آموزش های وردپرس

آموزش نحوه ریدایرکت لینک ها به یک دیگر در وردپرس

بهینه سازی گام دوم بعد از خرید هاست و راه اندازی سایت است. لینک دادن در وردپرس و نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس یکی از مهم‌ترین مسائل در زمینه سئو و بهینه‌سازی وردپرس است پس باید همواره سایت خود را مورد بررسی قرار داده تا لینک‌هایی که به هر دلیلی مشکلی دارند و یا اینکه صفحه‌ای از سایت کاربرد خاصی ندارد و برای بازدیدکننده کاربردی نیست را به صفحه دیگری منتقل کنید. این عمل ممکن است به صورت دستی یا به کمک افزونه های وردپرسی انجام شود. اما عمل انتقال آدرس‌ها در وردپرس نکته ای خیلی خیلی مهم دارد و چیزی نیست جز اینکه لینک‌های شما باید به گونه‌ای کاربران را در وردپرس ریدایرکت کنند که امتیاز صفحه فعلی به صفحه مقصد در موتور جستجو منتقل گردد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم تا به نحوه لینک دادن در وردپرس و ریدایرکت کاربران در وردپرس بپردازیم تا با استفاده از آن قادر باشید کاربران را به صورت بهینه و اصولی به لینک دیگری هدایت کنید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

ریدایرکت 301 در وردپرس چیست؟

پس از تهیه یک هاست قدرتمند مثل هاست مخصوص وردپرس حال نوبت به مدیریت سایت و انجام کارهایی می شود که باعث بهبود سئو سایت شما می شوند. یکی از این اقدامات انتقال ارزش صفحات قدیمی و همچنین مدیریت صفحات 404 به کمک ریدایرکت آدرس ها در وردپرس است. حتما می پرسید معنی ریدایرکت چیست؟ ریدایرکت به معنی انتقال کاربر به آدرس جدید است به صورتی که هر زمان کاربران آدرس مبدا را وارد مرورگر کردند به صورت خودکار به صفحه مقصد هدایت شوند. اما نوع چنین انتقالی هم مهم است و باید ریدایرکتی که صورت می گیرد به صورت 301 باشد تا امتیاز صفحه مبدا به صفحه مقصد منتقل شده و موتورهای جستجو صفحه مقصد را به عنوان لینک اصلی بشناسند. پس منظور از ریدایرکت در وب انتقال یک url به یک url جدید است. در حالت کلی سه نوع ریدایرکت وجود دارد:

  • ریدایرکت 301: ریدایرکت دائمی از آدرس url قدیم به جدید که برای سئو بسیار خوب است.
  • ریدایرکت 302: ریدایرکت موقت به یک آدرس جدید. از این گزینه در مواقعی که می خواهیم به طور موقت آدرس را تغییر دهیم و بعدا مجدد به آدرس قبلی بازگردانیم استفاده می کنیم.
  • Meta Refresh: در بخش head سایت به صورت یک کد کوتاه قرار می گیرد. این نوع ریدایرکت برای مواقعی که می خواهید پس از گذشت یک بازه زمانی مشخص و یا با رفرش صفحه به صفحه دیگری هدایت شوید استفاده می شود. متارفرش در سطح مرورگر اتفاق می افتد و روی بانس ریت و رتبه سایت تاثیر منفی دارد.
نکته: ریدایرکت 301 بهترین نوع ریدایرکت برای خطاهای 404 است. 

روش انتقال ریدایرکت 301 در وردپرس صرفا محدود به صفحات داخلی نیست و شما می توانید تا برای صفحات خارجی و لینک دادن به سایت دیگر هم استفاده کنید. همان طور که میدانید در سایت‌هایی که محتوای زیادی تولید می کنند به دلایلی ممکن است تا مجبور شوند یک نوشته را حذف کنند، در حالت عادی همه ما این صفحه را پاک می‌کنیم که در نهایت وقتی بازدیدکننده وارد سایت می شود به صفحه 404 وردپرس خواهد رسید. به طور کلی به دو روش امکان ریدایرکت وجود دارد:

  1. ریدایرکت دستی از طریق فایل htaccess هاست است.
  2. گاهی تعداد این خطاها به قدری زیاد است که امکان ریدایرکت آنها به صورت دستی وجود ندارد و به ابزاری برای ریدایرکت این خطاها نیاز پیدا خواهید کرد.

نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس

آیا بهتر نیست تا مطالب و لینک‌هایی که در سایت حذف می‌کنید و کاربران با مراجعه به چنین لینک‌هایی به صفحه 404 منتقل می‌شوند به یک نوشته مرتبط و یا صفحه دلخواه هدایت کنیم تا کاربران با یک صفحه خالی مواجه نشوند؟

بنابراین کاربرد ریدایرکت 301 در وردپرس اینجاست که به کار ما می آید و میتوانیم تا اعتباری که برای صفحه حذف شده به دست آورده بودیم را به صفحه دیگری که با آن صفحه مرتبط هست منتقل کنیم تا اعتباری که در موتور جستجو داشته به آن صفحه منتقل شده و در نتایج بالاتری قرار بگیرد. اگر تمایل دارید با ریدایرکت 301 بیشتر آشنا شوید توصیه می کنیم راهنمای آموزشی ریدایرکت ۳۰۱ چیست و چه کاربردی دارد؟ را مطالعه نمایید.

1- ریدایرکت لینک در وردپرس با افزونه Quick Redirect

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را داریم با عنوان Quick Page/Post Redirect Plugin در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون تونسته تا بیش از 100.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.6 را ازآن خود کنه کند با استفاده از این افزونه میتوانید نسبت به انتقال صفحات در وردپرس اقدام کنید.

قبل از هر کاری با کلیک روی دکمه زیر افزونه مورد نظر را دانلود کرده و یا اینکه با استفاده از آموزش آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب افزونه و فعال سازی اون در سایت خود کنید.

دانلود افزونه Quick Redirect

  1. پس از نصب و فعال سازی افزونه منویی با نام Quick Redirec در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد.
  2. با کلیک روی این منو میتوانید تا به تعریف لینک‌های مبدا و مقصد بپردازید و ریدایرکت 301 در وردپرس را برای لینک‌هایی که در نظر دارید انجام دهید.
    ریدایرکت کردن صفحات
  3. حالا همونطوری که در تصویر می‌بینید، در قسمت Request URL آدرس مبدا خودتان را وارد کنید، بعد در بخش Destination URL آدرس لینک مقصد را که قصد دارید تا کاربران به اون آدرس منتقل شوند را وارد کنید.

در حالت پیشفرض لینک‌های ریدایرکت شده در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس به صورت فالو هستند. اگر می‌خواهید تا لینک مورد نظر به صورت نوفالو باشد تیک گزینه NF را فعال کنید و اگر می‌خواهید تا لینک در تب جدید باز شود نیز تیک گزینه NW را فعال کرده و در نهایت بر روی Add New Redirects کلیک کنید.

تعیین ریدایرکت 301 در وردپرس

برای اینکه لینک‌هایی که به صورت 301 در وردپرس ریدایرکت شوند باید با استفاده از تنظیمات ساختار ریدایرکت را روی نوع 301 قرار دهید. بنابراین برای این منظور به منوی Redirect Options افزونه مراجعه کنید و سپس مشابه چیزی که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، نوع ریدایرکت را از بخش Make ALL Redirects this type روی 301 قرار دهید.

افزونه ریدایرکت وردپرس

  • Turn OFF all Redirects: با فعال کردن تیک این گزینه کلیه لینک‌هایی که تا به امروز ریدایرکت کردید غیرفعال خواهد شد.
  • Make ALL Redirects have rel nofollow: با استفاده از این گزینه می توانید تا ساختار کلیه لینک‌ها را روی نوفالو قرار دهید.
  • Make ALL Redirects open in a New Window: با استفاده از این گزینه میتوانید تا ساختار کلیه لینک‌ها را طوری تعیین کنید که با باز شدن در پنجره جدید ریدایرکت شوند.
  • Make ALL Redirects go to this URL: با استفاده از این گزینه هم میتوانید تا کلیه لینک‌های ریدایرکت شده را به آدرس دلخواهی هدایت کنید.

سایر تنظیمات این افزونه شاید برای همه شما نیاز نباشد اما به بررسی آن ها خواهم پرداخت. برای این منظور به منوی Redirect Options مراجعه کنید و سپس مشابه چیزی که در تصویر می‌بینید تنظیمات را به دلخواه خود تعیین کنید.

افزونه ریدایرکت وردپرس

  • Use with Custom Post Types: اگر از پست تایپ سفارشی در وردپرس استفاده می‌کنید تیک این گزینه را فعال کنید تا امکان انتقال در صفحه نوشته پست تایپ سفارشی برای شما فراهم باشد.
  • Show Column Headers: با استفاده از این گزینه هم میتوانید تا امکان نمایش لینک‌های ریدایرکت شده در صفحه ریدایرکت لینک‌ها را به صورت ستونی مشاهده کنید.
  • Use jQuery: با استفاده از این خاصیت میتوانید استفاده از جی کوئری این افزونه را در اولویت قرار دهید تا از بروز اختلال زمانی که از خاصیت جی‌کوئری در یک لینک از صفحه استفاده شده است، پیشگیری کنید.

درون‌ریزی و برون بری لینک در وردپرس

از دیگر قابلیت‌های افزونه امکان درون ریزی لینک‌ها برای انتقال آدرس‌ها و یا خروجی گرفتن و برون‌ریزی از لینک‌های ریدایرکت شده است که با استفاده از آن می‌توانید لیستی از لینک‌هایی که ریدایرکت کردید و یا قصد دارید تا ریدایرکت کنید را در قالب یک فایل CSV. در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس درون ریزی کنید و یا اینکه از لینک‌های موجود خروجی تهیه کنید.

ریدایرکت لینک های وردپرس

برای این منظور مشابه تصویر بالا به منوی Import/Export مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر برای خروجی گرفتن از بخش Export و برای درون ریزی کردن از بخش Import اقدام کنید.

نحوه ریدایرکت 301 در وردپرس

در نهایت میتوانید تا با مراجعه به منوی Redirects Summary گزارش لینک‌های ریدایرکت شده را مشاهده کنید.

2- آموزش افزونه redirection وردپرس

در میان افزونه های رایگان ریدایرکت در وردپرس افزونه redirection محبوب ترین آنهاست. با استفاده از افزونه redirection امکان ردیابی تمام خطاهای 404 و مدیریت ریدایرکت های 301 برای مدیران سایت های وردپرس فراهم شده است. این افزونه بهترین افزونه مدیریت ریدایرکت وردپرس است که به کمک آن به راحتی می توانید در خصوص تغییر مسیر 301 را مدیریت و خطاهای 404 اقدام کنید.

افزونه redirection وردپرس از مجموعه افزونه های رایگان وردپرس با بیش از یک میلیون نصب فعال است.

در وردپرس گاها ممکن است آدرس پیوند یکتا برخی از نوشته ها یا برگه ها تغییر کند. خطای 404 در مواجه با صفحاتی که آدرس آنها تغییر کرده است رخ می دهد. در واقع خطای 404 زمانی رخ می دهد که آدرس url صفحه ای که در گوگل ایندکس شده را تغییر دهید اما عملیات ریدایرکت را انجام ندهید. این اتفاق تاثیر نامطلوبی روی سئو و رتبه سایت می گذارد. برای ردیابی این خطاها و جلوگیری از وقوع خطای 404 نیاز به استفاده از افزونه های ریدایرکت خواهیم داشت. با استفاده از افزونه های ریدایرکت به موتورهای جستجو اعلام می کنیم صفحه ای که به دنبال آن هستید به موقعیت جدید تغییر مسیر پیدا کرده است. افزونه redirection یکی از قدرتمندترین این افزونه هاست که برای این منظور طراحی شده است. این افزونه یک افزونه مدیریت اختصاصی ریدایرکت در وردپرس بشمار می رود. redirection از تعداد کم ریدایرکت تا هزاران ریدایرکت را ساپورت می کند.

ویژگی های افزونه redirection

این افزونه با php نسخه 5.6 و نسخه های بالاتر سازگار است. مهم ترین ویژگی این افزونه مدیریت ربدایرکت های 301 و ردیابی خطاهای 404 است.

  • مدیریت ساده و آسان ریدایرکت های 301
  • امکان تعیین شرایط برای ریدایرکت
  • پشتیبانی از وب سرورهای  Apache و Nginx
  • امکان ریدایرکت دستی صفحات
  • امکان ریدایرکت خودکار آدرس ها
  • نصب و پیکربندی آسان
  • رایگان
  • امکان مشاهده تمامی ریدایرکت ها

این افزونه به صورت کاملا رایگان ارائه شده است و در مخزن وردپرس به راحتی قابل دانلود می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود افزونه از لینک زیر کمک بگیرید.

دانلود افزونه Redirection

آموزش ریدایرکت آدرس در وردپرس

  1. به منظور استفاده از این افزونه ابتدا باید آن را از طریق لینک ارائه شده در بالا یا با مراجعه به مسیر افزونه ها> افزودن و سپس جستجوی Redirection دانلود و نصب نمایید.
  2. پس از نصب و فعال سازی افزونه، در پیشخوان وردپرس به بخش ابزارها گزینه redirection اضافه می شود.

    ریدایرکت لینک در وردپرس

  3. پس از انتخاب گزینه redirection با صفحه خوش آمدگویی مواجه می شوید. روی گزینه شروع نصب کلیک کنید.
    افزونه redirection وردپرس

    • Monitor permalink change in wordpress posts and pages: اگر شما پیوند یکتا نوشته ها و یا برگه های سایت را تغییر دهید افزونه ریدایرکشن به طور خودکار آنها را ریدایرکت می کند.
    • keep a lod of all redirect and 404 errors: با انتخاب این گزینه گزارشی از تمام ریدایرکت ها و خطاهای 404 ایجاد می کند. این گزارش به شما اجازه می دهد بفهمید چه اتفاقاتی روی سایت شما افتاده است. توجه داشته باشید نگهداری این اطلاعات نیاز به فضای دیتابیس خواهد داشت.
    • store IP information for redirect and 404 errors: با فعال کردن گزینه قبلی این گزینه به شما نمایش داده می شود و اطلاعات ip را برای شما ذخیره می کند. ر مرحله بعد گزینه هایی وجود دارد که می توان بر اساس نیاز خود آنها را فعال نمود.
  4. در نهایت گزینه ادامه نصب را برای رفتن به مرحله بعد انتخاب نمایید.
    افزونه redirection
  5. افزونه redirection برای اتصال به وردپرس از rest API استفاده می کند. گاهی اوقات ممکن است به دلیل وجود برخی موارد امنیتی مثل wordfence ، فایروال سرور، نرم افزار cloudflare و برخی افزونه های دیگر مسدود شود.
    افزونه redirectionدر این مرحله REST API تست می شود و اگر مسدود نشده باشد با پیغام سبز رنگ “خوب” مواجه می شوید. روی گزینه اتمام نصب کلیک کنید.
  6. اکنون تنظیم مجدد بازگردانی انجام می شود روی گزینه تمام کلیک کنید.
    آموزش کار با افزونه redirection
  7. حال با پنجره زیر مواجه می شوید که نشان می دهد داده ها ریدایرکت شده اند. روی دکمه continue کلیک کنید.
    آموزش کار با افزونه redirection
  8. در نهایت با صفحه زیر مواجه می شوید که شامل 7 سربرگ برای انجام تنظیمات است. در سربرگ تغییر مسیر می توانید آدرس قدیمی را به آدرس جدید انتقال دهید. در قسمت نشانی اصلی آدرس قبلی نوشته را وارد می کنیم و در url هدف آدرس جدید را وارد کرده و روی گزینه ذخیره سازی کلیک کنید.
    آموزش کار با افزونه redirection
  9. در سربرگ گروه ها باید ریدایرکت های خود را در دو گروه پیش فرض قرار دهید.
    • نوشته های اصلاح یافته: پست هایی که لینک آنها را تغییر داده اید در این گروه قرار می گیرند. در این گروه به صورت خودکار از لینک های قدیمی روی آدرس های جدید ریدایرکت می شود.
    • تغییر مسیرها: تغییر مسیرهایی که به صورت دستی در سربرگ اول ایجاد کرده اید در این دسته قرار می گیرند.

    ریدایرکت لینک در وردپرس

  10. درسربرگ site به منظور تغییر مسیر کل سایت یک دامنه وارد می کنیم. با انجام این کار تمام آدرس ها تغییر می کند. آدرس دامنه جدید را در بخش Relocate to domain وارد کنید. این سربرگ زمانی کاربرد دارد که تصمیم دارید دامنه سایت خود را به طور کامل عوض کنید.
    افزونه ریدایرکت 404 وردپرس
  11. در سربرگ گزارش ها می توانید ببینید کاربران در چه تاریخی و چه زمانی وارد آدرس قدیمی سایت شده و به آدرس جدید منتقل شده اند.
    افزونه ریدایرکت 404 وردپرس
  12. در سربرگ 404 ها گزارش دقیقی از تمام خطاهای 404 سایت را مشاهده خواهید کرد.
    افزونه ریدایرکت وردپرس
  13. در سربرگ وارد/ خارج کردن می توانید تمام ریدایرکت های موجود در دو گروه اصلاح یافته و تغییر مسیرها را درون ریزی و وبرون بری کنید. در واقع می توانید  فایل هایی را ایمپورت و همچنین خروجی بگیرید.
    افزونه redirection
  14. در سربرگ نشانی می توانید تنظیمات لازم جهت مدیریت لینک های 404 را انجام دهید که در ادامه به شرح مفصل آن می پردازیم:
    آموزش کار با افزونه redirection

    • redirect logs: مدت زمان نگهداری ریدایرکت ها را در این قسمت می توان مشخص نمود.
    • logs 404: مدت زمان نگهداری گزارش خطاهای 404 را در این بخش تعیین می کنیم.
    • ip logging: سطح گزارش های IP در این بخش مشخص می شود.
    • URL Monitor: در این بخش می توانید بخش هایی از سایت را که می خواهید نظارت کنید تا در صورت تغییر مسیر ریدایرکت شود مشخص نمایید.
    • URL Monitor change: گروه مورد نظر را برای نظارت انتخاب نمایید.
    • توکن RSS: آدرس RSS را در این قسمت وارد نمایید.
    • default url settings: تنظیمات url پیش فرض برای تمام ریدایرکت ها اعمال می شود. مگر اینکه ریدایرکتی را به صورت دستی تنظیم کرده باشید.
    • default query matching: تنظیمات پیش فرض جستجو روی تمام ریدایرکت ها اعمال می شود.
    • ایجاد خودکار نشانی: در این بخش به طور خودکار یک آدرس url تولید می کند.
    • Apache .htaccess: تغییر مسیرها می توانند در فایل htaccess ذخیره شوند.
    • بازگردانی کش: در این بخش می توانید مشخص کنید در چه بازه زمانی حافظه کش ریدایرکت شود.
    • REST API: استفاده از REST API برای تغییر مسیر

    در نهایت می توانید با انتخاب گزینه پاک کردن تغییر مسیرها تمامی ریدایرکت ها را حذف نمایید.

  15. در سربرگ پشتیبانی در صورتی که با مشکلی مواجه شدید می توانید آن را گزارش دهید. در قسمت wordpress REST API دکمه سبز رنگ به معنای اتصال درست است. اما اگر در اتصال به REST API مشکلی وجود داشته باشد با انتخاب نمایش مشکلات می توانید آن را مشاهده کنید.
    افزونه redirection وردپرس

در نهایت با پیکربندی کلی افزونه قادر به مدیریت کلیه  لینک های خود خواهید بود.

سوالات متداول درباره افزونه redirection

  • چه زمانی باید ریدایرکت انجام دهیم؟
    هر زمان آدرس موجود در صفحات سایت خود را تغییر دادید باید عمل ریدایرکت را انجام دهید.
  • چگونه می توانم از این افزونه استفاده کنم؟
    کافیست url اصلی (آدرس قدیمی) را شناسایی و url هدف (آدرس جدید) را مشخص نمایید.
  • آیا صفحات جدید را می توان دوباره ریدایرکت کرد؟
    بله. اما به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود.
  • آیا تغییر آدرس صفحات به سئو سایت من لطمه خواهد زد؟
    اگر به درستی آدرس ها ریدایرکت شود به سئو سایت شما لطمه ای وارد نخواهد شد.
  • چطور یک صفحه را ریدایرکت کنیم؟
    به دو روش ریدایرکت دستی با تغییر کدهای htaccess و ریدایرکت با افزونه امکان پذیر است.
  • چرا باید از افزونه redirection به جای htaccess استفاده کنیم؟
    سهولت استفاده. وقتی آدرس url یک صفحه تغییر می کند ریدایرکت به صورت خودکار انجام می شود و این کار نسبت به ریدایرکت دستی در htaccess راحت تر است. علاوه بر این با افزونه redirection امکان ردیابی خطاهای 404 نیز فراهم شده است.
  • آیا ریدایرکت 301 آسیبی به سایت وارد می کند؟
    اگر تعداد خطاهای 404 سایت شما بیش از حد باشد می تواند برای سایت مضر باشد. اما ریدایرکت 301 یک روش مناسب برای ارجاع به یک صفحه جدید است. که اتفاقا می تواند کاربران شما را راضی نگه دارد اما باید محتوای صفحه ریدایرکت شده با صفحه مورد نظر مرتبط باشد.

redirection و Quick Redirec قطعا از بهترین افزونه های وردپرس هستند که به شما کمک می کنند ریدایرکت های 301 را بدون مراجعه به هاست و تغییر در کدهای htaccess مدیریت کنید، خطاهای 404 سایت را پیگیری و سایت خود را بهبود ببخشید. با انجام ریدایرکت تمام ترافیک آدرس قبلی به آدرس جدید منتقل می شود. شما از چه افزونه ای برای مدیریت خطاهای 404 و صفحات قدیمی استفاده می کنید؟ ما در این مطلب محبوب ترین افزونه های رایگان ریدایرکت لینک در وردپرس را به شما معرفی کردیم. امیدواریم به کمک این مقاله توانسته باشید تمام خطاهای 404 موجود در سایت خود را شناسایی و آنها را به آدرس جدید ریدایرکت کنید همچنین صفحات قدیمی را بهبود ببخشید. اگر این مطلب برای شما مفید بود لینک آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

آموزش رایگان وردپرس

4.4/5 - (55 امتیاز)

علی یزدان پرست

حدود 8 سالی هست که در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت می کند و علاقه زیادی به کسب تجربه در زمینه بازاریابی اینترنتی و تجارت الکترونیک دارد، علی یک کارآفرین خستگی ناپذیر است و با انرژی حیرت انگیزی تمام قسمت های میزبان فا را توسعه می دهد، علی به سبک حرفه ای و انحصاری خود زندگی می کند و خط فکری خاصی را همیشه دنبال می کند، او رفتار هایی کاملا متفاوت نسبت به سایر مدیرانی که تا به حال دیده اید دارد...

‫۸۳ دیدگاه ها

  1. سلام . ممنون از این توضیح .
    ما قصد داریم نحوه نمایش همه مطالبمون رو عوض کنیم . مثلا:
    test .com/1396/07/25/test

    بشه :
    test .com/test
    و خب بعد از این تغییر، سئو و همه چیز دیگه میریزه به هم… بیشتر از 1000 تا مطلب هم در سایت هست.
    برای این مشکل، پیشنهادی دارین ؟
    ممنونم.

    1. سلام آقا شاهین عزیز
      برای این مورد پیشنهاداتی که من براتون دارم اینه که:
      1- اگر از افزونه سئو وردپرس استفاده می‌کنید پیوند یکتا رو تغییر بدین و قبل از ذخیره اون پیوند مطالب رو در ساختار قبل رو تو یه فایل داشته باشید تا بعد از تغییرش به اون ساختار قبلی مراجعه کنید تا ببینید ریدایرکت صورت میگیره یانه. تو بیشتر موارد ریدایرکت با افزونه Yoast Seo صورت میگیره و مشکلتون برطرف خواهد شد.

      2- اما اگه با این روش نشد میتونید تا با استفاده از آموزش خروجی گرفتن از آدرس‌های وردپرس از لینک مطالب یک خروجی تهیه کنید و سپس با استفاده از همین آموزش لینک‌ها را با استفاده از فایل csv که در اختیار دارید درون ریزی کنید و به ساختار جدید ریدایرکت کنید.

      روش اولی به احتمال خیلی زیاد جوابگو هست و در هر دو حالت میتونید از حالت ریدایرکت 301 در وردپرس استفاده کنید تا اعتبار سایت هم از دست نره.
      سوال دیگه‌ای بود در خدمتم 🙂

      1. سلام خسته نباشید
        من این کار رو با افزونه یوست انجام دادم و خیلی هم راحت بود
        این پست هم خیلی کاربردی بود
        تشکر فراوان

        1. سلام و احترام دوست عزیز؛
          بله روش های متعددی در خصوص ریدایرکت لینک های وردپرس وجود دارد. ممنون که تجربیات ارزشمند خود در خصوص ریدایرکت لینک در وردپرس را با ما و کاربران میزبان فا به اشتراک می گذارید.

  2. سلام و عرض خسته نباشید
    خیلی ممنون از آموزشتون
    بنده از این پلاگین و حتی یک پلاگین معروف دیگه برای ریدایرکت کردن 301 صفحات استفاده کردم
    مشکل حل میشه ولی سایت به شدت کند میشه چون تعداد ریدایرکت های من 30 صفحه است
    در حال حاضر ممنون میشم سریعتر کمکم کنید چون راه دیگه ای برای از بین بردن ارورهای 404 وبمستر تولز به ذهنم نمیرسه
    در حالی که اصلا حذف کردن آدرس ها از گوگل وبمستر هم اصلا پاسخگو نیست

      1. در کلیه صفحات کند میشه به حالتی که سایت بالا نمیاد
        هر روزه این ارورهای 404 قدیمی رو از گوگل دریافت میکنم

        1. بنده سایت شما را بررسی کردم، هیچ مشکلی بایت این افزونه در صفحاتتون وجود نداره و سایت به درستی لود میشه
          یک بار کوکی و کش مرورگرتون را پاک کنید، احتمالا بخاطر کوکی هست که این مشکل را دارید.
          موفق باشید 🙂

          1. بزرگوار لطف فرمودید چک کردید ولی فقط 2 روز پیش مجبور شدم افزونه رو غیر فعال کنم چون سایت بالا نمیومد و گرنه الان مشکلی نیست

            1. فعال کنید و سپس با پشتیبان هاستتون در ارتباط باشید تا فایل لاگ را بررسی کنند که مشکل به چه دلیلی رخ داده
              این افزونه تو سایت‌های مختلف استفاده شده و تا به امروز مشکلی در اون ندیدم، بعید میدونم مشکل بخاطر این افزونه باشه
              ممکنه به خاطر اختلال با افزونه دیگه پیش بیاد که میتونید از افزونه جایگزین استفاده کنید.

  3. ممنون بابت آموزش خوبتون
    من میخوام دامین سایت ام رو تغییر بدم و این ریدایرکت کردن به دو بخش تقسیم میشه یه کتگوری محصولات که آدرس ها هیچ فرقی نکردن و فقط دامنه عوض شده به این شکل :
    https://olddomain.com/product/nameproduct
    https://newdomain.com/product/nameproduct
    که تعداد صفحات این محصولات زیاده و میخوام کلا کتگوری رو ریدایرکت بدم ، با خود افزونه ای که فرمودین میتونم یه کتگوری رو کامل ریدایرکت بدم ؟ یا اینکه داخل افزونه باید بیام دونه دونه صفحات اون کتگوری رو ریدایرکت بدم ؟

    و بخش دوم یه سری صفحات دیگه مثل about که ادرسشون عوض شده و تعدادشون زیاد نیست میخوام دستی با همین افزونه ریدایرکت بدم
    و اینکه بعد از ریدایرکت ها تا چند وقت باید اون سایت قبلی رو توی یه هاست نگه دارم ؟
    ممنونم میشم راهنمایی کنید ، خیلی حیاتیه
    تشکر

    1. سلام و روز بخیر،
      از تاپیک زیر که با استفاده از افزونه Redirection قابل انجام هست استفاده کنید، دقیقا چیزیه که شما نیاز دارید.
      https://wordpress.org/support/topic/how-to-redirect-all-subpages-to-another-domain/
      نگهداری اون سایت تا زمانی کاربرد داره که شما از نتایج گوگل سایت قبلی را حذف کرده باشید. پس تا وقتی در نتایج گوگل باشه سایت باید آنلاین باشه، چون وقتی نتایج باشه و سایت آنلاین نباشه ریدایرکت انجام نمیگیره.

    2. سلام. ایا اگر ریدایرکت رو انجام بدیم و افزونه رو پاک کنیم تنظیماتی که برای ریدایرکت انجام دادیم از بین میره؟

  4. درود
    اگر بخام یکی از صفحات سایتم رو ریدارکت کنم روی صفحه ایی از سایت دیگه ایی ک مال خودم نیست چه کار باید بکنم؟؟؟؟

    1. سلام و وقت بخیر، کافیه به همین طریق عمل کنید و آدرس سایت مقصد را به جاش وارد کنید. هیچ فرقی بین ایکه لینک از خود دامنه باشه یا از دامنه دیگه وجود نخواهد داشت و کاربر ریدایرکت میشه اما با انتخاب فالو بودن لینک اعتباری از دامنه سایت خودتون به دامنه مقصد در موتورهای جستجو داده خواهد شد.

  5. سلام
    من چند ماه هست که صفحه ای با یک کلیدواژه خاص ایجاد کردم. طی این مدت کلی بک لینک گرفته این صفحه.
    قبلا با همین کلیدواژه صفحه اول سایتم تو گوگل بالا بود.
    الان گوگل گیج شده و نمیدونه کدومو باید اهمیت بده.
    میتونم صفحه ای که چندماه پیش باز کردم رو حذف کنم و لینکشو ریدایرکت کنم به صفحه اصلی سایت؟
    تکلیف اون همه بک لینک کی طی چند ماه اون صفحه گرفته چی میشه؟
    اگر اعتبارش میره روی صفحه اصلی که این کار رو انجام بدم.
    اگر هم امکان این هست که گوگل این ریدایرکت رو به عنوان کلاکینگ ببینه , چه راهکاری مدنظر شماست؟

    1. سلام و وقت بخیر، پیشنهاد می‌کنم روی همون صفحه تمرکز کنید و سعی کنید با بهینه سازی و بهبود صفحه از نظر محتوای و… بیاریدش بالا دوباره. تغییرات بخاطر الگوریتم‌های گوگل هست که در حال تغییر هستند و هنوز به یک ثبات نرسیده.
      ریدایرکت کردن این صفحه خاص برای صفحه اصلی خوبه اما اگه همین صفحه رو به نتیجه اول برسونید و به کمک اون یه لینک به صفحه اصلی سایت بدین تاثیر بهتری خواهد داشت.

  6. سلام وقتتون بخیر؛
    خواستم بدونم اگه بخوایم یک صفحه از وبلاگ(سرویس وبلاگی میهن بلاگ) ریدایرکت کنیم یک اصلا قابلیت همچین کاری هست یا خیر؟
    دوم از کد باید استفاده کنیم؟
    با تشکر

  7. من منظور این مطلب رو متوجه نشدم ،یعنی اگه من یک نوشته ای در وردپرس ایجاد کرده باشم و پاک کنم گوگل خطای ۳۰۱ میده و باید ریدایرکت کنم!؟؟
    آخه من چندین بار این کارو انجام دادم و نمیدونم ک خطا داده یا نه

    1. سلام روزبخیر؛
      وقتی یه محتوایی منتشر میشه آدرس منحصر به فرد خودش رو داره حالااگر این لینک در سایت وجود داشته باشه و کاربری روی اون کلیک کنه یا این محتوا در گوگل ایندکس بشه و کاربری به واسطه اون لینک به سایت شما مراجعه کنه با ارور 404 مواجه میشه ساده ترین روش رفع مشکل :
      1: حذف ادرس از گوگل
      2: ریدایرکت 301 اون ادرس به محتوای مرتب یا صفحه اصلی
      3: اصلاح لینک

  8. سلام و خسته نباشید
    من یک مشکلی دارم یک سری از صفحات سایت من لینک هاشون شکسته شده اند یعنی قبلا اون ها رو حذف کردم ولی یادم رفته ریدایرکت 301 انجام بدم و الان گوگل هر دو صفحه رو بالا میاره
    من الان میخوام ریدایرکت انجام بدم بهتره با افزونه یوآست این کار رو انجام بدم یا از برم تو htacces به صورت دستی ریدایرکت انجام بدم ؟
    تشکر از سایت بسیارخوبتون

    1. با سلام دوست عزیز
      در خصوص استفاده از یوآست سئو یا وارد کردن کدهای ریدایرکت در htaccess تفاوت خاصی مشاهده نمی شود. هر کدام از این دو روش که تصور می کنید بهتر می توانید از طریق آن پیش بروید را انتخاب نمایید. فقط در نظر داشته باشید که بهترین کار این است که هر چه سریع تر در خصوص ریدایرکت لینک ها اقدام نمایید تا سئو وب سایتتان آسیب بیشتری نبیند.
      موفق و پیروز باشید

  9. سلام میشه بعد از ریدایرکت افزونه رو حذف کرد؟ یا میشه کاری کرد بدون افزونه ریدایرکت انجام بشه؟ افزونه یواست رو برای ریدایرکت 150 تا نوشته پیشنهاد میدید؟
    معتبر ترین مرجع آموزش هستین به نظرم ممنون

    1. با سلام دوست عزیز
      شما می توانید بدون استفاده از افزونه نیز فرآیند ریدایرکت 301 را برای دامنه خود یا لینک های داخلی آن داشته باشید. در همین راستا می توانید مقاله چگونه دامنه را ریدایرکت کنیم را مطالعه نمایید.
      موفق و پیروز باشید

  10. سلام:من 2 تا سوال دارم راهنمایی کنید ممنون میشم:
    1- من از اطلاعات سایتم بک آپ گرفتم ولی امروز که سایتم را دوباره ریست و قالب مجددا آپلود کردم وقتی میخوام بک آپ را درون ریزی کنم فایل زیپ را آپلود
    . بعدش استراکت میکنم ولی مطالب و قالب و پنل قبلی را نمایش نمیده لطفا راهنمایی بفرماید که فایل زیپ بک آپ را در قسمت فایل منیجر آپلود کنم یا در قسمت پابلیک اچ تی میل آپلود کنم … در این مورد راهنمایی بفرماید.
    pacoherb.com

    2- در سایت دیگرم اطلاعات را ریست کردم و وردپرس و قالب را مجددا نصب کردم ولی با درون ریزی بک آپم سایتم به سایت دیگرم ریداکت میشه چیکار کنم که از این حالت خارج بشه
    paco.ir به سایت oxcel.ir ریداکت میشه

    1. سلام و وقت بخیر؛
      در خصوص سوال اول، اطلاعات و محتویات سایت باید در مسیر فایل منیجر دایرکتوری public_html قرار بگیره.
      در خصوص ریدایرکت هم باید کدهای مربوطه بررسی بشه و اگر ریدایرکتی قبلا صورت گرفته حذف بشه. در این خصوص باید با تنظیمات ریدایرکت در سی پنل اشنایی داشته باشید. برای این منظور توصیه میکنم حتما مقاله زیر رو مطالعه کنید.
      نحوه ریدایرکت یک آدرس به آدرس دیگر در هاست سی پنل

  11. سلام تشکر از مطالب فوق مفید سایت میزبان فا
    یک سوال
    من بعد از تصب قالب وردپرس-یادم نبود نمایش موتورهای جستجو را خاموش کنم و تقریبا تمام صفحات قالب را با نام دامنه من ایندکس کرد داخل گوگل-
    من هم تمام صفحات را پاک کردم و ادرسی نیست
    اما الان داخل سرچ کنسول دیدم که 120 تا صفحه قالب ر با نام دامه من ایندکس کرده
    راه حل میشه معرفی کنید؟تشکر از ششما

    1. سلام روزبخیر؛
      وجود صفحاتی با خطای 404 برای سئو سایت خوب نیست… در خصوص ارورهای 404 می بایست به صفحاتی با مضمون مشابه ریدایرکت انجام بشه .

  12. با سلام و عرض ادب
    من به دلایل فنی مجبور به تغییر نوع لینک ها فقط در صفحات محصولاتم هستم. برای ریدایرکت کردن این لینکها چه راهکاری برای بنده دارین که بشه با کمترین صرف زمان این کار رو انجام داد؟ به دلیل اینکه تعداد محصولاتم زیاده بسیار مشکل میشه که یک یک لینک ها رو ریدایرکت کنم. باتشکر از شما

    1. سلام و احترام؛
      در صورتی که قصد دارید لینک های خاصی رو ریدایرکت کنید باید به صورت دستی اقدام بشه.
      در این خصوص خیلی باید دقت کنید چون کوچکترین اشتباه به سئوی سایتتون ضرر وارد میکنه.
      توصیه میکنم مقاله چگونه دامنه را ریدایرکت کنیم را مطالعه کنید.

  13. با سلام نمی شه برای ریدایرکت از همون افزونه یواست سئو استفاده کنیم دیگه این افزونه که گفتینو نصب نکنیم؟

    1. سلام و احترام؛
      ماهیت افزونه یواست سئو برای کنترل چگالی کلمه کلیدی، عنوان سئو، توضیحات متا، راهنمایی در خصوص سئو محتوا و موارد این چنینی هستش و عملا برای ریدایرکت استفاده نمیشه.

  14. سلام
    سایت قبلی من وردپرس نیست و ادرسش به این شکله
    ***
    حالا ورد پرس نصب کردم قاعدتا باید این شکلی بشه
    ***
    ومیخوام همه ادرس های قبلی به این ادرس جدید ریدایرکت 301 بشه
    ازاین طریقی که فرمودید انجام میشه و افت رتبه پیدا نمیکنه؟

    باتشکر

    1. سلام روزبخیر؛
      این افزونه ها وردپرسی هستن در واقع برای سایت های وردپرسی مورد استفاده قرار میگیرند نمیتونید لینک های قدیمی رو به این روش روی سایت جدید ریدایرکت کنید. شما باید بر اساس سیستم مدیریت محتوای قبلی در خصوص ریدایرکت اقدام کنید.

  15. سلام ، من ssl سایت رو فعال کردم ، اما بعد از فعال کردن ادرس هایی که ریدایرکت کردم کلا از کار افتاده ریدایرکت و این افزونه کار نمیکنه؟
    علت چیه؟

  16. سلام وقت بخیر ببخشید یه سوال داشتم،من اگه یه سایت رو طراحی کنم که صفحه نخستش رتبه ی سئو پایینی داشته باشه و توی رتبه های جستجو نیاد،ولی صفحاتی با رتبه سئو عالی تو همون سایت داشته باشم میتونم با این افزونه اینکارو کنم که اگه با کلمه کلیدی یکی از این صفحات اومد بالا تو نتایج جستجو به صفحه نخستم ریدایرکت کنه که با کلیک روی اون بره توی صفحه نخست به جای اون صفحه که جستجو کرده.ممنون از سایت خوبتون.

    1. سلام وقت بخیر؛
      ماهیت ریدایرکت برای اینه ارزش و اعتبار یک صفحه رو به صورت موق یا دائم به لینک دیگری منتقل کنید چنین کاری رو مواقعی که تمایل به عدم نمایش محتوا ندارید یا ارور 404 مشاهده میشه انجام میدن با ریدایرکت یک صفحه ارزش صفحه اصلی اونقدر بالا یا پایین نمیره باید کاربران و با ترفندهای مختلف به صفحه اصلی سایتتون هدیت کنید و همچنین تغییراتی در صفحه اصلی ایجاد کنید تا برای کاربر جذاب تر بشه و ماندگاری در سایتتون هم بالاتر بره از طرفی می تونید با لینک سازی داخلی در بخش های مختلف سایت و درون محتوا جایگاه صفحه اصلی سایت رو بهبود بدید.

  17. سلام ممنون بابت مطلب کاربردی و مفیدتون
    من افزونه اولی که معرفی کردین رو نصب کردم و ریدایرکت هارو انجام دادم ولی وقتی تو گوگل روی اون لینکی که ریدایرکت کردم میزنم میبره منو روی همون صفحه و انگار ریدایرکت انجام نشده…طول میکشه تا این ریدایرکت انجام بشه ؟
    ممنون از پاسخگویییتون

    1. سلام روزبخیر؛
      ریدایرکت به صورت آنی انجام میشه در لیست ریدایرکت های صورت گرفته در افزونه بررسی کنید آدرس مورد نظر و آدرس مقصد موجود باشه و همچنین صحتشون رو چک کنید.

  18. سرکار خانم اسماعیلی
    سلام و عرض ادب
    mysit. ir/cart
    به صورت اشتباه ریدایرکت شده به صفحه اصلی، اطلاعات این لینک از یوآست هم حذف شده، راه حل برداشتن این ریدایرکت چیست؟ آیا باید کدی زده بشه؟
    ممنونم از شما

    1. سلام روزبخیر؛
      ایا از افزونه برای ریدایرکت استفاده کردید یا کد؟
      فایل htaccess رو حتما چک کنید و اگر کد ریدایرکتی در خصوص این صفحه وجود داشت حذف بشه.

  19. سلام من قفال کردم ولی حالا غیر فعال کردم افزونه رو هم حذف کردم ولی هنوز تنظیمات باقی موندن چیکار کنم؟

    1. سلام روزبخیر؛
      قبل از غیرفعال کردن افزونه می بایست ریدایرکت مد نظر که قرار هست لغو بشه رو حذف کنید.

  20. سلام من تازه سایت وردپرسی مو راه اندازه کردم ولی وقتی اسم سایتمو وارد می کنم به جای صفحه اصلی، گوگل لینک صفحات فرعی رو بالا میاره. مشکل از چه جاهایی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید که خیلی گیرم. آیا این مشکل مشکل پیش پا افتاده ای هست و افزونه ای براش وجود داره؟

    1. با سلام دوست عزیز
      گوگل به طور کلی صفحات ایندکس شده را به شما نمایش می دهد. لازم است بررسی کنید که صفحه اصلی وب سایت شما ایندکس شده است یا نه. برای بررسی این مورد می توانید آدرس سایت خود را به صورت site:yourdomain.com وارد نمایید. اگر صفحه اصلی نمایش داده شد یعنی ایندکس شده است و تنها به دلایل مربوط به سئو نمایش داده نمی شود. اما اگر نشان داده نشد بهتر است از طریق آموزش ابزار URL inspection گوگل سرچ کنسول اقدام به ایندکس نمودن صفحه فوق نمایید.
      موفق و پیروز باشید

  21. سلام
    مگه با استفاده از یوست سئو نمیشه این کار رو انجام داد؟
    چرا می بایست افزونه دیگری استفاده کرد؟

    1. سلام روزبخیر؛
      بله در افزونه یواست سئو هم امکان ریدایرکت ادرس ها وجود داره اما برخی کاربران تمایل دارن برای مدیریت تمامی لینک ها از یک افزونه ثابت استفاده کنن یا تعداد ادرس هایی که ممکنه ریدایرکت بشه زیاد هست بر همین اساس استفاده از یک افزونه و ریدایرکت به این شیوه براشون راحت تره.

  22. سلام، بسیار آموزش خوبی بود، ای کاش این رو زودتر دیده بودم. الآن لینک نام نویسی صفحه ورود وردپرس رو ریدایرکت کردم به صفحه ثبت نام افزونه ultimate member و 2 روز زمان گذاشتم که برش گردونم اما نمیشه، کلا تا افزونه رو غیر فعال میکنم همه چیز درست میشه اما همینکه نصب میشه دوباره نام نویسی صفحه ورود وردپرس ریدایرکت میشه به صفحه ای که در افزونه ultimate member به عنوان صفحه نام نویسی تنظیم شده یعنی اگر صفحه “تماس با ما” رو در افزونه به عنوان صفحه ثبت نام قرار بدم، نام نویسی صفحه ورود وردپرس به اون ریدایرکت میشه. حس میکنم به اون بخش از افزونه ریدایرکت شده اما خب چطور ممکنه؟!! همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم، همچنین htaccess رو هم چک کردم.
    آیا راه حلی وجود داره که برگرده مثل اول؟ ممنون از شما

  23. سلام.صفحات رو ریدایرکت کردم و همه چی درسته.آیا کار دیگه ای باید انجام بدم؟ مثلا صفحات قبلی رو حذف کنم که تو سایت مپ نباشن؟

  24. ۳_وقتی چند مطلب زیر مجموعه یک برچسب هستن آیا نیازه که جدا بهینه بشن؟ یا اینکه همین که برچسب بهینه بشه کافیه؟
    ۲_توضیحات برای برچسب نیازه یا نه؟ چرا توی یواست سئو این توضیحات رو میخواد تا سبز بشه؟

    1. سلام و احترام؛
      بهینه سازی برای مقالات رو بله باید به صورت مجزا انجام بدید.
      اصولا کمتر وبسایتی این توضیحات رو برای برچسب ها درج میکنن اما وجودش موثر و مفید هست و حتی اگر از کلمات مترادف و بهینه در این توضیحات استفاده کنید بسیار عالی خواهد بود.
      صرفا به سبز شدن چراغ یواست بسنده نکنید.

  25. سلام و وقت بخیر؛
    وقتی می خواهد http به https تبدیل شود ، ارور default web page را می دهد.

  26. با سلام
    ممنون از محتوای ارزشمندی که منتشر کردین
    سوالی که دارم از آنجایی که ایجاد ریدایرکت میتونه تو سرعت سایت تاثیر منفی بزاره .
    و بعد از ایجاد برگه داخل وردپرس لینک ساخته میشه و بعد از آن اقدام برای کوتاه کردن لینک و ریدایرکت 301 میکنیم.
    امکانش هست بشه این پروسه رو انجام ندیم و همون ابتدا اقدام به قرار دادن لینک کوتاه کنیم تا نیازی به ریدایرکت نباشه.

  27. به نام خدا
    سلام
    در هنگام کار با افزونه Redirection چطور می شود لینک در یک تب جدید باز شود. مانند عملکرد terget=”_blank” در کدهای html
    با سپاس

    1. سلام و احترام؛
      در بخش تنطیمات گزین های تحت عنوان New Window(NW) ارائه شده که با فعال نمودن Use with jQuery در بخش تنطیمات قابل استفاده خواهد بود.

  28. سلام .وقت بخیر
    در سایت جوملا یک کتگوری (old_example/)که شامل تعدادی زیادی مطلب هست رو میخوام داخل فایل htaccess به یک کتگوری جدید (/new_example/) ریدایرکت کنم، داخل خیلی از مقالات نوشته بودند که باید از نمونه کد زیر استفاده کنم ولی متاسفانه بعد از قرار دادن کد، ریدایرکت انجام نمیشه؟ آیا این کد اشتباه هست؟ از چه روشی می تونم این ریدارکت رو انجام بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^old_example/(.*)$ /new_example/$1 [R=301,L]

  29. سلام من در دامنه اصلی سایت ام بخشی بنام بلاگ دارم از 49 پست بلاگ که درست کردم هفت تاش ورودی روزانه دارم سایتم هم فروشگاهی هست اگر بخوام ساب دامنه که مخصوص پست های آموزشی ام باشه که شامل همان 49 پست بلاگ دامنه اصلی باشه که یکسری آن ها حتی ورودی دارم از گوگل روزانه چطوری می توانم به ساب دامنه منتقل کنم بدون افت رتبه کلمات کلیدی سایت ام؟

    1. سلام و احترام دوست عزیز؛
      ماهیت ساب دامنه و ساب فولدر کمی تفاوت تکنیکی دارد. ساب دامنه به عنوان وبسایت مجزایی در نظر گرفته خواهد شد اما ساب فولدر در کنار دامنه اصلی می تواند موجب رشد برندینگ شما گردد.
      می توانید بلاگ خود را در یک ساب فولدر راه اندزی نموده و پس از اصلاح ادرس دهی ها این موضوع را از طریق سرچ کنسول اعلام نمایید که آدرس بلاگ شما تغییر یافته است.

  30. سلام درود
    بنده قصد دارم کلا دسته بندی های سایتم رو تغییر بدم یعنی تعدادی رو حذف و تعدادی رو هم اضافه کنم .
    اینطوری قاعدتا URL ها تغییر خواهند کرد و ممکنه به سئوی سایت ضربه بخوره .
    اگر بخوام تک تک پست ها رو به URL های جدید ریدایرکت کنم ، خیلی زمان بره .
    بنظر شما راه حل چیست ؟

    1. سلام و احترام دوست عزیز؛
      در چنین شرایطی آدرس های قدیمی تر از دسترس خارج و ممکن است خطاهای 404 دریافت شود بهتر است آدرس های جدید را ریدایرکت نمایید بدین منظور می توانید از افزونه Redirection استفاده کنید در این افزونه قابلیت “افزودن تغییر مسیر جدید” ارائه شده که می توانید از آن جهت معرفی آدرس های جدید استفاده کنید.

  31. سلام وقتتون بخیر آیا گزینه ای داره که همه لینک های ساخته شده رو با یک گزینه به یک لینک خاص دایورت کنیم ؟

    1. سلام و احترام دوست عزیز؛
      گزینه هایی برای ایمپورت و اکسپورت لینک ها یا مشاهده گزاشات کلی وجود دارد اما امکان ریدایرکت همزمان کلیه لینک ها ارائه نشده است.

  32. سلام بسیار عالی بود. کار این افزونه عالیه..

    فقط یه سوال : من سایتم رو اول با دامنهcom شروع کردم که خیلی از صفحات با این دامنه در گوگل بالا میاد اما در سال دوم دامنه ir را فعال کردم و دامنه com رو تمدید نکردم.. و حالا همون نتایج دامنه com بالا میاد اما خالیه…چطور میشه این صفحات را به دامنه ir انتقال داد؟

  33. با سلام
    لینکهای افیلیت داخل مقالاتم رو میخوام به صفحه فروشگاه خودم ریدایرکت کنم ولی متاسفانه یواست قبول نمیکنه و انگار باید هر دو لینک مربوط به دامنه خودم باشه.
    لینکهای افیلیت مربوط به سایت دیگه هستش که داخل مقالاتم هست ومیخوام همشون به صفحه فروشگاه خودم ریدایرکت بشن.
    میتونید در این خصوص من رو کمک کنید؟
    با تشکر از شما

  34. سلام
    من قبلا پلاگین ریدرکت نصب کردم و یک لینگ انتقال دادم. الان میخام دوباره همون لینکی که انتقال دادم به حالت اول خودش برگردونم. بنابراین در داخل تنظیمات پلاگین، لینک هدف همون لینک اصلی قرار دادم. اما اون صفحه برام باز نمیشه و اروری که نشون میده اینه:
    redirected you too many times.
    Try clearing your cookies
    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
    علتش میشه بفرمایید جیه؟ و اینکه چه کاری باید انجام بدم؟
    با تشکر

    1. سلام و احترام ستاره عزیز؛
      شما صفحه A را به صفحه B ریدایرکت کرده اید برای بازگشت به حالت اولیه تنها کافیست دستور ریدایرکت خود را از بخش گزارشات افزونه حذف نمایید.
      در صورت ریدایرکت مجدد صفحه B به صفحه A یه حلقه ایجاد می گردد.

  35. سلام مجدد
    من طیق فرمایش شما از بخش گزارشات گزینه مربوطه پاک کردم. اما اتفاق خاصی نیفتاد و در داخل خود صفحه تغییر مسیر، همون لینک قبلی یعنی هدف سر جای خودش هست.
    واقعا نمیدونم چطور میتونم لینک هدف به لینک اصلی برگردونم؟

  36. سلام من وقتی گزینه سطل آشغال رو برای حذف یه لینک دایرکتی میزنم اعمال میشه.
    ولی بعد از رفرش دوباره اون ریدایرکت میاد.
    در واقع ریدایرکت سرجاش میمونه و نمیتونم حذفش کنم
    علتش چیه؟

  37. سلام و درود خدمت شما بزرگواران
    بنده خواستم خسته نباشید بگم بهتون دغدغه بزرگی برام حل شد عالی هستید شما ❤️

  38. درود و خدا قوت
    افزونه Redirection کاملا قابل اعتماد اجرا میشه؟
    منظورم اینه اگر ما یو آر ال تغییر بدیم به طور خودکار ریدایرکت صحیح انجام میشه؟
    ممنون از پاسختون

  39. سلام
    من سایتم رو با استفاده از افزونه پولی لنگ دو زبانه کردم اولش برگه انگلیسی و فارسی جدا میومد ولی الان نمی دونم چی تغییر کرده که وقتی انگلیسی رو می زنم خودش به فارسی ریدایرکت می کنه

  40. سلام دوستان خسته نباشید
    یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
    یه سایت وردپرسی داریم که میخوایم از درامد گوگل هم استفاده کنیم ترافیک معمولی ای داریم برای دریافت تبلیغات گوگل سایت رو دو زبانه کردیم ولی تو زبان فارسی نمایش داده نمیشه و ورودیمون بیشتر رو زبان فارسی هست میخوام تغییر یا ریدایرکت به شکلی باشه که با وارد شدن به صفحه یا ریدایرکت بشه به پست انگلیسی یا تو یه تب جدید پست انگلیسی هم باز بشه بدون از دست دادن رتبه گوگل چون فکر میکنم با ریدایرکت 3xx ارزش سئوی سایت از بین میره
    ممنون میشم کمک کنید

  41. سلام خسته نباشین
    یه صفحه هست که رو خودش ریدایرکت خورده. کار خاصی باید انجام بدم؟ این پیغام تو بخش اکسکلود سرچ کنسول هست

    1. سلام و احترام؛
      چنانچه افزونه ای برای ریدایرکت صفحات نصب نموده در بخش گزارشات این مورد را بررسی نموده و ریدایرکت را حذف کنید چرا که چرخه باطلی است.

  42. سلام ممنون بابت آموزشتون
    من میخوام تعداد زیادی لینک رو به یک لینک ثابت ریدایرکت کنم. مثلا تمام محصولات یک دسته بندی رو به صفحه همان دسته ریدایرکت کنم. با این افزونه امکانش هست؟

    1. سلام و احترام؛
      بله از بخش Import/Export می توانید به صورت گروهی لینک های مورد نظر خود را درج و ریدایرکت نمایید.

  43. سلام یه سوال داشتم درباره ریدایرکت 301 ممنون میشم پاسخ بدید.
    من ی دامنه داشتم با پسوند skin که ریپورتاژهای خوبی خریدم از سایت های خبری و قدرت گرفته دامنه.
    الان دامنه خودم رو میخوام به دامنه دیگه با پسوند com ریدایرکت 301 کنم که لینک ها و کلا قدرت دامنه برای کامل انتقال پیدا کنه به دامنه جدید.سایت من وردپرس نیس و html هس من از طریق هاست دایرکت ادمینم از قسمت دامین ریدایرکت از او نقسمت ریدایرکت 301 زدم دامنه skin رو به com و در کنسول گوگل هم از قسمت Change of address ریدایرکت رو انجام دادم وتایید کردم.

    سوال من اینه : الان بعد از گذشت 5 ماه از ریدایرکت وقتی ک میرم تو کنسول گوگل خودم قسمت لینک ها و میخوام لینکارو مشاهده کنم لینکای دامنه قبلیم تو لینکای این کنسول گوگل نیومده دلیل چیه؟من آماتور هستم لطفا دقیق راهنماییم کنید

  44. سلام
    من وب سایتم رو از یک دامنه روی دامنه دیگه ریدایرکت 301 زدم ولی پشیمون شدم چطوری میتونم اینو برگردونم؟
    چون دامنه اصلی اولی رو میزنم روی دامنه دومی باز میشه نمیخوام همچین چیزی بشه و هر دو دامنه مجزا باز شوند.

    1. سلام و احترام؛
      این مورد را از طریق تنظیمات هاست انجام داده اید یا کدی به فایل htaccess اضافه شده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *