آموزش های وردپرس

معرفی بهترین افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

کاهش حجم تصاویر وردپرس و فشرده سازی تصاویر وردپرس یکی از راه‌های ساده برای افزایش سرعت وردپرس و کاهش حجم صفحات در وردپرس هست. هر چه میزان حجم فایل‌های چندرسانه ای که در وردپرس استفاده میکنید رو کمتر کنید منجر به افزایش سرعت سایت شده و میتونید با داشتن همین سرعت بالا، امتیاز مثبتی را از موتورهای جستجو بگیرید. از اونجایی هم که افزونه‌های مختلفی برای بهینه سازی تصاویر وردپرس وجود دارند که هر کدوم از این افزونه‌ها با یک متد خاصی تصاویر را فشرده می‌کنند بنابراین انتخاب یکی از این افزونه‌ها به عنوان بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس سخت هست و واقعا مدیران سایت‌ها از اینکه کدوم افزونه برای کم کردن حجم تصاویر در وردپرس بهتر هست رو انتخاب کنند در دو راهی انتخاب قرار می‌گیرند.

از اونجایی که پیش از این به معرفی چند افزونه و روش برای بهینه سازی تصاویر وردپرس پرداختم، در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به معرفی بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس بپردازم و با مقایسه کردن و بررسی امکاناتی که افزونه کم کردن حجم تصاویر در وردپرس به ما خواهند داد، در نهایت یکی از این افزونه‌ها را برای فشرده سازی عکس در وردپرس انتخاب کنیم که بتونه تا جای ممکن ضمن حفظ کیفیت تصویر حجم کمی رو داشته باشه.

معرفی بهترین افزونه‌های کاهش حجم تصاویر وردپرس

در این مقاله افزونه‌هایی که برای بهینه سازی تصاویر وردپرس و فشرده سازی عکس در وردپرس انتخاب کردم تا به معرفی و مقایسه اونها بپردازم شامل موارد زیر هستند:

  • افزونه Smush it
  • افزونه reSmush.it
  • افزونه EWWW Image Optimizer
  • افزونه ShortPixel Image Optimizer
  • افزونه Compress JPEG & PNG images

هر یک از افزونه‌های فوق برای فشرده سازی فایل‌ها در وردپرس از یک متد و روشی استفاده می‌کنند که شامل Lossless و Lossy هستند. اما قبل از اینکه به معرفی هر یک از این افزونه‌ها بپردازم باید ابتدا ببینیم که اصلا چرا باید حجم تصاویر وردپرس را کاهش دهیم؟

چرا باید از افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس استفاده کنیم؟

داشتن یک سایت زیبا نیاز به استفاده از انواع مختلفی از رسانه‌های متنی، تصویری، ویدئویی، صوتی، اینفوگرافیک و… داره که با استفاده از این گزینه‌ها میتونیم نوشته‌های خودمون رو جذاب تر کرده و در عین حال به دلیل استفاده از این موارد در موتورهای جستجو حسابی خوش بدرخشیم. در این بین استفاده از تصاویر از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار است که شاید دلایل باعث این شده باشه.

  • کم بودن حجم تصاویر نسبت به سایر گزینه‌ها
  • گویا بودن و اثرگذاری بیشتر تصویر نسبت به متن، ویدئو و…
  • علاقه کاربران به تصاویر بخاطر لود سریع و برداشت سریع‌تر موضوع از آن
  • محبوبیت جستجو تصاویر در موتورهای جستجو نسبت به ویدئو و سایر گزینه‌ها
  • و…

پس تاثیری که یک تصویر با یک نگاه روی مخاطب خواهد گذاشت از تاثیری که یک متن روی مخاطب می‌گذارد بیشتر است. چرا که زمان خواندن کمتر بوده و از طرف دیگه بخاطر اسکن تصویری پیام سریع‌تر منتقل خواهد شد. اما همونطور که اشاره شد استفاده از تصویر در وردپرس از محبوبیت بالاتری برخوردار هست. جدایی از این محبوبیت آیا هر تصویری قابلیت اینو داره که در سایت ازش استفاده کنیم؟

قطعا خیر! چرا که تصاویری که حجم بالاتری دارند، مدت بیشتری برای لود اونها طول خواهد کشید. در صورتی که اگر همین تصویر رو برش داده و در اندازه کوچکتری آپلود کنید حجم کمتری از صفحه را هم اشغال میکنه. جدایی از این یه راهکار دیگه اینه که اگه ضمن حفظ کیفیت تصویر تا جای ممکن بتونید حجم تصویر رو کمتر و کمتر کنید تاثیر بیشتری روی سرعت سایت خواهد داشت. پس استفاده از تصاویر در سایت زمانی ارزشمند هست که تا جایی که میشه حجم عکس را در وردپرس کمتر کنیم. حالا در ادامه به معرفی افزونه‌هایی برای بهینه سازی و کم کردن حجم تصویر در وردپرس می‌پردازم.


بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس | افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس

1. افزونه Smush it

افزونه Smush it یکی از بهترین افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس هست که تا به امروز بسیاری افراد از این افزونه استفاده می‌کنند. تا به امروز بیش از 1 میلیون نصب این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده. این افزونه امکان کاهش حجم عکس در وردپرس رو برای تصاویری که از قبل آپلود کردید به همراه تصاویری که از این پس بعد از نصب افزونه آپلود میکنید انجام میده. علاوه بر این میتونید حداکثر اندازه رزولوشن و حداکثر و حداقل اندازه تصاویر رو هم مشخص کرد تا هنگام برش تصاویر کار بهینه سازی تصاویر روی اونها انجام بگیرند. در صورتی که قصد استفاده از بهینه سازی یک جا تصاویر رو داشته باشید در هر بار میتونید به صورت همزمان 50 عکس رو برای کم کردن حجم انتخاب کنید. این افزونه برای کاهش حجم عکس در وردپرس نیازی به کد API نداره و به راحتی بعد از نصب و انجام تنظیمات میتونید ازش استفاده کنید. راهنمای کامل استفاده از این افزونه رو میتونید با کلیک روی دکمه زیر ببینید.

آموزش استفاده از افزونه Smush It

بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس | افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس

2. افزونه reSmush.it

افزونه reSmush.it هم یکی دیگه از افزونه‌های محبوب برای کاهش حجم تصویر در وردپرس هست که تا به امروز موفق شده بیش از 200.000 بار در مخزن وردپرس نصب فعال رو به خودش اختصاص بده. این افزونه به صورت خودکار اقدم به کم کردن حجم عکس در وردپرس خواهد کرد. این افزونه امکان کم کردن حجم تصاویر برای مطالب قبلی را هم به شما خواهد داد که با استفاده کردن از API افزونه هم میتونید سطح دلخواه برای میزان بهینه سازی را انتخاب کنید. از معایب این افزونه که البته نمیشه به عنوان عیب در نظر گرفت، اینه که امکان کاهش حجم تصاویری که حجمی بیشتر از 5 مگابایت رو دارند فراهم نیست. فکر نمی‌کنم تصاویری که استفاده کنیم بیشتر از 3 مگ حجم داشته باشند که در این صورت میتونید ابتدا با نرم افزار کامپیوتری اندازه و رزولوشن عکس رو کمتر کنید و بعد که حجمش کمتر شد با استفاده از این افزونه میزان بهینه سازی رو بیشتر کنید.

دانلود افزونه reSmush.it

بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس | افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس

3. افزونه EWWW Image Optimizer

این افزونه هم تا به امروز موفق شده بیش از 600.000 نصب فعال رو در مخزن وردپرس از آن خودش بکنه که با استفاده ازش میتونید حجم تصاویر رو در وردپرس کمتر کنید. همچنین این افزونه امکان کاهش حجم عکس در وردپرس رو در حالی ارائه میده که میتونید از امکان آپلود در یک فضای ابری استفاده کنید. از مزیت‌های این افزونه این هست که کار فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر در وردپرس در سرورهای خود این افزونه انجام میگیره. بنابراین اگر به صورت کلی حجم تصاویر را کم کنید با مشکل افزایش مصرف منابع هاست و CPU مواجه نخواهید شد. امکان کم کردن حجم تصاویر وردپرس برای تصاویر قبلی هم فراهم هست.

دانلود افزونه EWWW Image Optimizer

بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس | افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس

4. افزونه ShortPixel Image Optimizer

این افزونه هم تا به امروز موفق شده بیش از 90.000 نصب فعال رو به خودش اختصاص بده که برای استفاده ازش نیاز به داشتن حساب کاربری در سایت سازنده دارید. در هر ماه قادر به کم کردن حجم 100 تصویر خواهید بود و یکی از مزیت‌های افزونه هم اینه که تصاویر بهینه شده و تصاویر اصلی در پوشه‌های جدا نگهداری میشن. بنابراین امکان مقایسه تصویر اصلی و تصویر بهینه سازی شده هم در افزونه قرار گرفته که میتونید با مقایسه تصویر اصلی میزان بهینه سازی رو هم به دلخواه مشخص کنید. این افزونه امکان بهینه سازی تصاویر قبلی را هم خواهد داد.

دانلود افزونه ShortPixel Image Optimizer

بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس | افزونه کاهش حجم تصاویر وردپرس

5. افزونه Compress JPEG & PNG images

این افزونه هم تا به امروز موفق شده بیشتر از 100.000 نصب فعال رو به خودش اختصاص بده که برای استفاده از این افزونه نیاز به داشتن حسابی کاربری در سایت سازنده خواهید داشت. محدودیتی که این افزونه داره اینه که در هر ماه فقط میتونید 100 تصویر رو بهینه سازی کنید. پس اگه در ماه بیشتر از این مقدار تصویر آپلود می‌کنید اصلا روی این افزونه حساب نکنید. امکان فشرده سازی تصاویر در وردپرس برای تصاویر قبلی هم فراهم هست و همچنین میتونید در تنظیمات افزونه مشخص کنید که کم کردن حجم برای چه تصاویر و با چه اندازه‌هایی انجام بگیره. علاوه بر این میتونید یک سقف حجمی برای تصاویر مشخص کنید که تصاویری که حجمی بیشتر از این داشتند، بهینه سازی شوند.

دانلود افزونه Compress JPEG & PNG images

مقایسه عملکرد افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس

حالا که با افزونه‌ها و برخی امکانات که ارائه میدن آشنا شدید در ادامه به بررسی افزونه‌ها در عمل می‌پردازیم. آزمایشی در شرایط یکسان روی این افزونه‌ها صورت گرفته که در اون برای تصاویر با فرمت‌های JPG و PNG یک تصویر خاصی انتخاب شده و در هر بار تصویر همراه با فعال بودن یکی از این افزونه‌ها آپلود شده است. در نهایت حجم تصویر بهینه سازی شده و میزان بهینه سازی بر اساس حجم تصویر اصلی مشخص خواهد شد که در نهایت میتونیم یکی از این افزونه‌ها رو به عنوان بهترین افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس انتخاب کنیم.

فشرده سازی تصاویر با فرمت JPG.

تصویری با فرمت JPG که دارای حجم 118 KB هست را انتخاب می کنیم. به ترتیب افزونه‌های فوق را فعال کرده و تصویر را در رسانه وردپرس آپلود می‌کنیم. بعد از آپلود فایل حجم نهایی و درصد بهینه سازی شده را یادداشت کرده و افزونه را غیرفعال میکنیم. حالا به سراغ افزونه بعدی رفته و همین کار را به ترتیب تکراری می کنیم تا در نهایت همین تصویر با 5 افزونه فوق آپلود شده و نتیجه را ببینیم. دقت کنید که بعد از آپلود تصویر آن را پاک کرده و همچنین هیچ تغییری در نام تصویر داده نخواهد شد. نتیجه‌ای که دریافت می‌شود به شکل زیر است.

افزونه حجم تصویر فشرده میزان فشرده سازی متد
reSmush.it 76 کیلوبایت 30.59% Lossless
EWWW Image Optimizer 112 کیلوبایت 5% Lossless
Compress JPEG & PNG images 114.7 کیلوبایت 2.8% Lossy
ShortPixel Image Optimizer 69.2 کیلوبایت 41.94% Lossy
WP Smush 112 کیلوبایت 5% Lossless

فشرده سازی تصاویر با فرمت PNG.

حالا همین کاری که برای تصاویر با فرمت jpg. انجام دادیم را این بار برای تصویر با فرمت png. و حجم 102 kb انجام داده و نتایج را یادداشت می‌کنیم که در نهایت نتیجه زیر از اون به دست خواهد آمد.

افزونه حجم تصویر فشرده میزان فشرده سازی متد
reSmush.it 36 کیلوبایت 63.8% Lossless
EWWW Image Optimizer 97.5 کیلوبایت 1.9% Lossless
Compress JPEG & PNG images 34.3 کیلوبایت 64% Lossy
ShortPixel Image Optimizer 37 کیلوبایت 63.5% Lossy
WP Smush 99 کیلوبایت 2.9% Lossless

اگر مقایسه‌ای بین دو فرمت JPG و PNG انجام بدیم و بر اساس امکاناتی که هر یک از این افزونه‌ها در اختیارمون قرار میده داشته باشیم، به صورت روشن مشخصه که افزونه reSmush.it بهترین گزینه برای استفاده است. بعد از اون هم افزونه EWWW Image Optimizer هست که در رده دوم قرار دارد. اما با توجه به اینکه افزونه reSmush it دارای تنظیمات و ویژگی‌های کمتری نسبت به افزونه EWWW Image Optimizer هست، پس انتخاب افزونه EWWW Image Optimizer به عنوان بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس گزینه بهتری هست. اما اگر به دنبال امکانات و ویژگی‌های خاصی نیستید و صرفا هدفتون کاهش حجم تصاویر وردپرس هست میتونید از افزونه reSmush.it استفاده کنید.

در انتها امیدوارم که این مقاله از نقد و بررسی بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این مقاله بتونید افزونه‌ای مناسب برای کاهش حجم تصاویر در وردپرس انتخاب کنید. در صورتی که در رابطه با این مقاله و افزونه کاهش حجم عکس در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید، یا اینکه افزونه‌های بهتری هم سراغ دارید که امکان بهینه سازی تصاویر را به ما خواهند داد از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.
3.9/5 - (15 امتیاز)

علی یزدان پرست

حدود 8 سالی هست که در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت می کند و علاقه زیادی به کسب تجربه در زمینه بازاریابی اینترنتی و تجارت الکترونیک دارد، علی یک کارآفرین خستگی ناپذیر است و با انرژی حیرت انگیزی تمام قسمت های میزبان فا را توسعه می دهد، علی به سبک حرفه ای و انحصاری خود زندگی می کند و خط فکری خاصی را همیشه دنبال می کند، او رفتار هایی کاملا متفاوت نسبت به سایر مدیرانی که تا به حال دیده اید دارد...

‫۳۲ دیدگاه ها

  1. سلام علی آقا یه سوال برام پیش اومد
    دنبالش گشتم دیدم تو یه دکتر وردپرس یه مطلب نوشتین در مورد افزونه( نمایش برگه‌های مرتبط در وردپرس با Yet Another Related Posts Plugin)
    2 سوال برام پیش اومده

    1- چجور عنوانش رو تبدیل به فارسی کنم،مثلا همون بشه مطالب مرتبط؟

    2- چجوری امتیاز رو از لیست نتایج حذف کنم،مثل نمونه زیر؟

    (روزهای آخر کنکور چند ساعت بخوانیم؟ (8.2) )

    1. سلام، اگه توی تنظیمات گزینه‌ای برای این کار نباشه باید مستقیما از داخل فایل افزونه عنوان فعلی رو پیدا کنید و تغییرش بدین.
      امتیاز تو لیست نتایج باشه از نظر سئو براتون بهتر هست. باعث افزایش CTR و نرخ کلیک روی سایت میشه همین گزینه، اگه مایل به استفاده ازش نیستید باید ببینید افزونه‌ای که برای دادن امتیاز استفاده می‌کنید گزینه‌ای برای غیرفعال کردن rich snippet داره یا نه.

  2. ببخشید گفتم علی آقا
    عباس آقای عزیز ممنون از کمکتون تونستم عنوانش رو تغییر بدم
    اما هیچ افزونه برای امتیازدهی ندارم روی سایتم و گزینه ای هم برای غیرفعالسازی نمایش امتیاز نداره
    چاره ای دیگه ای به نظرتون نمیرسه

    1. خواهش می کنم، احتمالا ویژگی خود قالب هست. یه بررسی تو قالب انجام بدین. تو انتهای مطالب گزینه‌ای برای ثبت امتیاز هست؟ آدرس سایتتون چیه؟

  3. عباس آقا خیلی ممنون
    اشتباه از خودم بود،واقعیتش من چون به عنوان مدیر وارد شده بودم اینو نشون میداد برام،ولی برای کاربر اینو نشون نمیده و عالیه
    دستتون درد نکنه بازم از کمکتون
    واقعا چه خوبه که هنوزم آدما بدون چشم داشت به هم کمک میکنن.

  4. با سلام من توی سایتم از عکس های با فرمت گیف استفاده می کنم اما همه اونا ثابت هستم همه سایت ها رو هم برای حل مشکل زیر و رو کردم ولی همه اونا فقط گفتند که باید تصویر باید در اندازه کامل لود بشه که این کار رو کردم ممنو میشم اگه بتونید راهنمایی کنید .

    1. سلام، درست گفتن.
      وردپرس وقتی یک تصویر شاخص رو آپلود میکنید بسته به تنظیماتی که روی قالب اعمال شده، تصویر رو در چند اندازه مختلف برش میزنه. حالا وقتی تصویر گیف باشه، فقط اون تصویری که با اندازه اصلی هست(تصویر اصلی) به صورت گیف باقی میمونه و باقی تصاویر برش داده شده عکس رو از حالت متحرک خارج میکنه.

  5. ممنون از پاسخ دهی تان فرمایش شما درست است اما با وجود اینکه همه تنظیمات مربوط به سایز تصویر درست است افزونه ای هم نصب نکردم و قبلا هم از این تصاویر به وفور استفاده کردم اما جدیدا این امکان رو ندارم اگر راهنمایی کنید که چه باید بکنم ممنون میشم .

  6. سلام، من از افزونه Smush pro استفاده می‌کردم خیلی عالی بود. تقریبا حجم یک تصویری که با فتوشاپ (Save for Web) می‌تونستم بدست بیارم حدود ۵۰ کیلوبایت بود و افزونه نام برده، دوباره این حجمو به ۳۰ کیلوبایت می‌رسوند. بدون هیچ افت کیفیت. و اما الان یک مشکل دارم.
    طبق آموزش “https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpress/connect-download-hosting-to-wordpress” شما جلو رفتم و الان دیگه افزونه نمی‌تونه کاهش حجم بده.
    برای اینکه بتونم دوباره کاهش حجم بدم راه حلی دارید؟

  7. سلام. وقت بخیر. قالبم چند وقته که دیگه ادابتیو نیست. وقتی بررسی کردم دیدم یه تعداد عکسهایی که 250*250 هستند هم در سایت پیدا نمیشن (از طریق inspect هم بررسی کردم). امیدوارم اینجا بتونم مشکلمو برطرف کنم.
    از وقتی که روی مقاله گذاشتید و از پاسخ شما بسیار سپاس گزارم.

  8. سلام
    با مقایسه ای که شما انجام دادین باید ShortPixel Image Optimizer بهترین گزینه باشه

  9. سلام خدا قوت جناب صادقی
    ایا این افزونه های قابلیت کاهش حجم رو به صورا خودکارو هم دارند؟مثلا در یک سایت آگهی که کاربر آگهی میزاره،به چه شکلی میشه عمل کرد که بعد از تایید آگهی و یا قبل ان عکس های ارسالی با کاهش حجم بارگزاری شوند.
    با تشکر از شما

    1. سلام و احترام؛
      بله امکان فشرده سازی تصاویر آپلود شده به صورت خودکار وجود داره. شما حتی این قابلیت رو هم دارید که تصاویر آپلود شده قبلی رو هم طی یک پروسه فشرده کنید.

  10. واقعا از مطالب عالی و بی نظیرتون تشکر میکنم
    امکانش هست بعد از بهینه ساری تصاویر افزونه هارو از سیستم پاک کنیم؟

    1. سلام وقت بخیر؛
      نظر لطف شما به ماست. 🙂
      امکانش هست. اما برخی افزونه جوری کانفیگ میشن که هر تصویری رو به محض آپلود فشرده و بهینه کنن و با توجه به اینکه به صورت مداوم در حال اپلود فایل تصویری در سایت هستیم پس بهتره نسبت به حجم تصاویر به صورت دائمی حساس باشیم و براشون وقت صرف بشه.
      در صورت حذف افزونه این روند خودکار رو نخواهید داشت.

      1. ممنون از پاسخگویی
        من با این افزونه ها حدود 300 مگ کاهش حجم داشتم پس با پاک کردنش برای عکسایی که تا الان با این افزونه بهینه سازی شدن اتفاقی نمی افته؟

  11. سلام. من از افزونه smash it استفاده می کنم. الان دیدم که تستی که شما گرفتید resmash بهتر بوده. الان به نظر شما من افزونه رو عوض کنم. یا همزمان هر دو را نصب و فعال کنم؟

    1. سلام و احترام؛
      افزونه Smush it هم به عنوان یکی از افزونه های محبوب و کاربری برای فشرده سازی تصاویر شناخته میشه و مورد مهمتر اینکه کفشرده سازی رو بدون افت کیفیت انجام میده. استفاده همزمان از دو افزونه با عملکرد مشابه رو پیشنهاد نمیکنیم چون تداخل ایجاد میکنن.

      1. ممنون از پاسختون. با smush it تا الان نتیجه مطلوبی گرفتم. اما حقیقتش تستی که شما گذاشتید منو وسوسه کرده که resmush رو هم امتحان کنم. اما اگر الان افزونه smush it رو حذف کنم آیا در فشرده سازی هایی که تا الان توسط smush it انجام شده تغییری ایجاد می شه؟ و اگر resmush رو نصب کنم آیا تصاویری که یک بار توسط smush it فشرده شده اند رو هم باز می تونه فشرده تر کنه؟

        1. سلام و احترام؛
          احتمال اینکه این دو افزونه کنار هم تداخل ایجاد کنند خیلی زیاده.پس حتما باید یکی از افزونه ها غیر فعال باشه. قبل از هرکاری پیشنهاد میکنم یک بکاپ کلی بگیرید و بعد این مورد رو تست کنید. (تست روی سایت انجام نشه به عنوان مثال یه نسخه از سایتتون رو روی لوکال پیاده کنید ) در صورت رضایت میتونید همین اقدام رو روی سایتتون پیاده کنید.
          فشرده سازی هایی که انجام شده با حذف افزونه از دست نمیره.
          در صورتی که تصویری قابلیت این رو داشته باشه که باز هم کم حجم تر یا فشرده تر بشه ، بله این مورد انجام میشه.

  12. سلام
    ایا حدف کردن افزونه های که قبلا نصب کردی و دیدی فایده ای ندارد به ورد پرس و سایت آسیب می زنه

    1. سلام روزبخیر؛
      اتفاقا برعکس، بهتره افزونه های غیرفعال و بلااستفاده حذف بشن.
      اما برای تس و بررسی سعی کنید افزونه رو روی یک وردپرس مجزا از سایت اصلی نصب کنید و بعد در صورت تمایل به استفاده اون رو روی سایت اصلی نصب کنید.

  13. خیلی مطلب کاملی بود ممنون ، مخصوصا اون جدول مقایسه عملکرد افزونه ها بسیار مفید بود.

    1. سلام وقت بخیر؛
      هدف ما هم ارائه محتوای مفید و کاربری و جلب رضایت کاربران هست. خوشحالیم مقاله مورد رضایت بوده…
      پایدار باشید.

  14. ممنون از مطلب عرضه شده
    طبق این جدول که EWWW کمترین میزان فشردگی رو داره . بقیه بالای 60 درصد هستند . چطور میگید از همه بهتره ؟

    1. سلام و احترام؛
      با توجه به امکانات و تنظیماتی ارائه شده به عنوان فشرده ساز محبوب معرفی شده است اما از لحاظ فشرده سازی افزونه reSmush.it قوی تر عمل می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *