چیست ؟گوگل سرچ کنسول

گوگل سرچ کنسول چیست؟

کسب موفقیت در گوگل و رسیدن به یکی از نتایج ابتدایی آن نیازمند شناخت درست معیارهای تعریف شده توسط این موتور جستجو ارزشمند است. ثبت سایت در کنسول گوگل یکی از مهم ترین کارهایی است که صاحبان وب سایت ها باید به منظور بهبود کار خود انجام دهند. اما گوگل سرچ کنسول چیست؟ سایت گوگل سرچ کنسول با ارائه ابزارهای کارآمد و آمارهایی دقیق بهترین گزینه برای تحلیل سایت و رفع مشکلات احتمالی است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم به آموزش گوگل سرچ کنسول و نحوه کار با google search console بپردازیم. با یادگیری صحیح آموزش کار با این ابزار ارزشمند می توانید به صورت مداوم سایت خود را به شکلی دقیق بررسی کرده و و ضمن بررسی نکات مهم در سئو سایت ، آن را بهبود ببخشید. اگر به دنبال شناخت بهتر این سایت و تبدیل شدن به یک وبمستر با گوگل سرچ کنسول هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

در این مقاله موضوعات زیر مورد بررسی قرار خواهند گرفت:

آموزش کامل گوگل سرچ کنسول

شاید برایتان جالب باشد بدانید که روزانه بیش از 5 میلیارد سرچ در بستر موتور جستجوی گوگل صورت می گیرد. به همین دلیل نشان داده شدن سایت در نتایج جستجو امری بسایر ضروری است. اگر سایت شما در نتایج اول گوگل به نمایش گذاشته نشود، امکان دیده شدن آن کم بوده و شما در رقابت با کسب و کارهای مشابه خود عقب می مانید. به همین دلیل نیز بررسی وضعیت سایت در نتایج جستجو گوگل و عملکرد آن امری ضروری است.

با ثبت سایت در کنسول گوگل (google search console) شما به بهترین ابزارها و آمارهای ممکن دسترسی پیدا می کنید. در نتیجه می توانید با توجه به آنها در راستای بهبود عملکرد سایت خود تلاش کنید. اما اکنون وقت آن رسیده که به سراغ موضوع اصلی برویم و بررسی کنیم که گوگل سرچ کنسول چیست؟

سرچ کنسول گوگل

گوگل سرچ کنسول یک سرویس آنلاین رایگان است که توسط گوگل فراهم شده است. این سرویس در ابتدا با نام گوگل وبمستر تولز معرفی شد. اما در 20 ماه می 2015 نام آن به google search console تغییر کرد. از سرچ کنسول گوگل می توان به منظور کنترل، حفظ و حل مشکلات احتمالی وب سایت خود در هنگام حضور در نتایج جستجو گوگل استفاده کرد. در واقع می توان با اطمینان گفت که هر وبمستر نیاز به ثبت سایت خود در وبمستر تولز دارد.

سوالات پرتکرار درباره گوگل سرچ کنسول

  • چه زمانی برای استفاده از وبمستر تولز و مشاهده اطلاعات آن در خصوص سایت مناسب است؟
    به محض معرفی سایت خود در کنسول گوگل، این سایت اقدام به جمع آوری داده های مربوط به سایت شما می کند. اطلاعات جمع آوری شده می تواند درباره بحث ایندکس شدن سایت، ترافیک سایت، تعداد کلیک هایی که از طریق سرچ گوگل به دست می آید و خیلی موارد دیگر باشد. البته در نظر داشته باشید که تا زمانی که مالکیت سایت خود را تایید نکنید، نمی توانید از این اطلاعات استفاده کنید.
  • آمار و اطلاعات google search console هر چند وقت یکبار باید مورد بررسی قرار بگیرند؟
    به نقش شما در سایت و نیازتان به تحلیل های قرار گرفته در آن بستگی دارد. گوگل توصیه می کند که حداقل هر ماه به سرچ کنسول خود سر بزنید و داده های آن را بررسی نمایید. اما گاهی شما نیاز دارید که این کار را به صورت هفتگی یا حتی روزانه انجام دهید.
  •  تفاوت گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس چیست؟
    هر دوی آنها اطلاعاتی ارزشمند درباره سایت شما در اختیارتان قرار می دهند. شما این امکان را خواهید داشت که از طریق گوگل آنالیتیکس نیز به اطلاعات مشابه گوگل وبمستر خود دسترسی پیدا کنید. اما تفاوتی که میان این دو وجود دارد، نوع نگاه آنها به این داده ها می باشد. در google search console شما می توانید ببینید قبل از اینکه یک کاربر وارد سایت شما شده، چه فرآیندی اتفاق افتاده است. اما در google analytics به بررسی اتفاقاتی که بعد از ورود یک کاربر به سایت افتاده است، پرداخته می شود. تفاوت دیگر میان آنها این است که در سرچ کنسول گوگل می توانید بررسی کنید که موتورهای جستجو چگونه روی سایت شما تاثیر می گذارند. اما گوگل آنالیتیکس روی چگونگی تعامل کاربران با سایت شما متمرکز می شود.
گوگل آنالیتیکس یکی دیگر از ابزارهای بسیار مناسب برای تحلیل سایت و بهبود عملکرد آن است. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر می توانید مقاله گوگل آنالیتیک چیست را مطالعه نمایید.

آموزش کامل گوگل آنالیتیکس

  • چقدر زمان می برد تا از طریق کنسول گوگل یک سایت ایندکس شود؟
    معمولا بعد از ثبت درخواست برای بررسی و ایندکس کردن سایت در وبمستر تولز، بین چند روز تا چند هفته زمان می برد تا سایت مورد نظر ایندکس شود.
  • آیا استفاده از google search console می تواند روی سرعت crawl شدن سایت تاثیر بگذارد؟
    اگر سایت نوپا است، استفاده از این پلتفرم می تواند به دیده شدن سریع تر سایت توسط گوگل کمک کند. البته شاید سرعت دیده شدن سایت در مقایسه با سایت های پربازدید کمتر باشد، اما در صورتی که سایت خود را به search console معرفی نکنید، این زمان طولانی تر خواهد بود.
  • داشتن چه رتبه ای در گوگل سرچ کنسول مناسب است؟
    در حال حاضر بیش از 600 میلیون وب سایت فعال در جهان وجود دارد. به همین دلیل پاسخ دادن به این سوال می تواند کمی دشوار باشد. رتبه مناسب به موضوعات بسیاری مثل حوزه فعالیت، تعداد رقیبان و موارد این چنینی وابسته است.

آموزش گوگل سرچ کنسول

نحوه کار با گوگل سرچ کنسول

زمانی که برای اولین بار google search console را باز می کنید، همه چیز پیچیده به نظر می رسد. چرا که با تعداد بسیار زیادی برچسب، انواع و اقسام فیلترها و نمودارهای گیج کننده رو به رو می شوید که هیچ درکی از معنا و مفهوم خیلی از آنها ندارید. اما اصلا نگران نباشید.

هر چقدر که بیشتر با این سرویس مهم کار کنید، روی ابزارهای آن تسلط بیشتری پیدا خواهید کرد. به همین دلیل در این مقاله تصمیم داریم شما را با سرچ کنسول گوگل و تاثیری که می تواند روی وب سایت شما داشته باشد، آشنا کنیم.

ورود به گوگل وبمستر تولز در چند ثانیه

اگر بخواهیم به صورت خلاصه و تیتروار گام هایی که باید به منظور استفاده از سرچ کنسول گوگل بردارید را معرفی کنیم باید بگوییم:

  • وب سایت خود را در گوگل سرچ کنسول ثبت نمایید.
  • بعد از ثبت وب سایت باید اقدام به تایید حساب به عنوان مالک آن نمایید. اطلاعات موجود در وبمستر تولز بسیار حساس و محرمانه است. به همین دلیل باید به google این اطمینان را بدهید که شما به عنوان مالک اصلی سایت اقدام به ثبت آن نموده اید.
  • در گام بعدی باید مالکین و کاربران را مشخص نمایید. مشخصا مالک کسی است که به تمامی نقاط دسترسی کامل دارد. امکان اضافه کردن یا حذف کاربران، تغییر تنظیمات، دسترسی به تمامی داده ها و ابزارها تنها در اختیار مالک سایت است. اما کاربران تنها می توانند داده ها و فعالیت هایی که صورت می گیرد را مشاهده نمایند اما امکان افزودن یا حذف کاربران را در اختیار ندارند.

راهنمای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل

  • بعد از آن زمان ثبت نقشه سایت در GSC فرا می رسد. ثبت سایت مپ یک امر بسیار مهم است که می توانید از طریق سرچ کنسول گوگل اقدام به ثبت آن نمایید. Sitemap به گوگل کمک می کند تا به شکل بهتری موضوع اصلی سایت را درک کند. این موضوع باعث بهبود سئو سایت خواهد شد.

آموزش ثبت سایت مپ در گوگل وبمستر

با مطالعه مقاله نقشه سایت چیست؟ می توانید به شناخت بهتری درباره سایت مپ و تاثیر آن در سئو سایت دست پیدا کنید. 
  • در قدم بعدی وقت آن است که با معیارها و ابزارهای موجود آشنایی پیدا کرده و از آنها به منظور بهبود عملکرد وب سایت خود استفاده نمایید.

نحوه کار با گوگل سرچ کنسولثبت سایت در کنسول گوگل

با توجه به تاکید زیادی که روی استفاده از سرچ کنسول گوگل و نقش آن را موفقیت یک سایت می شود، این سوال پیش می آید که وبمستر تولز گوگل دقیقا چه امکاناتی را در اختیار ما قرار می دهد؟ ویژگی های بسیار مهم این ابزار و کارهایی که می توان به کمک آن انجام داد، عبارتند از:

  • شما می توانید نقشه سایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت کنید یا در صورت نیاز تغییر دهید. اگر هم در زمینه نقشه سایت با خطاهایی رو به رو شدید نیز می توانید به کمک وبمستر تولز google آنها را رفع نمایید.
  • با ثبت سایت در google search console می توانید اطمینان حاصل کنید که گوگل سایت شما را پیدا کرده و درون آن خزیده و محتواهای آن را ایندکس می کند.
  • در صورت بروز هر گونه مشکلی در بحث ایندکس شدن محتواهای سایت، می توانید از طریق گوگل سرچ کنسول آنها را رفع نمایید.

آموزش کامل رفع خطاهای گوگل وبمستر

  • شما می توانید رتبه سایت خود را به کمک وبمستر تولز بررسی و بهبود ببخشید.
  • در صورت نیاز به بررسی یک بخش مشخص از سایت توسط google یا ایندکس شدن دوباره آن می توانید از طریق سرچ کنسول گوگل درخواست خود را به google ارسال نمایید.

۷ علت ایندکس نشدن سایت در گوگل validation یا اعتبارسنجی سرچ کنسول گوگل

  • در google search console امکان نوشتن و بررسی محتوای فایل robots.txt وجود خواهد داشت. بدین ترتیب می توانید صفحاتی که تصادفا در robots.txt بلاک شده اند را شناسایی نمایید.

آموزش ساخت فایل robots.txt

  • در گوگل سرچ کنسول تعداد لینک های داخلی و خارجی سایت به شکلی دقیق مشخص شده است.
  • امکان حل مشکلات متداول و بررسی mobile-friendly و فریم ورک AMP وجود دارد.

گزارش مشکلات نسخه موبایلی سایت با سرچ کنسول

  • به کمک google search console شما می توانید کلمات کلیدی مرتبط سرچ شده در گوگل را که می تواند به بهبود رتبه سایت شما و آمدن ترافیک با سایت کمک کند را شناسایی نمایید.
  • سرچ کنسول گوگل مشخص می کند که سایت شما در کدام یک از نتایج جستجو google نمایش داده می شود.

آموزش بخش Performance سرچ کنسول گوگل

  • و…

البته با توجه به نقشی که شما در کنسول ایفا می کنید، نیازتان به استفاده از این امکانات تغییر خواهد کرد. به عنوان مثال یک طراح سایت ممکن است از بخش هایی استفاده کند که مسئول سئو نیازی به بررسی آنها نداشته باشد. مزیت گوگل سرچ کنسول نیز دقیقا همین است. این پلتفرم به شکلی طراحی شده است که هر کسی با هر تخصص و تجربه ای می تواند از آن استفاده نماید. اما دقیقا چه کسانی می توانند از این سرویس ارزشمند به نفع بهبود کار خود بهره گیرند؟ همه افراد می توانند از امکانات موجود روی این سایت استفاده نمایند اما وبمستر تولز بیشتر از هر چیزی برای افراد زیر کارآمد خواهد بود:

صاحبان کسب و کارها: استفاده از این سرویس به منظور بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به ویژه موتور جستجو گوگل بسیار کارآمد خواهد بود. کسی که یک وب سایت دارند باید بتواند با استفاده از گوگل سرچ کنسول و داشتن تحلیلی درست و دقیق عملکرد خود را بهبود بخشیده و به یکی از نتایج ابتدایی گوگل تبدیل شود.

سئوکاران و بازاریابان: زمانی که شخصی روی بازاریابی آنلاین تمرکز دارد، می تواند از خدمات وبمستر تولز به شکلی مناسب استفاده نماید. در واقع با استفاده از گوگل سرچ کنسول می توانید ترافیک سایت خود را کنترل کرده و رتبه آن را بهبود بخشید. چرا که حجم زیادی از مشتریان از طریق موتورهای جستجو وارد یک وبسایت می شوند.

مدیران سایت: به عنوان یک مدیر سایت، باید عملکرد سایت خود را بررسی نمایید. google search console به شما این امکان را می دهد تا برخی از ارورهای سرور یا مشکلات امنیتی سایت خود را کنترل و حل نمایید.

توسعه دهندگان وب: اگر شما در حال نوشتن markup یا کدی برای سایت خود هستید، می توانید به کمک کنسول گوگل آنها را کنترل نمایید. برخی از مشکلات موجود نیز از طریق سرچ کنسول گوگل قابل حل شدن خواهد بود.

گزارش مسیر راهنمای سایت (breadcrumbs) در سرچ کنسول

سرچ کنسول جدید گوگل

google search console جدید در مقایسه با نسخه قبلی آن یکسری تغییرات کلی داشته است که سبب بهبود عملکرد آن شده است. در آموزش های بعدی به شرح مفصل این تغییرات خواهیم پرداخت . برخی از مهم ترین این تغییرات عبارتند از:

  • در نسخه قبلی اطلاعات مربوط به ترافیک سرچ سه ماهه بود. اما در نسخه جدید آن اطلاعات 16 ماهه به نمایش گذاشته می شود.
  • جزئیات بیشتری درباره صفحات سایت در اختیار کاربران قرار می گیرد. اطلاعاتی درباره ایندکس شدن صفحه، URLهای استاندارد، موبایل فرندلی و خیلی موارد دیگر ارائه می شود.
  • در نسخه جدید وبمستر تولز می توانید جرئیانات را دنبال کنید. این کار به شما کمک می کند تا صفحاتی که در هنگام بررسی توسط خزنده های گوگل دچار مشکل شده اند را شناسایی و آنها را حل نمایید.
  • بخش گزارش دهی وبمستر تولز و برخی از ابزارهای آن بهبود یافته اند.
  • در نسخه جدید روی بحث گوشی های تلفن همراه و ارائه خدمات بهتر برای آنها نیز کار شده است.
  • و…

مقایسه کامل سرچ کنسول جدید گوگل و نسخه قدیم

گوگل وبمستر تولز یکی از ابزارهایی می باشد که صاحبان کسب و کارهای آنلاین باید برای بهبود عملکرد خود از آن استفاده می کنند. با دسترسی ها و آمارهای دقیقی که از طریق این برنامه در اختیار افراد قرار می گیرد، می توان تحلیل کامل و دقیقی را درباره روند کار و نتایج به دست آمده داشت. همین امر نیز سبب می شود تا تصمیمات بهتری درباره ادامه فعالیت ها و در صورت نیاز تغییرات احتمالی اتخاذ کرد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش شده است تا به معرفی گوگل سرچ کنسول و ویژگی های آن پرداخته شود. چرا که داشتن شناخت کافی درباره این ابزار قدرتمند می تواند در تصمیم گیری های پیش رو نقش بسزایی را ایفا کند.

آموزش کامل کار با گوگل سرچ کنسول آموزش صفر تا صد سرچ کنسول گوگل

3.8/5 - (18 امتیاز)

درناز خیبرگیر

چند سالی است که کار ترجمه را دنبال کرده و اکنون در زمینه تولید محتوا فعالیت می کند. او در حال حاضر به تیم تحریریه میزبان فا پیوسته است.

‫۳۰ دیدگاه ها

  1. سلام من یه وبلاگ در بلاگفا دارم که تازه ساختمش که میزان total impressions به شدت کاهش یافته و کاملا به صفر نزدیک شده است .

    مطالب سایتم حدود 9 تایی هستند و کاملا از هر نظر سٔو شده هستن و همه چی خوب پیش می رفت و در نتایج بالا میومد ولی حدود سه روزه که این اتفاق افتاده است .

    من خیلی سایت راه اندازی کردم و همشون موفق بودن و حتی در یک هفته مطالبی که گذاشتم به نتایج اول رسیدن وتا حالا این اتفاق برام نیفتاده بود

    به نظرتون مشکل از چیه ؟

    1. با سلام دوست عزیز
      کاهش total impressions دلایل متعددی داره و نمی توان بدون بررسی کافی دلیل خاصی رو تعیین کرد. پیشنهاد من به شما اینه که فاکتورهایی که به سئو محتوا صفحات وبلاگ شما کمک می کنند را به شکل جدی تر دنبال کنید و نتیجه آنها را روی impressions بررسی کنید. به احتمال زیاد بعد از این کار total impressions پست های شما بهبود پیدا می کند. مطالعه مقاله 126 مرحله تا موفقیت در گوگل می تواند در این زمینه به شما کمک بسیاری کند:
      https://mizbanfa.net/blog/seo/seo-factors/

  2. باسلام واحترام.

    ممنون ازاین آموزش های بسیارعالی شما.
    من دو سه ماه قبل سایتم رادرسرچ کنسول ثبت کردم ولی به خاطراینکه سایتم آماده نبود درپنل وردپرس تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجورازدم که ایندکس نشودتاسایتم آماده بشه.

    حالاکه سایتم آماده شده پنج روز پیش رفتم به سرچ کنسول دیدم که اون ثبت سایت حذف شده ومجدداً سایتم را ازدوطریق آپلود و DNS کلودفلر ثبت کردم وتاییدشد.
    آدرس های سایت مپ را هم نصب کردم وآنهاهم شناسایی شده اند.
    ولی دراین گزینه URL Inspection هرآدرسی راواردمی کنم این پیام رامیدهد.
    URL is not on Google: Indexing errors
    It cannot appear in Google Search results until it’s indexed. Learn more

    گزینه REQUEST INDEXING هم غیرفعال وخاموش است. هنگام نگهداشتن موس درزیر آن می نویسد ( درخواست های نمایه سازی درحال حاضربه حالت تعلیق درآمده اند).
    درگوگل هم نام سایتم راجستجومی کنم حتی یک بارهم نام سایتم بالانمیاد. ولی لینک سایتم راجستجو می کنم یکی دوتا ازنوشته های قدیمی بالا میاد.
    خیلی ممنون میشم منو درمورد به تعلیق آمدند سایتم ویاهرموضوعی که به نظرتان میادراهنماییم کنید.

    باکمال تشکر.

    1. سلام و احترام؛
      سپاس از لطف و عنایتی که به ما دارید.
      بله مدتی هست که وضعیت درخواست های ایندکس به صورت معلق هستند. تمامی تنظیمات از جمله درخواست ایندکس شدن سایت در تنظیمات وردپرس و همچنین سرچ کنسول رو بررسی کنید و اجازه بدید موتورهای جستجو طبق روال طبیعی سایتتون رو بررسی و ایندکس کنند.

  3. خیلی ممنون خانم مهندس پس خیالم را راحت باشه؟ این معلق بودن برای همه سایت هادرگوگل است؟

    1. خواهش میکنم.. 🌼 بله طبق یک اطلاعیه کلی بخاطر بروزرسانی به صورت موقت غیرفعاله. مجددا قابلیت در اختیارتون قرار می گیره.

  4. باسلام واحترام.

    خانم مهندس اسماعیلی ببخشیدمن بازهم مزاحم میشم وقتتون رامیگیرم. باتوجه به این مسائل چنانچه من نوشته ای راتولیدمی کنم به چه صورت میتونم زودترازاینکه گوگل بخواهد آن نوشته منو پیداکند خودم به گوگل معرفی کنم؟
    اگر دوباره لینک سایت مپ مربوط به پست ها در افزونه یوآست را مجدداً درسرچ کنسول معرفی ونصب کنم امکان داره یاتکراری میشه؟
    ویااینکه لینک آن نوشته جدیدرادر URL Inspection دوباره سرچ کنم آن نوشته به گوگل معرفی میشه؟
    اگراین راه هاامکان نداره راه معرفی زودتر نوشته هابه گوگل به چه صورت است؟

    باکمال تشکر.

    1. سلام روزبخیر؛
      خواهش میکنم خوشحال میشیم اگر بتونیم کمکی هرچند کوچک داشته باشیم.. متاسفانه بجز قابلیت ایندکس راهکار دیگه ای وجود نداره که به ربات ها درخواست بفرستید محتواتون رو بررسی کنند. اما گوگلبه طور طبیعی مرتب لینک ها رو بررسی میکنه پیشنهادم اینه گوگل رو اصطلاحا شرطی کنید یعنی در فواصل زمانی منظم و در ساعات خاصی به صورت منظم محتواتون رو منتشر کنید به این صورت بعد از یه مدت هم سرعت ایندکس خیلی خیلی بالاتر میره هم ربات ها شرطی مین و اغلب در اون بازه رمانی انتشار سایتتون رو چک میکنن

  5. باسلام واحترام.
    کمال تشکررادارم ازراهنمایی های سازندۀ شماولطف ومحبت شما.
    بااحترام فراوان.

  6. سلام
    من هرچی میخوام توی گوگل کنسول ثبت نام کنم نمیشه
    این ادرس سایت من میشه منو راهنمایی کنید

    1. سلام و احترام؛
      از چه روشی برای ثبت و وریفای استفاده می کنید؟
      چه اعلانی می گیرید؟

  7. باسلام واحترام.

    خانم مهندس اسماعیلی امکانش هست درسرچ کنسول کلیه نقشه های سایت مپ را حذف کنم ومجدداً نقشه هارو ثبت کنم؟

    باکمال تشکر.

  8. با سلام.
    حدود یک ماه پیش در افزونه سیکما سایت من مشکلی پیش اومد . طوری که داخل کنسول گوگل تمامی مطالب من به عنوان محصول ایندکس شده و تمامی محصولات سایتم حذف شدن. من افزونه رو درست کردم و سیکمای هر صفحه رو درست کردم. اما با گذشت 7 روز هنوزم سایتم در کنسول گوگل مثل قبله. خواستم بدونم طبیعی هست انقد زمان؟

    1. سلام روزبخیر؛
      با توجه به تعلیق قابلیت ایندکس به صورت دستی، تا ایندکس محتوا باید منتظر بمونید. لینک های سایتتون رو هم یک به یک چک کنید.

  9. باسلام واحترام.

    سرکارخانم مهندس اسماعیلی لطف کنیدوببخشیدمنو که اینقدر وقتتون رومیگیرم.
    سایت من مشکل داره وبه دلم نمی چسبدمیخوام کلشوحذف کنم ومجدداًیک سایت دیگه بسازم. ولی مشکلی که نمیدونم بایدچی کارش کنم این است.
    من حدود 50 تا نوشته دارم که توی سرچ کنسول ثبتشون کردم اگرمن این هاروحذف کنم ودوباره همین نوشته هارو بخواهم درسایتم تولیدشون کنم حدود یک هفته زمان می بره دراین مدت نمیدونم با جریمه های گوگل چی کارکنم؟
    با این راهکارهایی که به نظرخودم میرسه یکیش مثلاً لینک های سایت مپ هامو درسرچ کنسول حذف کنم تازمانیکه همه چی آماده شد دوباره لینک های سایت مپ رادرسرچ کنسول ثبت کنم.
    یادرپنل وردپرس صفحه خواندن تیک گزینه نمایش به جستجو رو فعال کنم تاموتورهای جستجو سایت رو بررسی نکنند.
    راه دیگری به نظرم نمیرسد و نمیدونم که این راه هاهم درست است یا خیر.
    حالا ازحضرتعالی میخوام که راهنماییم کنید که بایدچه کنم وشماچه راهکاری به نظرتون میرسه تا ازجریمه های گوگل به خاطراین جابجایی نجات پیداکنم؟

    باکمال تشکر.

    1. سلام روزبخیر؛
      خواهش میکنم خوشحال میشیم بتونیم کمک کنیم تا مشکلات شما عزیزان رفع بشه. دلیل خاصی بجز مواردی که مطرح کردید وجود داره که نسبت به حذف محتوا تمایل داشتید؟ محتوای پنالتی شده ای هم داشتید؟ اخطار یا موردی بوده؟
      اگر چنین مواردی یا مشکلات امنیتی وجود نداشته پیشنهاد میکنم به جای حذف محتوا روی بروزرسانی محتوا، تکمیل، استفاده از lsi و بهبود چگالی کلمات کلیدی مقالات و لینک سازی داخلی و خارجی مانور بدید تا مقالات جایگاه بهتری پیدا کنند.
      حذف کردن محتوا باعث نمایش لینک های 404 میشه از طرفی ریدایرکت مقالاتی که ارور 404 دارن موجب افزایش ttfb سایت و Redirect Duration سایتتون میشه که روی سرعت و سئو سایت تاثیرات نامطلوبی داره. بهبود محتوا در اولیت قرار داره.

  10. باسلام واحترام.

    خیلی ممنونم ازراهنمایی های سازنده شما.
    نخیرهیچ پنالتی یااخطاری ندارم فقط میخواستم ببینم میتونم باچیزهایی که یادگرفتم ازنو یک سایت تکمیل تری بسازم. ولی بااین راهنمایی که شماکردید چشم حتماًروی بهینه کردن محتواکارمی کنم اینطوری خیلی بهتره.

    باکمال تشکرازلطف ومحبت شما.

    1. وقت بخیر؛
      در شرایطی که درید بهبو خیلی بهتر هستش.
      پیروز و پایدار باشید.

  11. با سلام و احترام.
    خانم مهندس اسماعیلی خداشاهده دیگه خجالت می کشم سئوالی بپرسم ولی چاره ای ندارم چون برام خیلی مهم است خودم هم نمیدونم که چه باید بکنم. به هرحال ببخشید.
    این وردپرس ودیتابیس ها اشکال دارندهرکاری هم کردم نمیشه. اگر یک زیر دامنه درست کنم همان قالب و همان افزونه هارم توش.نصب کنم بعدش نوشته هاوبرگه های این سایت رادرونش اکسپورت کنم تا سایت را دوباره وردپرس و قالب و افزونه هارو نصب کنم و اون نوشته هاوبرگه هارو دوباره به همان شکل اولیه بدون هیچ تغییری ایمپورت کنم توی سایت ازنظر گوگل صفحاتم ۴۰۴ نمیشوند؟
    با تشکر و عرض معذرت.

    1. سلام روزبخیر؛
      خواهش میکنم خوشحالیم میشیم اگر بتونیم کمکی در این راستا داشته باشیم.
      تا زمانی که صفحه ای حذف نشه ارور 404 دریافت نمیکنید منتهی زمانی که ساب دامین مورد نظرتون خواستید بالا بیارید در بخش تنظیمات > خواندن نمایش به موتورهای جستجو رو در حالت فعال قرار بدید تا ایندکس نشه و محتوای تکراری محسوب نشه سپس در راستای بررسی سایت و عیب یابی اقدام کنید.

  12. سلام مدتی هست که سایتم در گوگل سرچ کنسول ثبت نمیشه و با این پیغام مواجه میشم Processing data, please check again in a day or so
    علتش چیست دو سه ماهه اینجوریه هیچ وبلاگی رو به گوگل ایندکس نمیکنه اصلا خزنده هاش کار نمیکنن!!!

    1. با سلام دوست عزیز
      به طور کلی برای مدتی قابلیت url inspection سرچ کنسول طبق اطلاعیه ای که منتشر کرده بودند، برای به روز رسانی بیشتر از کار افتاده بوده و شما باید منتظر می ماندید که ایندکس توسط خود گوگل صورت بگیرد که اخیرا این مشکل مرتفع شده است.
      موفق و پیروز باشید

  13. سلام خانم مهندس اسماعیلی وقتتون بخیر باشه
    خانم مهندس من در کلمه کلیدی متناسب سایتم بالا میومد اما چند وقتی هست کلمه کلیدی رو سرچ می کنم گوگل کنسول به من نشون می ده که سایتم در صفحه چندم هستش اما وقتی سرچ می کنم اصلا همچین چیزی نیست!! خیلی عجیبه برام ممنونم می شم راهنمایی کنید.

    1. سلام و احترام؛
      گاها نتایج جستجو نوسان دارند و هر بار لینک خوود را در جایگاه خاصی مشاهده می کنید برای مشاهده دقیق جایگاه می توانید از ابزارهای انلاین دقیق استفاده نموده و یا اینکه در مرورگر امن کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو کنید. (حالت امنیتی Incognito یا ناشناس در مرورگرها)

  14. این مقاله دید بسیار خوبی به من داد..
    ۳ بار مقاله رو بازخوانی کردم. ♡

  15. سلام ببخشید من آدرس دامنه رو زدم و بعد وریفای رو زدم با این خطا روبرو شدم
    Ownership verification failed
    Verification method:
    Domain name provider
    Failure reason:
    We couldn’t find your verification token in your domain’s TXT records.
    We found these DNS TXT records instead:
    v=spf1 ip4:116.202.230.217 ip4:116.202.230.200 +a +mx ~all
    Sometimes DNS changes can take a while to appear. Please wait a few hours, then reopen your property in Search Console. If verification fails again, try adding a different DNS TXT record.
    Please fix your implementation and reverify, or use another verification method.

    نمیدونم باید چکار کنم در url هم علامت متلث خطر هست این ها رو چطوری باید رفع کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *