس سایت ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام رزبخیر؛
سایت شما بررسی شد بدون مشکل در دسترس بود.
* لینک وبسایت از کامنت قبلی حذف گردید.
سلام من ادرس دامنه خودمو میخواستم انتقال بدم به ادرس جدید تمام مراحل درست انجام شده و ادرس ها درست ریداکت شدن ولی هنگامی که میخوام تو گوگل وبمستر تولز ادرس تغییر بدم این خطا رو میده 301-redirect from homepage نفهمیدم مشکل چیه میشه بگید این خطا برای چیه؟
سلام
من هاست سایتم رو تغییر دادم و دامنه همو دامنه قبلی هستش
از وقتی اومدم تو هاست جدید، خود سایت بدون مشکل کار میکنه
اما داشبورد مشکل داره، مثلا وقتی لاگین میکنم بعد از لاگین صفحه سفید بهم نشون میده، هر پلاگینی که فعال و غیر فعال میکنه صفحه سفید نشون میده
کلا هر کاری که میکنم اون کارو انجام میده و سیو میکنه ولی بعدش که صفحه ریفرش میشه صفحه سفید نشونم میده
خیلی مشکل فورسی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام روزبخیر؛
به جز افزونه ها، عوامل متعددی دیگه ای هم میتونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه مثل:
حافظه php
دسترسی ها
قالب
آپدیت ها
و..
در این راستا میتونید مقاله آموزشی حل مشکل صفحه سفید وردپرس در سایت و مدیریت رو مطالعه کنید.
سلام وقت بخیر..
من تمام اینکارارو انجام دادم، ولی با خطای Error establishing a database connection مواجه میشم؟؟دلیل چیه؟؟؟
سلام روزبخیر؛
طبق این خطا اتصال وردپرس به دیتابیس به درستی انجام نشده احتمالا یکی از مقادبر نام دتابیس، یا رمز یا نم کربری متصل به دیتابیس به درستی وارد نشده.
آموزش زیر رو مطالعه کنید:
آموزش رفع خطای اتصال به پایگاه داده در وردپرس
دمتون گرم کارم راه افتاد. ♥️♥️♥️♥️