آموزش های وردپرسسیستم مدیریت محتوا

وردپرس چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

What Is WordPress

کاربرانی که پا به عرصه طراحی سایت می گذارند با سیستم های مدیریت محتوا آشنا می شوند. در این میان وردپرس با محبوبیت بسیار بالا توانسته میزبان سایت های بسیاری باشد. اما وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ چطور روی هاست نصب می شود و اصلا آن را چگونه تهیه کنیم؟ اگر با حجم عظیمی از سوالات درباره وردپرس مواجه شده اید اصلا نگران نباشید. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا به معرفی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بپردازیم، البته شاید در ابتدا که عنوان مقاله را مشاهده کنید چیز تازه ای برای شما نباشد، اما عموما این سوال که وردپرس چیست؟ چه ویژگی هایی دارد؟ چه سایت‌هایی با وردپرس می توان راه اندازی کرد؟ کدام افزونه وردپرس کاربردی تر است و آیا سایت را سنگین می کند؟ و از این دست سوالات همواره برای کاربران پیش می آید.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر در انجمن های گوناگون عضو شده باشید گاها با موضوعاتی مواجه می شوید از قبیل اینکه آیا با وردپرس می توان یک سایت با موضوعات (فروشگاهی، خبری، شرکتی، موزیک و…) راه اندازی کرد؟ عموم کاربران که به تازگی قصد دارند تا وارد دنیای بزرگ وردپرس شوند همواره چنین سوالاتی را از دیگران می پرسند تا بتوانند یک سیستم مدیریت محتوای مناسب برای سایت خود انتخاب کنند.

قبل از اینکه بدانید وردپرس چیست بهتر است درکی از مفهوم سیستم مدیریت محتوا و انواع CMS ها به دست آورید. بر همین اساس توصیه می کنیم مقاله انواع سیستم های مدیریت محتوا و بهترین CMS را مطالعه نمایید.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

✔  وردپرس به زبان ساده: اگر بخواهیم به زبان ساده به معرفی وردپرس بپردازیم، وردپرس عبارت است از یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راه اندازی انواع گوناگونی از وبسایت و وبلاگ بپردازید. با اطمینان بر اساس تجربیات شخصی و نمونه های  مشاهده شده به جرأت می توانم این اطمینان را به شما بدهم به دلیل انعطاف بالایی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد با استفاده از آن قادر خواهید بود تا اقدام به راه اندازی هر نوع وبسایت با وردپرس کنید.

اگر بخواهیم با یک زبان حرفه ای تر اقدام به معرفی وردپرس کنیم و پاسخ این سوال را که وردپرس چیست؟ را بدهیم می توان گفت، وردپرس عبارت است از یک سایت ساز متن باز و رایگان تحت وب که در دسته CMS ها (Content Management System) قرار دارد. همانطور که اشاره شد وردپرس به صورت رایگان و متن باز می باشد که می توان آن را جزء دسته نرم افزارهای دنیای آزاد  قرار داد.  به معنی این است که اگر دستی در برنامه نویسی و کدنویسی داشته باشید قادر خواهید بود تا هر نوع شخصی سازی بر روی وردپرس انجام داده و سایت دلخواه خود را با استفاده از آن  طراحی و پیاده سازی کنید.

وردپرس چیست به زبان حرفه ای: وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده و توسط Mysql نیز پشتیبانی می شود، همچنین نسخه ای برای پست گرس کیو ال نیز موجود می باشد این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است.

تاریخچه وردپرس چیست

مت مولنوگ پایه‌گذار وردپرس است که در 27 مِی سال 2003 آن را به صورت رسمی عرضه کرد، نرم‌افزار کدبازی که در ابتدا به طور گسترده از سوی وبلاگ نویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می گرفت اما حالا با گذشت چند سال از انتشار آن و بروزرسانی های مختلفی که در آن ایجاد شده و از طرفی همان انعطاف پذیری که در بالا به آن اشاره شد قادر خواهید بود تا علاوه بر وبلاگ با استفاده از افزونه ها و طراحی های اختصاصی در پوسته های وردپرس هر نوع وبسایتی را با آن راه اندازی کنید.

آموزش کامل نصب وردپرس روی هاست

برای راه اندازی وردپرس کافی است تا آخرین نسخه از این سیستم مدیریت محتوای محبوب را دانلود کرده و سپس با تهیه هاست مناسب اقدام به نصب و راه اندازی آن کنید، که در مقالات آموزشی میزبان فا به تمام روش های نصب وردپرس پرداخته ایم و به شرح زیر می باشند. شما بر اساس نیاز خود می بایست روش مناسب را انتخاب کنید.

روش های نصب وردپرس روی هاست

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

وردپرس به قدری با سیستم های مختلف تعامل دارد که حتی می توانید آن را روی سیستم خانگی خودتان نیز نصب و راه اندازی کنید! برای این کار باید برنامه ای روی سیستم نصب نمایید تا سیستم کامپیوتری شما به میزبان تبدیل شود و بعد می توانید بدون نیاز به هاست و دامنه، وردپرس را نصب و سایت خود را طراحی کنید و در آخر این اطلاعات را به یک هاست واقعی منتقل کنید. 😍 اصطلاحا به فضایی که روی کامپیوتر خود برای میزبانی وردپرس ایجاد می کنید لوکال هاست گفته می شود.

ویژگی ها و مزیت های وردپرس چیست

حالا بهتر است کمی به ویژگی های کلیدی وردپرس بپردازیم. ببینیم این سیستم مدیریت محتوای محبوب دقیقا چه خصوصیتی دارد که اینقدر در میان طراحان جا افتاده و کاربردی واقع شده؟

1- طراحی ظاهر و قالب وردپرس

پس از نصب و راه اندازی وردپرس، حالا نوبت به این می رسد تا طراحی ظاهر آن را به دلخواه خود تغییر دهید که در این مورد می توانید از بخش نمایش> پوسته‌ها اقدام به اعمال تغییرات ظاهری سایت خود کنید. پوسته وردپرس، قالب وردپرس یا همان Wordpress theme طرح ظاهری وبسایت شما را تشکیل می‌دهند که می توانید با استفاده از زبان های مختلف برنامه نویسی همچون Css، بسته های فونت آیکون و… از ظاهری بروز در آن استفاده کنید. قالب های رایگان برای وردپرس بسیار زیاد هستند و می توانید آن ها را در سرتاسر اینترنت جستجو کنید.

پس از انتخاب قالب وردپرس مناسب، می توانید با تغییر در چیدمان المان های مختلف صفحه همچون نمایش بخش های دسته بندی، آخرین مطالب، آخرین دیدگاه ها و… اقدام به سفارشی سازی ظاهر سایت خود کرده و بخش های مختلف را با سلیقه مناسب و دلخواه خود در سایت اختصاصی سازی کنید.

خوشبختانه وردپرس در سایت رسمی خود که با آدرس wordpress.org در دسترس می باشد شامل منبع عظیمی از انواع قالب ها و پوسته های وردپرسی می باشد که بر اساس دسته بندی و فیلترهای مناسب در آن می توانید اقدام به جستجوی هرگونه قالب وردپرس همچون خبری، فروشگاهی، شخصی، شرکتی و… کرده و از آنها استفاده کنید. این منبع عظیم را با نام مخزن وردپرس می شناسیم. برای دسترسی به مخزن قالب های وردپرس می توانید به آدرس wordpress.org/themes مراجعه کنید.

مزایای وردپرس چیست

2- ایجاد بخش‌های گوناگون در وردپرس با استفاده از افزونه‌ها

پس از سفارشی سازی ظاهر سایت خود کار به همین جا ختم نشده و قادر خواهید بود تا هر نوع بخش دیگری را به وردپرس برای موارد گوناگون اضافه کنید که در این صورت پلاگین های وردپرس و یا همان افزونه وردپرس به شما کمک خواهند کرد. افزونه وردپرس را می توان به عنوان بسته های نرم افزاری کوچکتر در وردپرس در نظر گرفت که با قرارگیری در وردپرس به عنوان یک مکمل عمل کرده و با برنامه‌نویسی خاصی که روی آن ها صورت گرفته است وظیفه خاصی را انجام می‌دهند.

اگر بخواهم با ذکر مثال به این موضوع اشاره کنم ساده ترین کار  ساخت فرم است. برای ساخت فرم در وردپرس لازم است تا از یک افزونه استفاده کنید که در بین افزونه های موجود، افزونه فرم تماس 7 از محبوبیت بالایی برخوردار است، پس از نصب این افزونه و قرارگیری آن در کنار وردپرس امکان ساخت فرم برای شما فراهم خواهد شد که می توانید فرم خود را با استفاده از آن طراحی کرده و در صفحات خود از آنها برای جمع آوری اطلاعات کاربران استفاده کنید.

افزونه های وردپرس نیز بصورت رایگان همچون قالب وردپرس شامل یک منبع عظیم می‌باشند. با جستجو بر اساس دسته بندی و فیلترهای آن قادر خواهید بود با مراجعه به صفحات هر افزونه به ویژگی های آنها و کاری که انجام می دهد دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به مخزن افزونه های وردپرس می توانید به آدرس wordpress.org/plugins مراجعه نمایید.

3- توابع وردپرس چیست

افزونه‌ها و قالب های وردپرس برای نمایش اطلاعات پویا در سایت از توابع وردپرس استفاده می‌کنند. توابع وردپرس یک سری کدهای برنامه نویسی php هستند که از آن ها می توان برای نمایش اطلاعات پویا در وردپرس استفاده کرد. اطلاعات پویا همان اطلاعاتی هستند که در پایگاه داده وردپرس قرار دارند که از جمله آن ها می توان به محتوای نوشته، برچسب نوشته، دسته بندی نوشته و.. اشاره کرد که با قرار دادن تابع وردپرس مربوطه در قالب و یا افزونه وردپرس می توان آنها را فراخوانی کرده و در سایت و صفحات گوناگون نمایش داد. توابع وردپرس به صورت پیشفرض در آن قرار دارند و علاوه بر آن با کدنویسی در قالب وردپرس و افزونه وردپرس نیز قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت توابع جدیدی در وردپرس کنید. پس عملا نمی توان گفت که توابع وردپرس محدود به تعداد خاصی خواهند بود. در طراحی قالب و افزونه وردپرس لازم است تا با توابع پیشفرض وردپرس به صورت کامل و جامع آشنا باشید تا در طراحی های خود از آنها استفاده کنید. با مراجعه به آدرس codex.wordpress.org قادر خواهید بود تا به کلیه توابع وردپرس دسترسی داشته و از آنها برای طراحی هر نوع افزونه و قالب سفارشی استفاده کنید.

4- وردپرس و روابط خوب آن با موتورهای جستجو

خوشبختانه وردپرس با طراحی و کدنویسی مناسب برای موتورهای جستجو نظیر گوگل به صورت استاندارد و بسیار مناسبی بهینه سازی شده است. بر همین اساس در میان CMS های موجود به جرات می توان گفت که وردپرس از نظر SEO و یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو بهتر عمل کرده و یک گزینه عالی برای راه اندازی وبسایت خواهد بود، بنابراین پیشنهاد می‌کنم اگر قصد استفاده از هرگونه قالب و افزونه وردپرس در سایت خود را دارید حتما از شرکت و یا شخصی بخواهید که در طراحی خود سئو و بهینه سازی قالب را مدنظر قرار داده و به صورت بهینه و بالاترین سطح ممکن از آن استفاده کند. اگر می خواهید قبل از استفاده از وردپرس و راه اندازی سایت اطلاعات بیشتری درمورد سئو و بهینه سازی به دست بیاورید، پیشنهاد می کنم مقاله فاکتور های سئو و بهینه سازی را مطالعه بفرمایید.

5- امنیت وردپرس

یکی از مهم‌ترین و کلیدی ترین موارد پس از راه اندازی سایت و یا هر نوع نرم افزاری مسئله امنیت آن می باشد تا بتوان از نفوذ و سوء استفاده هکرها در آن جلوگیری کرد، وردپرس نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در هربار بروزرسانی موارد امنیتی و راه هایی که ممکن است تا از طریق آن به وبسایت ها نفوذ شود را مورد بررسی قرار داده و سد راه نفوذ کنندگان می شود. اما رفع مشکل به این معنی نیست که آن را یک سیستم غیرایمن تلقی کنید.

🟢🔵 ایمنی در دنیای وب را نمی توان به هیچ وجه به صورت 100 درصد تضمین کرد، چرا که اگر بسته نرم افزاری وردپرس شما به صورت کامل نیز بروز و ایمن باشد از راه های دیگری همچون انتخاب هاست غیرمناسب نفوذکنندگان قادر خواهند بود تا سایت شما را هک کنند. بنابراین قبل از انجام هر کاری سعی کنید که یک هاست مطمئن و امن برای وردپرس خریداری کنید، سپس از افزونه ها و قالب های اورجینال وردپرس استفاده کنید و وردپرس را بروز نگه دارید. اگر می خواهید وردپرس را امن تر کنید، توصیه می کنم آموزش تصویری و مرحله به مرحله افزایش امنیت وردپرس را مشاهده کنید. مفتخریم که مجموعه میزبان فا برای اولین بار در کشور توانست از هاست های مخصوص وردپرس که برای این سیستم مدیریت محتوا بهینه سازی شده، رونمایی کند. پیشنهاد می کنیم با مراجعه به وبسایت میزبان فا از سرویس های ما دیدن فرمایید.

وب سایت اصلی میزبان فا

امنیت وردپرس

6- پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در وب پارسی

وردپرس نیز مانند سایر سیستم های مدیریت محتوا دارای سایت پشتیبان رسمی می باشد در حال حاظر دو سایت با آدرس های wp-persian.com و wordpress.org در دسترس هستند که با مراجعه به انجمن‌های پشتیبانی در این دو وبسایت می توانید اقدام به مطرح کردن مشکلات و نیازهای خود اقدام کنید تا کاربران وردپرسی شما را راهنمایی کنند، خوشبختانه وردپرس در میان پارسی زبانان به حدی غنی و جامع می باشد که با جستجو در میان منابع موجود می توانید سریعا نیازهای خود را مرتفع کنید.

یکی از موارد مهم در استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا این است که ضمن استفاده از آن قادر باشید تا به منابع کافی و تخصصی از آن دسترسی داشته باشید تا ضمن کار و فعالیت، سطح دانش خود را ارتقاء داده و با به کارگیری آموزش های منتشر شده درباره آن سایت خود را به طراحی های روز و امکانات موجود نزدیک کنید. در نهایت قادر خواهید بود به راحتی با جستجوی ساده  در منابع آموزشی رایگان و موجود همچون میزبان فا مشکلات خود را برطرف کنید.

علاوه بر این از نظر اقتصادی نیز برای شما مهم است تا برای افزودن یک قابلیت چه میزان هزینه صرف آن کنید. بنابراین با مراجعه به وبسایت هایی که در زمینه وردپرس و سایر سیستم های مدیریت محتوا فعالیت دارند اقدام به بررسی قیمت قالب، پوسته و خدمات آنها کنید تا بتوانید از نظر اقتصادی نیز به اولویت بندی اقدام کنید. خوشبختانه در این بین وردپرس از منابع موجود بسیار بالایی برخوردار بوده و از نظر اقتصادی نیز هزینه ها در آن به مراتب کمتر از سایرین می باشد، این موضوع حائز اهمیت است، چرا که برخی از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس به صورت رایگان می‌باشند، اما در مقابل هزینه های طراحی قالب و پلاگین در آنها بسیار بالا می باشد، پشتیبانی و خدمات دهی در زمینه وردپرس به حدی جامع و غنی می باشد که می توان گفت از این نظر به حد اشباع رسیده است و هرگاه وبسایت جدیدی قصد ارائه خدمات در زمینه وردپرس را داشته باشد باید پس از بررسی کامل آن از ایده های مناسب برای اینکه بتواند کسب و کار وردپرسی خود را از سایرین متمایز کند استفاده نماید.

7- واقعا باید به وردپرس اطمینان کنم؟!

اگر نسبت به استفاده از وردپرس برای راه اندازی سایت خود دو دل هستید و یا اینکه هنوز قانع نشده‌اید، چه چیزی بهتر از مقایسه سایت های استفاده کننده از آن خواهد بود؟! برای اطمینان از محبوبیت وردپرس می توان به وب سایت هایی مثل wpbeginner، سایت جی زی، بلک بری و… اشاره کرد که در فهرست استفاده‌کنندگان از سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند. تا به امروز می توان گفت که میلیون ها سایت از وردپرس استفاده می‌کنند، همین موضوع باعث شده تا آن را به محبوب ترین نرم افزار وبلاگ نویسی تبدیل کند. این سیستم، به اندازه کافی انعطاف پذیر بوده که بلاگ نزدیک به 500 کمپانی پرسود و مجلات دوره ای از آن استفاده می‌کنند.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا با وردپرس آشنا شدیم و دانستیم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز است که با استفاده از آن می توان اقدام به طراحی و ساخت سایت کرده و با استفاده از قالب وردپرس و افزونه وردپرس که این سیستم در اختیار ما می گذارد قادر خواهیم بود تا با استفاده از توابع وردپرس برای نمایش هر نوع محتوا و اطلاعاتی در سایت وردپرسی خود اقدام کنیم. علاوه بر این با سئو و بهینه سازی وردپرس آشنا شدیم و دیدیم که وردپرس در میان CMS های موجود از جذابیت های بالاتری برخوردار بوده و به همین دلیل بهترین گزینه برای ما خواهد بود تا در طراحی خود از آن استفاده کرده و با ایجاد یک رابطه گرم و صمیمی در موتورهای جستجو ترافیک بالاتری را ازآن خود نماییم، همچنین پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در منابع آموزشی، فروشندگان قالب و افزونه وردپرس و سایت‌های خدمات دهنده در پشتیبانی وردپرس نیز به حد کافی وجود دارند که می توان با استفاده از آنها به رفع مشکلات و نیازهای خود بپردازید.

جمع بندی موضوع وردپرس چیست

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب و پیشرفته است، این سیستم مدیریت محتوا جهت ارائه بهترین بازخورد به مدیران سایت ها و سازگاری با تمام قالب ها و افزونه های پیشرفته و موجود در سطح اینترنت، به یک هاست کاملا بهینه و مناسب برای وردپرس نیازمند است، بنابراین از شما دعوت می کنیم از سرویس های خارق العاده هاست اختصاصی وردپرس میزبان فا دیدن بفرمایید.

4/5 - (98 امتیاز)

علی یزدان پرست

حدود 8 سالی هست که در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت می کند و علاقه زیادی به کسب تجربه در زمینه بازاریابی اینترنتی و تجارت الکترونیک دارد، علی یک کارآفرین خستگی ناپذیر است و با انرژی حیرت انگیزی تمام قسمت های میزبان فا را توسعه می دهد، علی به سبک حرفه ای و انحصاری خود زندگی می کند و خط فکری خاصی را همیشه دنبال می کند، او رفتار هایی کاملا متفاوت نسبت به سایر مدیرانی که تا به حال دیده اید دارد...

‫۸۰ دیدگاه ها

  1. وردپرس واقعا بهترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است که بسیار هم فراگیر شده و به نظر من از تمام CMS هایی که شرکت های ایرانی ارائه می دهند ، کاربردی تر و منعطف تر است.
    تشکر از توضیحات کاملی که ارائه دادید.

    1. درود، ممنون از بازخورد ارسالی شما نظر لطف شما رو میرسونه، امیدواریم تا با کمک شما همکاران بتونیم تا در فراگیرتر شدن وردپرس که روز به روز در حال افزایش هست ما هم سهم به‌سزایی را داشته باشیم.
      موفق باشید 🙂

    2. سلام. وقتتون بخیر. ببخشید در زمینه ایجاد افزونه جدید بر روی آفیس میشه راهنمایی بفرمائید؟

  2. سلام
    یک سوال نامربوط!
    اسم فونتی که برای نوشته های سایت استفاده کردید چیه؟
    به شدت چشم نوازه!!

  3. سلام
    با نرم افزار debug این نتیجه رو گرفتم .
    به نظر تون چیکار باید بکنم ؟

    Slow Actions
    Action or Filter Callbacks Calls Per Call Total
    11 1 5307.85ms 5307.85ms
    after_setup_theme
    Rella_Theme::includes
    Rella_Theme::setup_theme
    Rella_Theme::admin
    rella_custom_sidebars
    Redux::createRedux
    vc_init_vendor_acf
    Rella_Theme::redux_init
    EDD_Theme_Updater_Admin::init_hooks
    WYSIJA::update_user_caps
    Rella_Theme::extensions
    Debug_Bar_Slow_Actions::time_stop

  4. سلام من دارم دوره طراحی وب رو با phpمیگذرونم میخواستم بدونم وردپرس مثل php یک زبان برای طراحی سایته یا باید میشه از ورد پرس برای طراحی قالب برای در phpاستفاده کرده یعنی ورد پرس ی برنامه جانبی برای طراحی سایته یا به تنهایی میشه باهاش سایت طراحی کرد

    1. سلام،
      وردپرس یک سیستم سایت ساز هست که خودش با php نوشته شده و میتونید ازش برای طراحی و راه‌اندازی سایت استفاده کنید. در صورتی که از وردپرس استفاده کنید نیازی نیست که از پایه بشینید و با کدهای php سایتی رو طراحی کنید. کافیه نصب 5 دقیقه‌ای معروف وردپرس رو طی کنید و سایت رو بالا بیارید، بعد به کمک افزونه‌ها و توابع php و توابع خود وردپرس شخصی سازی روش انجام بدین و امکاناتش رو متناسب با نیاز خودتون تکمیل کنید.
      بله، به تنهایی هم میشه باهاش سایت راه‌اندازی کرد. صفحه اصلی میزبان‌فا، پایگاه دانش و میزبان‌فا مگ هم همگی با وردپرس طراحی شدن.

        1. سلام و احترام زهرا جان؛
          متاسفانه میزبان فا خدمات آموزشی ارائه نمی دهد.

  5. سلام. محتوای ایجاد شده در وردپرس را می شه به وب سایت شخصی انتقال داد؟ یعنی آیا مطالبی که الان در وردپرس منتشر می کنم بعد از راه اندازی سایت دیگه ای می تونم انتقال بدم؟

      1. سلام و احترام؛
        چه بخشی مبهم بوده است تا توضیحات دقیق تری خدمت شما ارائه گردد.

  6. سلام من اگر بخوام با برنامه نویسی سایت خودمو بنویسم بازم نیازی به وردپرس دارم؟

    1. سلام روزبخیر،
      اسکریپت های مختلفی برای راه اندازی سایت وجود دارن.
      میتونید سایت رو بر پایه وردپرس با طراحی اختصاصی خودتون راه اندازی کنید. یا اینکه کلا برنامه نویسی خاص خودتون رو داشته باشید بدون وردپرس.

  7. سلام. من خیلی علاقه دارم تا طراحی وب را یاد بگیرم. با وردپرس فقط میشه برای خودمون طراحی وب انجام بدیم؟
    یا با وردپرس میشه برای دیگران هم طراحی وب را انجام داد؟
    و یه سوال دیگه اینکه اگر اطلاع دارید بفرمایید برای برنامه نویسی از چه زبانی شروع کنم برام راحت تر و بهتر است؟

    1. سلام و احترام شهرزاد عزیز؛
      وردپرس سیستم مدیریت محتوای محبوب برای ساخت وب سایت هستش که افراد فاقد دانش کدنویسی هم می تونن از اون کمک بگیرن.
      در این CMS امکان طراحی و پیاده سازی انواع وب سایت ها برای خودتون و سایرین وجود داره.
      افزونه های متعددی هم برای گسترش قابلیت های سایت منتشر شده می تونید ازشون کمک بگیرید.
      برای تغییر ظاهر وب سایت از پوسته های وردپرسی کمک بگیرید.
      برای شروع یادگیری زبان های برنامه نوبسی باید نیازسنجی کنید که بازار به چه سمتی متمایل هستش و مهمتر اینکه خودتون به چی علاقه دارید. 🙂

  8. سلام وقت بخیر ممنون از سایت خوبتون
    من میخواستم قالب اصلی سایتم رو بکنم برگه فروشگاه یا حتی در وردپرسی جدا و لینک هاش از بین نره
    و قالبی با وردپرس جدید در هاست بیارم جای ادرس اصلی
    درواقع قالب قدیم بشه لینک فروشگاه
    و قالب جدید در وردپرسی جدید (بدلیل آسان نصب) بشود ادرس اصلی یا همون صفحه اصلی
    لطفا راهنمایی کنید
    تشکر فراوان

  9. سلام.من سایتم رو با ورد پرس رااندازی کردم اما بعد از نصب قالب گزینه های ورد پرس دیگه رو سایتم نمیان.واسه حل این مشکل باید چکار کنم؟؟

    1. سلام و احترام؛
      منظورتون از گزینه های وردپرس چه بخشی هست؟
      از طریق چه آدرسی وارد وردپرس شدید؟ ممکنه یک تصویر از محیط وردپرستون ارسال کنید؟

  10. سلام. ببخشید یه همچین کاری رو با وروپرس میشه انجام داد؟راه اتداختن یه سایت ارتباط با صنعت: به این شکل که شرکتها امکان این و داشته باشند که تقاضای کارآموز با شرایط خودشون رو توش ثبت کنند و دانشجوها یا دانشگاهها هم بتونند شرایط خودشون و توش وارد کنند. امکان اینم داشته باشه که یه دانشجو یا یه شرکت بتونه توش سرچ کنه و شرکت یا داتشجوی مورد نظرش رو پیدا کنه.. یه جیزی شبیه linkedin میشه ولی نمیدونم مدل فارسی داره یا نه و اینکه تمرکز توش روی کارآموزیه و نه پیدا کردن شغل

    1. سلام و احترام؛
      وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن بازه که شما خیلی راحت می تونید قابلیت های مد نظرتون رو به واسطه اون پیاده سازی کنید.

  11. سلام من به تازگی وارد دنیای دیزاین شدم و میخواسم بدونم الان که یه اپ و یه سایت با xd طراحی کردم ایا ممکنه با وردپرس عملیاتیش و به مرحله اجرا رسوندش!؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    چون میخوام دوره های اموزشی ورد پرسو بگذرونم

    1. سلام و احترام؛
      به دنیای وردپرس خوش اومدید 😊 برای این موردی که شما فرمودید دو راه دارید شما قصد دارید این تبدیل رو با کدنویسی انجام بدید یا با قالب های اماده وردپرس؟

  12. سلام وقت بخیر اجازه هست از توضیحات وردپرس توی سایتم با منبع که سایت شماست استفاده کنم؟

    1. سلام و عرض ادب. یسوال دارم که خب مسخره شاید باشه اما من مدتیست که دارم محتوا تولید می‌کنم. و خب برای سایت‌های مورد نظر از حساب وردپرسی که خودشون بهم دادند استفاده می‌کنم. مشکلم اینه که سیستمم خیلی قدیمی و کند هست و سرعت کار برام پایین اومده. به وسیله‌ی گوشی میتونم توی وردپرس تولید محتوا کنم؟ از یک فرد حرفه‌ای پرسیدم و گفت نمی‌شه😞 ولی من با گوشی که می‌رم توی اکانت وردپرسم بعنوان نویسنده، مشکلی نیست اما تا حالا محتوا با گوشی تولید نکردم که بدونم می‌شه یا نه. من اینجوری باشه در عمل نمی‌تونم کار کنم😞 می‌دونم سوالم عجیب غریب بود اما واقعا ذهنم خسته‌ است. یک جواب کامل و قطعی بدید ممنون میشم 🙏🏻🌺

      1. سلام و احترام؛
        بله امکان ورود به وبسایت ای وردپرسی از طریق موبایل نیز وجود دارد اما به دلیل کوچک تر بودن نمایشگر موبایل کار با وردپرس از طریق موبایل کمی سخت تر است.

  13. سلام مرسی از سایت خوب شما
    بنده در حال راه اندازی سایت هستم فایل داخل wp-content رو به فایل public html انتقال دادم بعدش تموم برگه ها و نوشته ها ارور 404 رو میده به حالت اول هم برگردوندم بازم درست نشد . امکانش هست راهنمایی بفرمایید ؟

  14. سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی
    میخواهم برای یک تجارت کوچک از برنامه Xampp بخاطر ثبت اجناس مارکیت و افزودن و کاهش اجناس و همچنان ثبت دیون استفاده کنم
    آیا ورد پرس در این حالت نیز کاربرد دارد؟ و یا خیر
    لطفا رهنمایی کنید.

    1. سلام روزبخیر؛
      این شبیه ساز برای کار با وردپرس قبل از اتمام طراحی و آزمون و خطا و همچنین در مواردی برای یادگیری هستش. بدین صورت که نیاز به هاست و دامنه ندارید و بعد از اتمام طراحی سایتتون سایت رو به هاست منتقل کنید.
      در چنین حالتی تنها خودتون در لوکالهاست به سایتتون دسترسی دارید.

  15. سلام
    ممنون از سایت بسیار خوبتون
    در حال حاضر بازار کار کدام زبان برنامه نویسی خوب است و از کجا باید شروع کرد؟

  16. سلام وقت بخیر.
    یک سوال دارم.
    در وردپرس وقتی تصویری آپلود میکنیم ، اون تصویر به چندین تصویر تبدیل میشود.
    در این مورد جستجو کردم و اکثر سایتها نوشتند که به خاطر فانکشن وردپرس و قالب است. توضیحات دقیقتری ندادند.

    سوالم اینه که اگر به صورت دستی تصویر را در هاستم آپلود کنم که اون تصویر به چندین تصویر با سایزهای مختلف تبدیل نشه ، مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه تغییری در وردپرس بدهم که فقط تصویر اصلی را آپلود کنم و سایزهای مختلف را نسازد.

    فایده ساخت چند تصویر با سایزهای مختلف چی هست؟

    با تشکر

    1. سلام روزبخیر؛
      بهتره در تنظیمات قالب تعیین کنید که تصاویر بندانگشتی از عکس هایی که آپلود می کنید ساخته نشه.
      اصولا این تصاویر برای نمایش در نمایشگرها با سایزهای متفوت کاربردی هستند.

  17. سلام و خسته نباشید. برای یادگیری و انجام تولید محتوا در سایت فروشگاهی نیاز به گذراندن چه دوره یا دوره هایی است؟ آیا آموزش آن به صورت آنلاین و ویدویی امکان پذیر است؟ اگر این امکان وجود دارد چه سایتی را پیشنهاد میکنید؟

    1. سلام روزبخیر؛
      تولید محتوای متنی یا ویدیویی؟ بله دوره های مختلفی وجود داره و به این مورد هم بستگی داره که میخواهید اصول سئویی رو هم یاد بگیرید و محتوای سئو شده تولید کنید یا خیر.
      در اینترنت آموزش های رایگان زیادی در خصوص تولید محتوای حرفه ای وجود داره.

    1. با سلام دوست عزیز
      به طور کلی به میزان علاقه شما به این حوزه بستگی دارد. سیستم مدیریت محتوا وردپرس جزء آن دسته از cms هایی است که بسیار ساده و روان بوده و به راحتی قابل یادگیری است. اگر علاقه دارید بیشتر با این سیستم مدیریت محتوا آشنا شده و آن را یاد بگیرید، می توانید از مقالات قرار گرفته در آموزش رایگان وردپرس به صورت صفر تا صد استفاده کنید و به صورت گام به گام در مسیر یادگیری پیش بروید. پیشاپیش برای شما موفقیت در این مسیر را آرزو می کنم.
      موفق و پیروز باشید

  18. سلام ممنون از شما
    در سایت سوالات نظر سنجی ، هر سوال ۵ گزینه داره و بعد از پاسخ به هر سوال ، باید سوال بعدی انتخاب بشه تا متن سوال جدید و گزینه ها بیاد و به همین ترتیب….. تا ۷۵۰ سوال
    آیا راهی هست بدون اینکه سؤالات انتخاب بشه جواب سوالات زده بشه
    مثلاً select all و گزینه ۳ یا انتخاب random برای همه
    پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم…

    1. سلام روزبخیر؛
      ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید از افزونه یا پلت فرم خاصی برای طراحی آزمون ها استفاده شده؟

  19. سلام وقت بخیر. یک سایت اینترنتی به دنبال نویسنده و مترجم میگرده که من تمام شرایطش رو دارم ولی از جمله شرایط درخواستی، نحوه انجام کار با ورد پرس هم هست که من اصلا نمیدونم چی هست و بلد نیستم. سوالی که داشتم اینه که ورد پرس رو در چه مدتی میشه در حد رفع نیاز یاد گرفت و از چه منابعی استفاده کنیم و اینکه مشکلی برای امنیت کامپیوتر من به وجود نمی اد؟ و در کل نظر شما در این باره چیه. ممنون

    1. با سلام دوست عزیز
      در صورتی که علاقه لازم به یادگیری را داشته باشید، خیلی زود می توانید کار با وردپرس را یاد بگیرید. در همین راستا شما می توانید آموزش رایگان وردپرس به صورت صفر تا صد را که در پایگاه دانش میزبان فا قرار گرفته است را مطالعه و با استفاده از آن با نحوه راه اندازی و کار با وردپرس آشنا شوید.
      موفق و پیروز باشید

  20. سلام وقت بخیر ممنون از سایت خوبتون مقاله ایی خونده بودم که گفته شده بود ورد پرس سایت نا امنیه اما با راهکارشو که الان دیدم خیالم راحت شد

  21. با سلام. امنیت توسط برنامه نویسی، افزونه و یا راهکار های سخت افزاریو تدابیر نرم افزاری پیاده می شود و حتی ویندوز نیز بواسطه یک انتی ویروس امن تر می شود. وقتی سخن از وردپرس به میان می آید در واقع درباره زبان php, html, css, java و غیره صحبت می کنیم. سایت های وردپرسی یکی از محبوب ترین و حرفه ای ترین سی ام اس های دنیا هستند و با افزونه های بسیار قوی که در بازار است می توانید امنیتی را فراهم کنید شاید مثال آن را نتوان عنوان کرد. همچنین تهیه هاست با کیفیت نیز از جمله این شرایط است. پس امنیت بدست می آید و ناامنی واژه حرفه ای نیست. موفق باشید

  22. سلام و عرض ادب . ممنون بابت اطلاعات مفیدتون خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم برای وارد شدن سایت به عنوان کاربر هم باید ورد پرس یا هاست داشته باشیم یا به چیزی نیاز نداره؟ اخه من به عنوان کاربر که میخوام وارد شم بهم اجازه نمیده و ارور 404 میده همش گفتم از شما کمک بگیرم. با تشکر

    1. با سلام دوست عزیز
      خیر. کاربران برای ورود به وب سایت های مختلف نیازی به داشتن وردپرس یا هاست ندارند و شما می توانید به راحتی وارد هر وب سایتی که تمایل دارید شده و از خدمات آن استفاده نمایید. مشاهده ارور 404 نیز در واقع ناشی از مشکل مشخصی است که برای وب سایت مورد نظر شما رخ داده است و نه تنها شما بلکه هیچ کاربر دیگری تا زمان رفع آن مشکل توسط مدیران سایت فوق امکان ورود به وب سایت مورد نظرتان را ندارد.
      موفق و پیروز باشید

    1. سلام وقت بخیر؛
      زمانی که آدرس سایت رو در مرورگر وارد می کنید هم خطای 404 مشاهده میشه؟ بجز صفحه لاگین به وردپرس بقیه صفحات خطای 404 ندارن؟ آیا به تازگی آدرس ورود به پیشخوان رو تغییر دادید؟

  23. سلام خسته نباشید و ممنون از سایت خوبتون
    سوالی داشتم…اشکال نداره که من از بخشی از مطالب شما برای درج در وبسایت خودم استفاده کنم؟
    ممنونم

    1. سلام و احترام؛
      سپاس از ابزار محبت و عنایتی که به مجموعه میزبان فا دارید.
      مشکلی در خصوص بازنشر محتوا وجود ندارد منتهی باید دقت داشته باشید فایل های تصویری مقاله را در هاست خود آپلود نموده و استفاده کنید.
      در این زمینه راهنمای شرایط بازنشر محتوای میزبان فا را مطالعه کنید.

  24. آیا بازار کار دارد در ایران؟
    چه مدت طول میکشد تا سایت با وردپرس را بالا بیاریم؟

    1. سلام و احترام؛
      بله میشه از این طریق درامدزایی کرد…
      سرعت راه اندازی سایت به خودتون و حوزه کسب و کارتون بستگی داره.

  25. سلام وقتتون بخیر
    من در حال جستجو راجب کسب درامد اینترنتی بودم که متوجه مطلبی مربوط ب وردپرس شدم . این بود که فروش محصولات وردپرسی بازار داغی داره و من میتونم که قالب ها رو به فارسی برگردونم وبه فروش برسونم و درامد ملیونی داشته باشم .
    میشه راجب این موضوع راهنماییم کنید
    واقعا به کمکتون نیاز دارم…

    1. سلام و احترام عسل عزیز؛
      بله امکان درآمدزایی با وردپرس فراهم هست و زمینه های متعددی وجود داره که از طریق وردپرس میتونید فعالیت و به درامد برسید فارسی سازی قالب تنها یکی از راهکاری کسب درامد از طریق وردپرس هستش در زاهنمای زیر می تونید انواع راهکارهخای درامدزایی رو مطالعه کنید:
      بهترین راه های کسب درآمد از وردپرس

    1. سلام و احترام؛
      منابع متعددی برای یادگیری وردپرس در بستر اسنترنت نیز ارائه شد است و از طرفی بسیار ساده و روان می باشد و می توانید از آموزش های رایگان اینترنتی نیز استفاده نمایید.

  26. من تازه میخوام برنامه نویسی و درست کردن سایت رو شروع کنم ، کسی میتونه کمکم کنه؟؟

  27. بگذارید یک تعریف ساده برای شما بیاورم:
    برای ارائه یک پاسخ ساده و سریع به پرسش وردپرس چیست می توانیم بگوییم که WordPress یک نرم افزار تحت وب است. با نصب وردپرس بر روی یک سرور می توانیم به سادگی و در 5 دقیقه یک سایت راه اندازی کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا محسوب می شود. با طراحی سایت با وردپرس به سادگی می توانیم یک سایت راه اندازی کنیم. سپس با پنل مدیریتی ساده آن به مدیریت محتوای سایت بپردازیم. تولید محتوا کنیم. مطلب منتشر نماییم. حتی با تبدیل وردپرس به فروشگاه به فروش آنلاین محصولات خود بپردازیم.

  28. سلام دوستان روزتون بخیر من میخوام آموزش هامو به صورت فصل به فصل بفروشم و هر فصل قیمت جداگانه داشته باشه و از افزونه EDD استفاده نکنم و با خود ووکامرس اینکار انجام بدم. ممنون میشم راهنماییم کنید از چه افزونه ای استفاده کنم

  29. سلام
    این سایت وردپرسه ب نظر شما؟؟؟
    ی سری چیزاش اصلا بهش نمیخوره وردپرس باشه

    1. سلام و احترام؛
      بله سایت مورد نظر شما به وسیله سیستم مدیریت محتوای وردپرس ایجاد شده است.
      با وردپرس هر نوعی وبسایتی را می توان راه اندازی نمود چرا که وردپرس اپن سورس است از طرفی افزونه های متعددی به منظور گسترش قابلیت های وردپرس ایجاد شده.

  30. سلام عزیزان میشه یه راهنمایی کنید کدوم لوکال هاست بهتره؟ زمپ یا ومپ؟ یا لمپ؟ کدومو دانلود کنم و شروع کنم بهتره؟
    با تشکر از آموزش های عالیتون

    1. سلام و احترام سحر عزیز؛
      همه این نرم افزارها محیطی را روی ویندوز شما شبیه سازی می کنند تا بتوانید سایت خود را طراحی یا آزمون و خطا انجام دهید. هر سه عملکردی مشابه دارند و باید ببینید خودتان با کدام یک راحت تر هستید اما زمپ و ومپ محبوبیت بیشتری میان کاربران دارند.

  31. سلام من یک پسر ۱۴ ساله هستم که درباره وبسایت تحقیق میکنم با این حال تمامی مطالب کامل توضیح داده شده بود و با زبان ساده بیان شده بود و برای تمام سوالاتم جواب کامل پیدا کردم از سایت شما سپاس گذارم

    1. سلام و احترام دوست عزیز؛
      خیلی خیلی خوشحالیم که آموزش وردپرس برای شما مفید بوده است خرسندیم که از این سن در حال یادگیری و علم آموزشی هستید و مفتخریم که پایگاه دانش میزبان فا را به عنوان منبع اموزشی انتخاب کردید.

  32. سلام. یه سوال داشتم… اگر یک سایتی با وردپرس زده شده باشه، اصلا میشه اون سایت رو تبدیل به اپلیکیشن کرد یا نه؟؟ یک سایت برای مدرسه زده شده که میخوایم ببینیم قابلیت اینکه اپ ش هم ساخته شه هست یا نه…

  33. سلام من رشته ام طراحی سایته میخوام با ورد پرس طراحی سایت کنم باید چطوری روی لپتاپ نصب کنم ورد پرس نرم افزاره چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *